Račje tetovaže postajajo vse bolj priljubljene in njihov pomen presega kulturne meje. Omeniti velja, kako se prilagajajo kopenskim in vodnim razmeram. So divje ptice, vendar veljajo za nedolžne, občutljive in izžarevajo iznajdljivost. Zato obstaja veliko razlogov, zakaj bi kdo pomislil na tetovažo račke na svojem telesu. Če ste eden izmed njih in iščete tetovažo račke, smo tu, da vam pomagamo.

Zelo ljubke tetovaže rac s slikami

Elegantne in modne tetovaže z racami:

Poglejmo, 9 tako lepih modelov tetovaž Račke s slikami.

1. Personalizirana tetovaža z račjo glavo:

Personalizirana tetovaža z račjo glavo

Med tetovažami, ki jih želite razmetati, se lahko odločite za to tetovažo z račjo glavo. Izgleda drugače in simbolizira nedolžnost in preprostost. Torej je vsekakor nekaj, na kar se lahko odpravite, še posebej, če se vaši atributi ujemajo z račjo – igrivo duhovito osebo.

2. Mala tetovaža Rumena raca:

Mala tetovaža Rumena raca

Ta majhna tetovaža rac izgleda zelo srčkano in takoj pritegne pozornost. Če želite minimalističen dizajn, potem je ta model tetovaže otroške račke izbira, ki bi jo morda razmislili. Prav tako je zelo ljubka tetovaža za ženske. Mlada dekleta imajo raje takšno obliko v vzorcu račje tetovaže.

3. Črno -bela račja tetovaža:

Črno -bela račja tetovaža

Ta tetovaža raca ni nekaj, kar bi videli na telesu ljudi. Zato je zelo edinstven dizajn tetovaže, ki pride na vaše telo. Takšne račje tetovaže lahko kažejo tudi na vaše otroštvo ali preteklost. Če ne želite barvitega, ampak potrebujete ravno risbo, potem je ta popolna glede na vaše potrebe.

4. Tačka z račjim orisom:

Duck Outline Tattoo

Če želite minimalističen dizajn za svojo tetovažo, potem se lahko odločite za to majhno tetovažo račke. Izgleda preprosto, a zanimivo. In zagotovo več kot se zdi. Običajno oblikovanje le obroba oblike race, dobite nekaj temne obrobe, da pritegne pozornost vaše tetovaže.

5. Tetovaža leteče race:

Tetovaža leteče race

Ta tetovaža račje umetnosti daje plemenski pridih in je hkrati ateistično lepa. Tetovaža leteče race dokazuje svobodo in nekaj osebnega spomina. Še enkrat, to je idealna tetovaža, ki jo je treba upoštevati pri tetoviranju.

6. Tetovaža Daisy Duck:

Tetovaža Daisy Duck

Kdo se ne zaveda slavnega risanega junaka Daisy duck, ki je bila punca Donalda Ducka? Ta tetovaža račke marjetice je izredno ljubka. Če ste ekstrovertni in imate nagajivo osebnost, potem razmislite tudi o tej ilustraciji tetovaže.

7. Tetovaža plemenskih rac:

Tetovaža plemenskih rac

Ta račja plemenska tetovaža je vizualno privlačna in takoj pritegne pozornost. Kaže na številne lastnosti, kot sta prilagodljivost in moškost. V slabih časih je takšna tetovaža lahko vir navdiha. To je znano med mladimi, ki so odvisni od športa ali gimnazije.

8. Tetovaža z gumijasto raco:

Tetovaža z gumijasto raco

Ta luštna tetovaža rac kaže na igrivost in spominja na otroštvo, kajne? Če imate tako veselo, igrivo in brezskrbno naravo, si lahko takšno tetovažo vtisnete na telo. Ta preprosta in lepa oblika vam bo zagotovo dala nasmeh na obrazu.

9. Tetovaža račje noge:

Tetovaža z račjim stopalom

Zdaj ta tetovaža račje umetnosti na rami izgleda čudovito in popolnoma izstopa kot tetovaža. Če si nanesete takšno tetovažo na telo, vam ne bo žal. Tudi takšne tetovaže odražajo veliko osnovnih pomenov.

Utrjevanje račje tetovaže je edinstveno in bi bila smiselna ideja. Če imate zgodbo, ki jo želite povedati s pomočjo tetovaže, se lahko izrazite s to keltsko raco. Račje tetovaže lahko izražajo številne osebnostne lastnosti, ki jih morda imate skupaj s kulturnim pomenom. Upamo, da boste dobili raco tetovažo, ki jo iščete.