Že več desetletij imajo torbe pomembno vlogo v življenju ljudi. Ne glede na to, ali gre za ročne torbice, torbice za vozičke, torbe za hrbet, vrečke za košare, vreče za smeti ali kako drugo torbo, so vedno na svoj način pomagale ljudem. Ena od teh koristnih vrečk je vreča za perilo. Pomagajo ohraniti oblačila, ki jih je treba prati ločeno, da se ne pomešajo s spranimi oblačili. Uporabljajo se tudi za razlikovanje belih oblačil od drugih pisanih oblačil.

Preproste vrečke za perilo različnih velikosti in modelov:

Vreče za perilo so na voljo tudi v obliki košev, shranjenih v umivalnici, da lahko ljudje shranjujejo preoblačena oblačila. Sledi nekaj vrečk za perilo, ki so na voljo na trgu:

1. Personalizirana cvetlična torba za perilo:

Personalizirana cvetlična torba za perilo

Modne cvetlične torbice so danes v trendu. Bombažna vreča za perilo ima obliko vreče, ki jo je mogoče z vrha zapreti z majhno vrvjo. Pomagajo, da so smrdljiva oblačila ločena od drugih oblačil, ki jih je treba prati. To vrsto bombažnih vrečk lahko izdelate tudi doma.

2. Neto vrečke za perilo:

Mreže za perilo

Mreže za perilo, ki jih bogataši pogosto uporabljajo, so narejene iz jeklenih palic in mrežnega materiala. Na voljo je globok stat, dolg tip vreče, ki van shrani veliko oblačil hkrati. Vrečka za voziček ima spodaj tudi kolesa za enostavno premikanje vrečke z enega kraja na drugega.

3. Torba za kovčke:

Torba za kovčke

Z razvojem vrečk za perilo so na trgu široko dostopne posebne potovalne vreče za perilo. Podobni so kovčkom in izdelani iz plastike ali bombaža. So zložljivi in ​​jih lahko nosite med potovanjem nekaj dni.

4. Torbica oblikovana:

Torba oblikovana torbica

Navdih za ročne torbice so takšne vrečke za perilo široko izdelane iz trde plastike. Ima obliko torbice, ki jo lahko enostavno nosite. Takšne vrečke se uporabljajo tudi v hotelih za pranje perila za razcepitev oblačil različnih prostorov.

5. Tkana torba za perilo:

Tkana torba za perilo

Želite svoji kopalnici dati klasičen videz s starodavnimi izdelki! Vzemite vrečo za perilo, ki je tkana iz vlaken, plastike ali vrvi. Navdihujejo jih stare vrvne vedre, ki se uporabljajo za pranje perila. Lahko je tudi pokrit s pokrovi iz podobnega materiala.

6. Torba za komercialne bobne:

Torba za komercialne bobne

Vzorec plastičnih vrečk za perilo, ki se danes pogosto uporablja, je vreča za perilo bobnastega tipa. Narejena je iz tanke ogljikove plastike in je na voljo v različnih velikostih, barvah in oblikah. Takšne vrečke so tudi pralne in nastavljive.

7. Majhne vrečke za perilo:

Majhne vrečke za perilo:

Želite ločiti notranjo obleko, nogavice, hankies itd. Od drugih velikih oblačil! V tem primeru vam bo pomagala majhna vrečka za perilo. V teh vrečkah lahko shranite svoje drobne stvari med potovanjem ali pa jih tudi redno uporabljate doma. Izdelano iz plastike, vam bo pomagalo, da bodo smrdljiva in umazana oblačila ločena od drugih.

8. Funky vrečke za perilo:

Funky torbe za perilo

Želite imeti nekaj pralnega in okrasnega za svoje perilo! Velike vrečke za perilo so narejene iz trdega usnja s popolno obliko čevljev. Torbi daje nov videz. Čeprav so velike, zavzamejo le majhen del kopalniškega prostora.

9. Torba za perilo z majico:

Torba za perilo z majico

Niste pripravljeni porabiti denarja za draga vedra za perilo! Lahko ga naredite tudi doma z majico, ki ni uporabna. Če majico prilepite od spodaj, lahko naredite vrečko, ki lahko visi tudi za vrati za shranjevanje perila.

10. Vreče, oblikovane v lončkih:

Perilo za oblikovanje vrečk v lončkih

Želite dobiti tradicionalni videz svojih vedrov za perilo! Plastične vrečke za perilo so tkane, kar daje vrečki navdihnjen lonček, ki ga lahko naredite v velikosti, ki jo želite imeti. Vsebuje tudi ustrezen pokrov, ki preprečuje, da bi umazan vonj pokvaril vzdušje v prostoru.

11. Volnene vreče:

Volnene vreče

Velika vreča za perilo iz volnenega polistirena je med ljudmi precej znana, zlasti za mokra oblačila. Torba je na voljo v različnih barvah in velikostih. Drobne luknjice v vrečki pomagajo priti zraku, zaradi česar oblačila ne smrdijo.

12. Mreža za perilo:

Mesh torba za perilo

Takšne vreče za perilo iz mrežastih vlaken, ki jih doma pogosto uporabljajo, so zelo koristne. Vreče so opremljene s prožnim materialom, ki ga je mogoče zložiti in pustiti v omari, kadar ga ne uporabljate. Imajo tudi material v obliki mreže, ki preprečuje neprijeten vonj, da zapusti oblačila.

13. Pisane vrečke za perilo za otroke:

Barvite otroške vrečke za perilo

Otroška soba je precej neurejena z igračami in oblačili. Če želite, da vaši otroci ohranijo svoja oblačila na primeren način, vzemite otroško vrečo za perilo in jih navdihnite, da v njej hranijo umazana oblačila. Ker so otroška oblačila polna blata, madežev itd., Lahko uporabite vrečke za perilo s plastičnimi pokrovi. Oblikujte jih v pošasti, najljubšem superjunaku, punčkah, najljubših risankah itd., Da bodo privlačne.

14. Torbe za perilo z zadrgo:

Torbe za perilo z zadrgo

Nova sorta v majhnih vrečkah za perilo je tista z zadrgo. Torba je narejena iz najlonske mrežice in zadrge na odprtem koncu. Ker je tudi pralno, lahko vanj spakirate majhna oblačila in jih neposredno položite v pralni stroj za ločeno pranje. Takšne torbe pogosto nosijo ženske, ki imajo dojenčke za piknike in priložnosti.

15. Zložljiva vreča za perilo iz platna:

Zložljiva vreča za perilo iz platna

Skrbi vas, da bi vreče za perilo zasedle veliko prostora v vaši umivalnici ali doma! Tukaj ste z zložljivo vrečko za perilo, ki jo lahko uporabite, kadar koli želite, in jo zložite na stran. Narejena je iz platna in lesa, železa ali vlaken.

Ne glede na to, ali gre za dom, hotel ali potovanje, so bile vreče za perilo vedno v pomoč, da se vaša čista oblačila ne umažejo tako, da jih postavite ločeno od umazanih. Z različnimi oblikami in materiali so imeli pomembno vlogo pri ohranjanju čistoče doma. Prav tako so za otroke na voljo posebne vrečke, ki jih lahko brez škode operete tudi z mehkimi igračami.