Usnjene torbe so na voljo v vseh oblikah in velikostih za različne namene. Te vključujejo ženske torbice, moške torbe, potovalne torbe in še veliko več. Material, uporabljen za te vrečke, je predelani tanin v različne lastnosti usnja. Nekateri so iz umetnega usnja, čistega usnja in 100% pravega usnja. Nekatere torbe uporabljajo tudi obdelano kozje usnje. Običajna barva usnjenih torb je rjava. Poleg tega je za izdelavo trendovskih, modnih in privlačnih torb isto usnje pobarvano v druge barve, kot so črna, jajčevci, meta, olivno-zelena in drugi privlačni odtenki.

Usnjene torbe so brezplačne za vašo obleko. Ljudje, ki jih uporabljajo, občudujejo povsod, kjer so vidni s ponosom, ker imajo torbe dobro vrhunsko kakovost in so videti drage. Nekatere od njih si lahko privoščijo le dobrostoječi ljudje, ki spadajo med elitne visoke ljudi v družbi. Tukaj bi rad dodal cenovno ugodne usnjene torbe za organizacijo in prenašanje vaših stvari. Izgledali bi modno in elegantno.

Najboljši modeli usnjenih torb za potovanja in podjetja v Indiji

Ko kupite te usnjene torbe, je zelo enostavno skrbeti in trajajo zelo dolgo. Proizvodno podjetje vedno predlaga, kako skrbeti za kupljeno torbo. Splošno pravilo je, da morate občasno polirati vrečko in jo shraniti na hladnem temnem mestu, ko je ne uporabljate. Poskusite, da vrečke ne zmočite, če pa vas z njo ujame dež, usnjeno vrečko vedno posušite na mestu, ki je stran od sonca, enkrat posušite in jo shranite.

Najnovejše in elegantne usnjene torbe za ženske in moške:

Spodaj je 25 najboljših univerzitetnih in nakupovalnih torb v usnju za ženske in fante v Indiji.

1. Modna ženska torbica v usnju:

Modna ženska torbica iz usnja

Ta modna črna ženska torba je narejena iz umetnega usnja. Velikost torbe je 18x27x7 cm in je udobna velikost za prenašanje vseh potrebnih stvari, ko se odpravljate na druženje s prijatelji ali v nakupovanje. Vreča ima okovje iz kovinske zlitine, ki drži vrečko skupaj. Odprtina vrečke ima zadrgo, ki jo lahko uporabite za pritrditev. Za vas sta na voljo dva žepa. Ena je za vaš mobilni telefon, druga pa preprost žep, v katerem lahko hranite svoje dragocenosti. Na voljo je naramnica, ki vam pomaga nositi torbo.

2. Pohodna torba za prtljago v telovadnici Vintage Duffle Gym:

Vintage Duffle Gym potovalna torba za usnje

Leather World Ltd je ta izdelek izdelal za moške, ki radi telovadijo. To torbo lahko uporabljajo tudi moški, ki uživajo v športu, kot so plavanje, loparji, kot so tenis, squash in badminton. Torba je narejena iz 100% pravega usnja, zato je dovolj močna za nošenje brisače, preoblačenja in drugih stvari. Torba je zelo privlačna in brezplačna.

3. Usnjena torba za prenosnik z prenosnikom:

Usnjena torba za prenosnik z prenosnikom

Leather World Ltd oblikuje in proizvaja to 100% čisto vrečo iz kozjega usnja. Ta izdelek je primeren za shranjevanje in prenašanje prenosnega računalnika med premikanjem z enega kraja na drugega. Vsakdo, ki ima prenosni računalnik, lahko uporablja to torbo.

4. Usnje iz vrečke:

Sling Bag Usnje

Torse Company izdeluje to usnjeno vrečko za moške in ženske. Velikost torbe je 11,5 × 9,5 × 2,25 palca, kar je primerno za nošenje vsega, kar morate nositi. Za zapiranje odprtine je magnetni gumb. Poleg tega sta en žep in dva predelka za organiziranje vaših stvari. Vreča ima oblikovane zaponke in zaponke ter nastavljiv pas.

5. Usnjena hobo torba z nastavljivim trakom:

Usnjena hobo torba z nastavljivim trakom

Ta elegantna usnjena torba je zelo privlačna za mlade ženske. Nastavljiv ročaj je v slogu hobo in od tod tudi ime torbe. Vse, kar potrebujete, lahko nosite v enem samem velikem predelu z žepom na zadrgo in žepom.

6. Vreča kovnice Lawrence v zelenem usnju:

Kovnica Lawrence torba v zelenem usnju

Ta vreča Lawrence je nepremagljiva zaradi nenavadne barve mete. Material vrečke je umetno penast. Ta torbica je zelo brezplačna za vse dame s svetlo poltjo, ki nosi svetlo modro zeleno ali mento barvo sari ali obleko. Vsekakor izgledajo elegantno in privlačno. Ta torba je priljubljena vsem, zato je zelo zahtevna. Ta torba ima okvirje iz poliamida in kovinskih zlitin. V notranjosti so predelki in žepi. Poleg tega je torba popolnoma podložena.

