Torbe so postale pomemben del vseh moških ali ženskih dodatkov. Ne glede na to, ali potujete, se preselite v službo, na piknike, funkcije itd., Nihče ne stopi ven, ne da bi imel s seboj torbo, saj pomagajo z lahkoto prenašati vse potrebne stvari. Na trgu so na voljo različne vrste torb, kot so ročne torbice, torbice, torbe za hrbet, torbe za roke, stranske torbe za telo itd. Med vsemi naštetimi priljubljenimi stili torbic so torbice za avtobuse.

15 najboljših starih in novih modelov torb za ženske

Različne vrste modnih torbic v Indiji:

Ljudske torbe je leta 1941 predstavil Miles Chan na Manhattnu, ki je izdeloval denarnice in torbice. Nekateri izmed priljubljenih modelov torbic, ki so na voljo na trgu, so naslednji:

1. Torbice v obliki čolna:

Torbice v obliki čolna

Nov dizajn torbice za avtobuse, ki ga široko uporabljajo ženske, je torbica v obliki čolna. Splošno znane kot ročne torbe, so narejene v obliki čolna. Nosijo se za redno uporabo za eleganten videz. Prav tako jih najdemo v številnih različnih izvedbah, če želite imeti s seboj veliko žepov.

2. Torbe za tiskanje listov:

Torbe za tiskanje listov

Druga oblika torb, ki jih navdihuje narava, je oblikovanje hobo torb. Usnjena torba je oblikovana v obliki črke U s širšimi odprtinami. Usnje ima listnat tisk z dvojnimi barvami za edinstven videz. Na splošno se nosi za enodnevni izlet, kjer vam ni treba nositi različnih stvari.

3. Torbe za prtljago:

Avtobusne torbe

Torbe za prtljago zdaj nadomeščajo stare prtljage. Izdelane iz usnja, so potnikom trpežne za prenašanje stvari za kratek izlet. Veliko jih nosijo tudi za piknike. Na voljo v številnih barvah, nosijo jih tudi moški.

4. Torbe za kovčke:

Kovčarske torbe

Navdihnjene po dizajnu kovčkov, torbe za prtljago za avtobuse pogosto nosijo za potovanja v oddaljene kraje na počitnice, poročne funkcije itd. Na voljo so v različnih velikostih, ki ustrezajo količini prtljage, ki ste jo pripravljeni nositi. Da bi bilo vaše potovanje bolj udobno, so spodaj navedena kolesa, da lahko vrečko drsete.

5. Nahrbtniki iz usnja:

Nahrbtniki iz usnja

Ne samo ženske, ampak tudi moški pritegnejo pozornost do torb. Moška torba za hrbet iz usnja daje videz šolskih dni. Nosijo ga za delo, fakulteto, izlete in še veliko več. Obstaja več žepov, tako da lahko svoje stvari pravilno razdelite.

6. Modna torba trenerja:

Fancy Coach Torba

Želite imeti moden videz za katero koli zabavo ali funkcijo! Tukaj smo z domišljijskimi majhnimi torbami, ki so kot nalašč za take priložnosti. Narejena je iz usnja, prekrita pa je tudi z drugimi elegantnimi predmeti, kot so ogledalo, vzmet, kroglice itd., Za drugačen videz. So dovolj majhni, da lahko nosijo samo denar in telefone.

7. Dvojna avtobusna torba:

Dvojna avtobusna torba

Zaposlene ženske pogosto uporabljajo črno torbo z dvojnimi pripomočki. Lahko ga nosite z roko in tudi na ramenih po vaši izbiri. Narejena je iz usnja in ima tesno prevleko, ki omogoča, da se vaši dokumenti upognejo ali zložijo. Na voljo je tudi v različnih velikostih, primernih za vaše stvari.

8. Stranska avtobusna torba:

Stranska avtobusna torba

Usnjena avtobusna torba z neverjetnimi potiski in stranskim dizajnom je primarna izbira za redne piknike. Je tudi vrsta moške torbe za moške, saj jo moški uporabljajo tudi za enodnevni izlet. To je pogosto vidno na fakultetah in v pisarnah.

9. Funky Coach Torba:

Funky Coach torba

Iščete nekaj elegantnega in funky dodatka za mačje zabave ali za kakšno manjšo priložnost! Pridobite nov dizajn torb, ki je okrašen z odtisi in lokom, ki je kot nalašč za funky in dekliški videz. Narejen je iz usnja in ima ročaje za nošenje v rokah.

10. Cvetlična trenerka:

Cvetlična torba za trenerja

Črna torba iz usnja s cvetličnimi vzorci je zelo vesela, da jo lahko nosite. Torbica je okrašena s cvetličnimi vzorci z uporabo pisanih niti in gumbov. Lahko ga nosite na ramenih za zabave, funkcije, piknike itd.

11. Mini potovalna torba:

Mini avtobusna torba

Ne samo velike vreče, ampak so na voljo tudi vrečke v mini velikostih. Nov dizajn torb za avtobuse, ki ga lahko redno nosite, oblečete za zabave ali uradno uporabljate, dobi mini videz, ki ga lahko nosite na ramenih. Svojo osebnost dajejo eleganten videz. Ročaj je izdelan z verigo z zlato barvo, da je privlačnejši.

12. Nastavljiva torba za avtobuse:

Nastavljiva torba za avtobuse

Koristna in nastavljiva oblika avtobusnih torbic, ki postaja vse bolj priljubljena, je tista, ki vam omogoča, da torbo nosite na različne načine. Usnjena torba ima pritrjen ročaj, ki ga lahko nosite z roko z nastavljivim usnjenim ročajem, ki se lahko raztegne za držanje na rokah in ramenih. Tovrstne torbe se pogosto pojavljajo v funkcijah, pisarnah, izletih itd.

13. Okrogle avtobusne torbe:

Okrogle avtobusne torbe

Usnjena torba s polkrožno obliko je zelo v trendu za dekleta ali najstnike. Vašim kavbojkam omogoča, da ob rednem nošenju nosijo nov videz. Na voljo je v številnih barvah in tiskani obliki, zaradi česar je za dekleta ljubše.

14. Torba za trenerje:

Torbica za trenerja

Med različnimi modeli v kategoriji avtobusnih torb postaja torba, oblikovana z vrečko, vse bolj priljubljena med potovanjem po majhnih dodatkih. Usnjena torbica je prevlečena z žametnim materialom z odtisi, da je privlačna. Ima en sam majhen ročaj za prenašanje na zapestju.

15. Uradna torba za trenerje:

Uradna torba za trenerje

Se sprašujete, kaj dobiti za pisarniške datoteke in mape! Pridobite obliko torbice za moške, izdelane posebej za uradno uporabo. Vreče dobijo statve za aktovke z več majhnimi in velikimi žepi za varno nošenje vseh pomembnih uradnih dokumentov. Lahko ga nosite v rokah in na ramenih.

Avtobusne torbe so družbi dale nov trend torb za nošenje za različne priložnosti. Poleg usnja so na voljo tudi v tkanini z ročaji iz vlaken, ki mu dajejo moč. Avtobusne torbice vam dajejo različne sloge, da vaše potovanje postane enostavno, prilagodljivo in udobno.