Človeški lasje se drugače odzivajo na zunanje odtenke las. Med barvanjem las bodite prepričani, da vaša barva las morda ne bo videti ravno tako kot dekle iz kataloga. Tudi različni odtenki las v knjigi kataloga bi se drugače odzvali na barvo las. To je zato, ker ta različna barvna frekvenca igra različne vloge v naših laseh, pri čemer nekateri lasje zadržijo večino barve in se manj odražajo nazaj, medtem ko pri drugih laseh penetracija barve ni tako globoka in lahko povzroči večji odsev barve nazaj.

Toner za barvanje las pa se pred barvanjem pogosto uporablja za odstranjevanje odsevnih stranskih barv ali celo za enakomerno izravnavo barve na laseh. Čeprav mnogi še ne vedo o koristih ali delovanju tega izdelka, se ti pogosto uporabljajo pri vključevanju svetlejših odtenkov v naravno globoke barve las. Zato bomo danes v tem članku razpravljali o različnih tonirjih za barvane lase, za katere bi se morda odločili.

Najboljši tonerji za barvane lase:

Najdemo tukaj z omenjenimi top 8 tonerji za lase, da popravite barvo las.

1. Briljantno tonik za lase iz srebrne vrtnice:

Toner za barvo las Briljantno tonik za lase Silver Rose

Sijajni tonik za lase iz srebrne vrtnice ima mehko rožnato šampanjsko svetlo blond barvo, ki odpravlja medeninasti občutek vseh barv in barvo takoj gladi, kar vam daje naraven občutek. Odstrani rumenkaste odtenke in zmanjša živahnost barve las. Ta toner ima certifikat PETA in se lahko uporablja za vse vrste las in lasišča.

2. Willa Color Charm tekoči kremni tonik za lase:

Toner za barvanje las Willa Color Charm Tekoča krema za barvanje lasWella’s colour charm creme toner za lase posvetli ton las, tako da se lahko svetlejši odtenki v smislu blondink dobro gelirajo z lasmi, ne da bi pri tem dali nenaraven občutek. Ta izdelek je opremljen s tehnologijo likvidiranja, ki združuje zunanji odtenek z lasmi, medtem ko je blagost tega aplikatorja primerna za vse vrste las.

3. L’Oreal Colorists Secrets Brass Banisher:

Najboljši toner za barvo las L'Oreal Colorists Secrets Brass Banisher

Koloristične skrivnosti L’Oreal so opremljene z izravnavo sijaja, ki barvnim lasem ne dovoli, da se posušijo, zbledijo in zmrznejo na vročini ter tako ohranijo barvano barvo, medtem ko medeninasti toner aktivno odpravlja rdečico ali rumenkast odtenek barvnega tona.

4. Blondinke L’Oreal Professional Expert Color Corrector:

Toner za barvanje las L’Oreal Professional Expert Color Corrector Blondinke

To je še ena uspešnica hiše L’Oreal, kjer se strokovni korektor barv osredotoča predvsem na odpravljanje subtilnih blond odtenkov z odpravljanjem podtonske rumenkaste barve, ki prinaša čistost barve brez škode za lase.

5. Schwarzkopfov barvni srebrni toner:

Tonerji za barvane lase Srebrni toner Schwarzkopf v živo

Barvni toner Schwarzkopf LIVE prinaša intenzivnost barve las, hkrati pa sodeluje pri krepitvi odtenka las, kjer se lahko preprosto odločite za spremembo barve, medtem ko prisotnost provitamina B5 neguje in neguje lase ter omogoča, da se barva dobro ujema z odtenkom.

6. B blond največji barvni toner:

Toner za barvo las doma B blond Maximum Color Toner

Ta barvni toner Jerome Russell zagotavlja, da blond odtenek predhodno posvetljenih las ostane dobro nastavljen, medtem ko se barvni toner v odtenkih različnih blondink zlije z lasmi, ki vašemu videzu dajejo naraven sijaj.

7. Davine’s L ’Art De Color kobaltno vijoličen tonik za lase:

Najboljši toner za barvo las Davine's L ’Art De Color Cobalt Violet Soft Toner za lase

Za dobro ozemljitev vaših svetlih las je toner za korekcijo barv nastal v mešanici mehkih pigmentov, ki se prelijejo z belilom ali barvno pasto. Prisotnost vijoličnih odtenkov delcev v tonerju odpravlja neprijetne rumene ali medeninasto rdeče barve, tako da lahko dobite naravni sončni videz, ki pusti odtenek las elegantno.

8. Jerome Russell Punky Color Platinum Toner:

Toner za barvanje las Jerome Russell Punky Color Platinum Toner

Tudi to je poltrajen barvni toner, ki ima rastlinsko podlago in se živahno uporablja za ohranjanje naravnega odtenka las, hkrati pa ohranja lase mehke in gladke, tako da se lahko barva v pramenih dobro prikaže.

Dobite lahko ogromno senčilnih tonov, od toplega medu do svetlega pepela in precej srebra! Tonerji imajo celo nekaj rdečih, temnejših in vijoličastih tonerjev, ki jih je mogoče uporabiti na temnih laseh. To barvilo za lase lahko celo preizkusite doma. Naredite svoje raziskovanje in razmislite, kakšne odtenke in tone lahko naredite s svojimi lasmi!

Glede na navade umivanja las boste morda morali ponovno tonirati med 2 in 8 tedni. Čim pogosteje si umivate, tem manj trajajo toni, da ne omenjam, vsakodnevno umivanje las vam lahko odstrani naravna olja in jih posuši.

Kadar koli lase preizkusite s kemikalijami ali uporabite najboljši toner za barvo las, pokažite nekaj ljubezni s kondicioniranjem las ali z nežnimi masažami las.

Hvala, ker ste prebrali in preberite še več naših lepotnih člankov!