7. Usnjena torbica od devet do pet:

Usnjena torbica od devet do pet

Ta usnjena torba je za zaposlene dame, ki se redno odpravljajo na delo od devetih do petih. Ne glede na to, kje ti posamezniki delajo, imajo vsi radi torbo zaradi njenega praktičnega namena. Končana torba je zelo lahka, ker je narejena iz črno -belega umetnega usnja. Znotraj vrečke je le en predal z zlatim okovjem.

To je dovolj veliko za shranjevanje in nošenje stvari, ki jih potrebujete čez dan. Poleg tega je prostor za vaš mobilni telefon in prostor za shranjevanje prigrizkov ali škatel za kosilo. Torba je enostavna za nošenje, saj je priložen snemljiv jermen.

8. 15 ”usnjena prenosna torba za prenosni računalnik:

15 ”usnjena prenosna torba za prenosni računalnik

Pranjals House je oblikoval in izdelal to vintage ročno izdelano usnjeno torbo. Navzven je vreča iz rjavega usnja, znotraj pa je material iz platna. To platno ščiti vaš prenosnik pred udarci in vibracijami. Notranja velikost 38 cm x 10 cm x 28 cm je dovolj prostorna za nošenje prenosnega računalnika. V tej torbici so trije predelki. Vrečo lahko enostavno nosite z nastavljivo zaponko in naramnico, ki je priložena.

9. Usnjena torbica Amy Violet:

Usnjena torbica Amy Violet

Ta ženska torbica v vijolični barvi je odličen dodatek za ženske, ko gredo na zabavo. Vreča je zanje brezplačna, še posebej, če je oblečena v vijolično ali vijolično ali celo sivkino obleko ali sari. Ta torba je narejena iz umetnega usnja in okovja iz kovinskih zlitin. Za zapiranje vrečke je zadrga. Poleg tega sta dva žepa – eden je žep za vaš mobilni telefon, drugi pa žep z zadrgo. Velikost 22 x 35 x 12 cm je primerna za nošenje s seboj.

10. Ročno izdelana nahrbtnik iz pravega rjavega usnja:

Ročno izdelana torbica iz pravega rjavega usnja

Pranjals House Vintage izdeluje ročno izdelano torbo iz naravnega usnja na rami. Platno je znotraj vrečke, ki ščiti vse, kar obdržite, pred vibracijami, udarci in celo obarvanjem usnja. Velikost vrečke je 30 cm x 10 cm x 40 cm. Obstaja samo en predal, ki ga lahko zaprete s priloženo zadrgo. Za nošenje torbe je na voljo dvojni ročaj.

11. Usnjena vreča z vrvico za vezanje:

Usnjena vreča z vrvico za vezanje

Koovs izdeluje to usnjeno torbo za modne dame. Ta izdelek je narejen iz umetnega usnja. Obstaja le en predel, zasnova torbe pa je narejena tako, da lahko vrečko pripne z vlečenjem vrvice. Poleg tega so na voljo tudi zlati detajli in nastavljivi naramnice.

12. Zapiralna vreča z vrvico za zapiranje:

Vreča za zapiranje z vrvico z zapestnico

Paris Belle izdeluje to trendovsko usnjeno vrečko za ženske. Ko uporabljajo to dodatno opremo, so videti prefinjeno, elegantno in modno. Ta izdelek je izdelan iz PU (poliuretanskega) usnja. Enojni predal je zelo prostoren. Torbo lahko pritrdite z vrvico.

13. Rdeča udarna vreča:

Rdeča udarna torba

Ta izdelek je tudi zelo trenden in dopolnjuje vašo obleko, ko greste na zabavo. Torbica je narejena iz umetnega usnja. Spredaj je zapiralo. Ko odprete vrečko, boste našli žep z zadrgo v notranjosti. V tej torbi lahko hranite svoje zahteve.

14. Lunatik prtljažna torba iz pravega usnja za telo/ torba:

Lunatik prtljažna torbica iz pravega usnja iz naravnega usnja

Ta izdelek je v črni barvi. Narejena je iz pravega usnja. Torbo lahko uporabljajo moški, ženske, dekleta in fantje. Torba se lahko uporablja za večnamenske namene, kot so torbica za sporočanje, vrečke ali vrečke za gotovino. Obstajata dva predelka, in sicer en žep z ohišjem na zadrgo in dva stranska žepa. Vrečo lahko enostavno nosite s priloženim nastavljivim trakom.

15. Tashi Ranch H črna:

Tashi Ranch H črna

Tashi izdeluje ta ranč usnjen hrbet, ki je črne barve. Torba je primerna za potovanje. Za vse praktične namene se lahko ta torba po potrebi razširi. Obstaja samo en glavni predal z žepom na zadrgo v notranjosti. Dobra stvar je, da bo vaša pripadnost vedno zaščitena pred dežjem zaradi vodotesne podloge v vrečki.

