Vsakdo potrebuje pakete, ki so idealni za vsakodnevno rutino, če so ljudje na potovanju ob koncu tedna. Jansport Bags ponuja kakovostne nahrbtnike, ki ustrezajo potrebam vsakodnevnega bivanja, vključno s kolesarjenjem, plezanjem, druženjem s spremljevalci ali neomejenim preživetjem ur v vadbenem centru.

Priljubljeni in najboljši modeli torb Jansport za šolo in fakulteto:

Spodaj je postavljena najnovejša torba Jansport, ki jo morate upoštevati, preden kupite koga za individualno uporabo.

1. Nahrbtnik Jansport Houston:

Nahrbtnik Jansport Houston

Lepi videz dopolnjujeta tudi umetna podlaga in obloga iz telečje kože. Ta črna torba Jansport je lahka in trije sprednji žepi z zadrgo dajejo zadovoljiv prostor za sestavljanje pripomočkov, pripomočkov in različnih stvari, ki vam bodo v vseh okoliščinah v pomoč.

2. Nahrbtnik Jansport Driver 8:

Nahrbtnik Jansport Driver 8

Ta vreča je popolna izbira za otroke ali odrasle, ki se zavzemajo za prilagodljivo vožnjo po nahrbtniku, saj ima poleg razpoložljivih naramnic vgrajena kolesa. Dva temeljna ekspanzivna žepa in sprednji žep za pripomočke prav tako dajeta zadovoljiv prostor, pri tem pa malo upoštevata, kaj dan prinaša.

3. Potovalna torba Jansport:

Potovalna torba Jansport

To je idealen prijatelj Jansport Travel Bag. Dva velika osnovna predelka dajejo dovolj prostora za oblačila, čevlje in različne okraske, dvojni stranski žepi za steklenice vode pa dodatno zagotavljajo hidracijo, ko ste zunaj ali med letom, medtem ko dodatni dodatni žep pospravlja prigrizke, telefone ali karkoli drugega, kar je treba hraniti. brez napora.

4. Nahrbtnik Jansport Odyssey:

Nahrbtnik Jansport Odyssey

Ta del se med plezanjem prijetno kombinira s pasom za prsnico in bočnim pasom. Najbolj izstopajoč, vključuje oblazinjen tulec, ki lahko brez večjega raztezanja zadrži 3-litrski hidracijski okvir. Narejena z raziskovalcem na psihi, je ta ramena torba Jansport najboljša za plezalce in posameznike, ki gredo na pogumne izlete.

5. Športna torba Jansport:

Športna torba Jansport

To je neverjetno za redno uporabo, od opravkov do zlaganja dodatnih oblačil za vadbo. Razen enega velikega predelka ima telovadna torba Jansport tudi sprednji žep za pomoč z implicitnim koordinatorjem za večino življenjskih potrebščin..

6. Preveč osvetljen nahrbtnik Jansport:

Preveč osvetljen nahrbtnik Jansport

Briljantni fluorescenčni odtenki so ime preusmeritve glede torb Jansport za dekleta. Razen tega, da zabavne muhe odtenkov na zadrgah in potezah dodatno nariše, nahrbtnik ponuja tudi oblazinjeno ploščo za izjemno tolažbo. En velik oddelek z načeli je dovolj močan, da lahko zadrži velike knjige in pritrdilne elemente, ne da bi bil okoren.

7. Nahrbtnik Jansport Pleasanton:

Nahrbtnik Jansport Pleasanton

Eleganten, brez pogajalske uporabnosti, ta paket poudarja privlačen videz telečje kože in pokrajinski videz. Implicitni prenosni rokav za osebni računalnik, notranji žep za revijo in zavezanost za iPad so neverjetni za študente, ki vlagajo temeljno knjižnično energijo.

8. Torba za otroške šolske knjige podjetja Jansport:

Otroška šolska torba za knjige podjetja Jansport

Ta izdelek je bil sprva izdelan iz najlona, ​​da je nahrbtnik nemočen do vode. Nahrbtnik Jansport ima veliko prostora za odlaganje knjig, ogromnih listov, učbenikov itd., Še posebej sprednji žep, kamor lahko postavite druge instrumente. Opaža ga osnovni in močan dnevni paket z oblazinjenjem na hrbtni strani dolžine 2/3.

9. Nahrbtnik Jansport Right Pack:

Nahrbtnik Jansport Right Pack

Je grob in odporen na vremenske vplive. Notranja torbica za tablične računalnike je kot nalašč za študente ali odrasle, ki morajo delo opraviti v naglici brez stresa. Sprednji žep, pomožni žep z zadrgo in velik temeljni predal ponujajo veliko prostora.

Iskanje privilegija podjetja Jansport Bags Design za reševanje vsakega vašega problema je danes preprosto. Jansport torbe so najboljše za posameznike, ki si ogledujejo prijeten paket. Najbolj predpisan nahrbtnik je tisti s širokim oblazinjenim trakom. Zato naslednjič, ko razmišljate o nakupu nahrbtnika, preverite zgornje možnosti.