Tote Bags so vreče, ki so na splošno večje in so kot nalašč za nakupovanje ali potovanje. Torbice so izdelane iz okolju prijaznih materialov, kot so bombaž, platno in celo usnje, in jih lahko večkrat uporabite. V zadnjih letih zaradi te funkcije torbice postajajo vse bolj priljubljene in povprašujejo. Te vrečke so na voljo v različnih velikostih in barvah, lahko pa izberete tisto, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam, ter tako dobite sijoč videz.

Sodobne ženske torbice iz platna in usnja

Modne torbice v različnih barvah in velikostih:

Oglejmo si 15 najboljših modelov torb v Indiji.

1. Dizajnerske torbe:

Oblikovalske torbe

Elegantne in elegantne torbice so zelo lepe in se odlično podajo k vsaki etnični obleki in tradicionalni obleki. Bleščeči oblikovalski odtisi in elementi v teh vrečah izgledajo zelo lepo s kontrastnimi barvami in vzorci.

2. Torbice iz platna:

Torbice iz platna

Platnene torbice postajajo vse bolj priljubljene, okolju prijazne in ne ustvarjajo časa prebivalstva. Vreče so zelo enostavne za vzdrževanje in so idealne za nošenje mladih, starejših in mladih žensk.

3. Umetniška torbica:

Umetniška torbica

Torbica izgleda zelo umetniško, saj je na njej natisnjena sodobna umetnost, tako da boste med nošenjem videti zelo modno. Črno -bela kombinacija naredi torbo impresivno in izgleda zelo elegantno in lepo, če jo nosite kamor koli.

4. Številka natisnjene torbice:

Tote torba s številko

Zdi se, da se ta torbica zelo razlikuje od drugih vrečk, saj ima na njej natisnjene številke. Torba je na pogled zelo privlačna in izgleda zelo privlačna. Zaradi tega si v množici videti osupljiv in drugačen, ko ga nosiš.

5. Ročne torbice tipa ovojnice:

Ročne torbice tipa ovojnice

Majhna torbica je oblikovana v obliki ovojnice in se odpira s sprednje strani. Spredaj ima lep rez, robovi in ​​vogali pa so lepo zašiti, kar vrečki daje sijoč videz. Torba ima majhno komoro za shranjevanje osebnih predmetov in elegantno elegantno verigo.

6. Slamnate poletne torbice za na plažo:

Slamnate poletne torbe za na plažo

Poletne vrečke iz slame so povpraševane in postajajo vse bolj priljubljene, saj so narejene iz slame ali travnatih materialov, kot so rafija, vrba ali koruzna lupina. Torbice imajo grob videz, vendar izgledajo super, če jih nosite kamor koli. Torbica iz slame, oblikovana v različnih oblikah in z dobrimi majhnimi predelki, da vaše stvari ostanejo nedotaknjene na enem mestu in ima pameten usnjen ročaj, kar vam daje glamuren videz pri nošenju.

7. Prilagojena barvita torbica:

Osebna barvita torbica

Prilagojene torbice so vrečke z začetnicami imena ali abecede, zaradi katerih je ta torba čudovita in milostna, ko jo nosite. Na voljo so v različnih barvah in imajo tudi velik gumb kot zapiralo za torbo. Odlična možnost za obdarovanje drugih ali celo zase.

8. Torbica iz rjavega usnja:

Torbica iz rjavega usnja

Torba je izdelana iz čistega, kakovostnega umetnega usnja in je zelo priljubljena pri ženskah. Ko ga nosite, izgleda zelo elegantno. Vreča je nekoliko večja, v katero lahko shranite več predmetov. Za prepletanje ima pameten kovinski zapah in oblazinjene ročaje za prenašanje torbe. Če ga nosite, izgleda zelo elegantno.

9. Denim tote torba:

Torbica iz jeansa

Torbica je narejena iz jeansa. Ta torba je kot nalašč za kolaže ali nakupovalne namene. So zelo enostavni za vzdrževanje in čiščenje, zato jih cenijo tudi vse starostne skupine. Zaradi tega izgledaš zelo trendovsko, ko ga nosiš.

10. Torbica za kvačkanje:

Kvačkana torbica

Kvačkanje je ročno delo, pri katerem je preja v teksturirani tkanini s pomočjo igle. Torbice izgledajo zelo privlačne, saj se za oblikovanje torbe uporabljajo svetle in pastelne barve, med nošenjem pa izgledajo kraljevsko in elegantno. Torba ima eleganten dolg usnjen ročaj za držanje.

11. Khakhi torbice z bobni:

Torbe Khakhi z bobni

V prejšnjih dneh so bile torbe izdelane iz ročno tkanih oblačil, kot je kaki. Torbica kaki barve je oblikovana v obliki bobna, ki torbi doda več lepote; na njem so lahko vtisnjene tudi čudovite majhne miniature, ki mu dajo privlačen videz. Te vrečke so na voljo v različnih vzorcih in barvah, prav tako pa ne pripeljejo vaših žepov visoko.

12. Velike torbe:

Velike torbe

Tovrstne torbice so kot nalašč za nakupovanje in celo za izlete, saj so velike. Torba se zdi elegantna, saj so majhni trakovi nedotaknjeni, kar daje torbi oblikovalec in moden videz.

13. Črne torbe:

Črne torbice

Črne torbe izgledajo elegantno in elegantno, ko jih nosite. Torba ima obliko vedra in izgleda zelo elegantno. Ima elegantne tanke pasove za nošenje, modna zaponka pa je namenjena podpori. Torbe so kot nalašč za nošenje v pisarno in celo za klepetalnico.

14. Torbe iz blaga:

Torbe iz blaga

Torbica je narejena iz materialov iz tkanine in je med nošenjem videti zelo srčkana. Ko nosite torbe, so videti zelo pisane in pametne. Na voljo so v najrazličnejših in raznolikih oblikah in se ne žepijo zelo v žepih. Tako lahko imate v lasti kolikor želite in se ujemate s svojo obleko ter se ponašate s svojim videzom.

15. Majhne torbice:

Majhne torbice

Kot že ime pove, je torbica majhna in ima majhen predal. Spredaj ima tudi majhen žep. Torba izgleda zelo trendovsko in pametno in je kot nalašč za žensko, da jo nosi ob vsaki priložnosti.

Ročne torbe so zelo v trendu, zaradi različnih modelov in inovacij v vrečah pa se človek zaljubi v te vrečke. Torba izgleda zelo elegantno in modno in jo lahko brez obotavljanja nosite ob vsaki priložnosti. Torbice veljajo za vsako starostno skupino in so zelo priročne za uporabo.