16. Usnjena torba Jackson 02 za potovanje:

Usnjena torba Jackson 02 za potovanje

Hide Design omogoča, da je ta ranč usnjena potovalna torba na voljo v običajni rjavi barvi. Torba ima nastavljive naramnice. Pred vrečko sta žep na zadrgo in žep na zadrgo. V notranjosti torbe sta dva drsna žepa. Enojni glavni predal z dimenzijami 40 x 35 x 20 cm je prostoren za prenašanje vaših stvari. Ta predal je na zadrgo.

17. Ettore 02, Rjava usnjena torba za prtljago:

Ettore 02, Rjava usnjena torba za prtljago

Ta klasična usnjena potovalna torba je na voljo v navadni rjavi barvi. Mera te torbe je 48x31x19,5. Ta prostor je dovolj prostoren za shranjevanje vseh vaših stvari. Vrečko lahko nosite na dva načina. Prvič, obstajajo ročaji, ki jih lahko vzamete in nosite. Drugi nastavljivi naramni pasovi so na voljo za nošenje iste torbe na ramenih. Na vrhu je odprtina z zadrgo z izvleki, v kleti pa dodatni predelki za prenašanje manjših predmetov. Poleg tega je na voljo drsni žep z zapiranjem z magnetnimi pikami, žep na zadrgo v notranjosti.

18. Drsnik za skrivalnik 03, rjava torba v usnju:

Drsnik za skrivalnik 03, rjava torba v usnju

Ta izdelek je usnjena torbica, ki jo lahko redno uporabljate, ko greste ven. Dimenzija te torbe je primerna za nošenje iPad/tabličnega računalnika. Za udobje imata na obeh straneh torbice žep na zadrgo in žep na zadrgo. Za prenašanje torbe lahko uporabite nastavljiv usnjen naramni pas z zaponkami in naramnicami.

19. Usnjena moška torba Bertoia 03:

Moška usnjena torba Bertoia 03

Ta usnjena torbica za čez telo Siberia Soho je narejena za vsakodnevno uporabo. Številni žepi vam pomagajo pri organizaciji stvari. Obstaja glavni predel 25 x 26 x 6 cm, ki ima dva žepa in en žep na zadrgo. Odpiralna loputa ima sprednjo zaponko.

20. Ovitek za prenosnik iz pravega usnja za noč AMD02:

Ovitek za prenosnik iz pravega usnja za noč AMD02

Scharf izdeluje ta izdelek. Usnjena torba je primerna za nošenje prenosnih računalnikov z zasloni do 17 “vključno z dodatki. Ta torba je odlična med potovanjem. Za udobje lahko to vrečko uporabite v kombinaciji z vrečko za voziček.

21. Skrij Kraft vrečko iz 100% pravega usnja za ženske:

Skrij kraft vrečo iz ženskega usnja iz 100% pravega usnja

Ta bež ali temno modra vreča iz pravega usnja je za ženske. Obstaja nastavljiv trak za spreminjanje dolžine glede na višino lastnika ali uporabnika. Obstaja samo en glavni notranji predal, ki ga lahko uporabite za shranjevanje osnovnih stvari. Na voljo sta tudi osrednji predel na zadrgo in mobilna torbica.

22. Style98 potovalna potna torba iz pravega usnja:

Style98 potovalna potna torba iz pravega usnja

Ta izdelek je iz pravega usnja in ima rjavo barvo. Torba je namenjena potovalnim dokumentom, kot so potni listi, kartice itd. Obstajajo trije predelki, ki jih lahko uporabite za organiziranje svojih stvari. To lahko uporabljajo tako moški kot ženske.

23. Ramenska torba Style98 Unisex iz usnja vrhunske kakovosti:

Style98 Unisex usnjena torba vrhunske kakovosti iz usnja

Moški in ženske lahko uporabljajo to usnjeno torbo. Torba je idealna za prenašanje kart, potnih listov, vozovnic in drugih potovalnih dokumentov.

24. Luksuzna torba iz usnja:

Luksuzna torba iz usnja

Ta rjava usnjena prtljaga je torba Duffle, izdelana posebej za vaša potovanja. Vreča je narejena zelo močno in vzdržljivo z uporabo najlonskega jermena in vrhunskega usnja. Torbo je dobro vzeti s sabo na kratke lete.

25. Hi Design ženska usnjena torba na rame:

Ženska usnjena ramena torba Hi Design

Ta izdelek je izdelan iz rjavega usnja. To je torba za čez ramo dimenzij 24 x 30 x 12 cm. Ta torbica je praktična in privlačna. Vsekakor bi izgledala elegantno.

Ko boste prebrali ta članek, vam bo eden ali več verjetno všeč. Da, odlične so za nakup in shranjevanje v garderobi za tisti poseben trenutek, ko jih potrebujete.