Žalovanje za mrtvim nikoli ni lahko. Želite ga obdržati blizu. Če želite to narediti, boste morda želeli tetovirati nekaj, kar vas spominja nanj. Tetovaže so osebna izbira. Ti posebni simboli, ki nas spominjajo na to posebno osebo, so spominske tetovaže. Spominske tetovaže so zahtevane in znane pri dekletih, tistih dekletih, ki so blizu njegovim staršem ali dragim.

Najboljše in elegantne spominske tetovaže:

Pri oblikovanju spominskih tetovaž je veliko izbire, tukaj je nekaj prikazanih s slikami.

1. Družinske spominske tetovaže:

Nepozabne spominske tetovaže

Včasih izgubimo bližnjega družinskega člana, ki smo mu bili zelo blizu, na primer mamo, očeta, brata, sestro, otroka in moža. Očetova spominska tetovaža ima sliko otroka in očeta s pomembnim datumom. Takšne spominske tetovaže so nam zelo blizu. Tudi v spomin na mamo je veliko tetovaž.

2. Spominske tetovaže najboljšega prijatelja:

Spominske tetovaže najboljšega prijatelja

Prijatelj v stiski je res prijatelj. Prijatelji so družine, ki jih izberemo. Mi smo jim najbližje. Poskušamo si jih zapomniti, tudi ko nismo skupaj. Spominske tetovaže najboljših prijateljev imajo imena, datume ali kakšen rek. Te tetovaže so najboljše spominske tetovaže. Daje čustven pridih našemu najboljšemu prijatelju, prijatelja lahko presenetite, potem ko si tetovira ta slog tetoviranja.

3. Začetne spominske tetovaže:

Začetne spominske tetovaže

Začetnice so kratka oblika nečesa. Spominska tetovaža začetnic je simbolična za ime nekoga z datumom. Včasih so začetnice z angelskimi krili in oblakom, ki označujejo smrt. To so majhne spominske tetovaže. To je primerno, če ste v redu z majhnimi spominskimi tetovažami.

4. Spominske tetovaže jate ptic:

Spominske tetovaže jate ptic

Jata ptic je simbol svobode in svobode, ki jo dobimo po smrti. Jata ptičjih spominskih tetovaž naj bi simbolizirala doseganje svobode s strani bližnje osebe. Večinoma so vitki. Odlične so za zapestje.

5. Spominske tetovaže hišnih ljubljenčkov:

Spominske tetovaže hišnih ljubljenčkov

Te tetovaže so najboljše v spominskih tetovažah. Ko smo najbolj osamljeni, je naš hišni ljubljenček najbližje nam. Da bi jih obdržali blizu, pridejo na pomoč spominske tetovaže hišnih ljubljenčkov. Običajno so podrobna slika njihovega ljubljenčka. Ima tudi posebne spominske datume. Takšno tetovažo imajo starejši ali mladostniki najraje, da se spomnijo svojega odnosa s hišnimi ljubljenčki.

6. Rose spominske tetovaže:

Rose spominske tetovaže

Spominske tetovaže Rose so simboli nekoga, ki vas spominja na vrtnico. Pogosto ima steblo vrtnice datum ali besede. Teza tetovaže vrtnic s citati so opomniki na nekega ožjega družinskega člana. Običajno mu lahko dodate ime in pritegnete pozornost svojega dragega.

7. Angelske spominske tetovaže:

Angel spominske tetovaže

Pogosto verjamemo, da se po smrti spremenimo v angele in plavamo nad oblaki. Pogosto to izgubo simboliziramo kot angelsko spominsko tetovažo. Pogosto so to spominske tetovaže za dojenčke. Je preprost in ima malo barve. Ta tetovaža je večinoma popolna na rokavih.

8. Spominske tetovaže staršev:

Starševske spominske tetovaže

Starši nas že od rojstva ljubijo in skrbijo. Starševske spominske tetovaže so način, da pokažemo našo ljubezen do njih. V tej spominski tetovaži je zapisano posebno sporočilo. V tej tetovaži lahko uporabimo veliko simbolov, kot so srce ali zvezda in rože, da izrazimo ljubezen v spomin na starše.

9. Spominske tetovaže smrti:

Spominske tetovaže smrti

Smrt je nekaj, s čimer se bomo soočili vsi, ne glede na to, kdo smo. To je resnica, s katero se moramo vsi spoprijeti. V primeru izgube nekoga naredimo spominske tetovaže. To naredijo simboli, kot so utrip srca, cvet in datumi. To je zelo poseben način, da nas spomnite, koliko se ga ves čas spominjamo.

Spominska tetovaža je sladka, da pokažemo našo ljubezen do nekoga, ki nam ni blizu, kot so mama, oče, brat, sestra in prijatelji. Ni vedno mišljeno kot simbol žalosti. To kaže, kako blizu sva bila. Te tetovaže so vam za vedno zelo blizu. Ko želite takrat izbrati spominsko tetovažo, poskrbite za oblikovanje, ki mu raje posvetite svojega partnerja ali dragega.