Svet je lepši, ko se kot otrok spomnite, kaj bi naredili. Zdaj kot mladostnik ali odrasel vidite, da se to odraža. Kot otrok sem ure in ure sedel na postelji in gledal v mamo ali starejšo sestro, ki se je oblekla s svojimi igračami. Njihove škatlice za ličila, polne živahnih barv, njihova oblačila in oblačila. Kot otrok smo vsi šli skozi tisto fazo, ko bi ena od naših najljubših zvezd hodila po odru v zvezdnatem topiču in bi si takoj zaželeli. Veliko bi se zgodilo, ko bi ena od tvojih sester dobila nov par visokih pet, ti pa bi umrla v sebi, samo da bi zrasla do starosti, ko si jo lahko privoščiš sama. To je del življenja, a na srečo lahko sedanja generacija to doživi bolje kot mi.

Kot otrok bi edino, kar bi lahko uresničili ta goreči plamen, prikradel v omare in ko nihče ne bi pogledal, je dol obleči oblačila, preizkusiti ta slabo oblečena oblačila in jih pospraviti nazaj, da bodo pozneje izvedeni in kaznovani. Te dni v svetu, ki podpira digitalizacijo, lahko kot starešina zdaj pomagate svojemu otroku ali sestri z različnimi igrami oblačenja. Te igre vam dajo garderobo, polno želenih trendovsko spretnih oblačil. Animirana različica naredi izkušnjo še bolj privlačno, zato je tukaj seznam vseh najboljših iger oblačenja, ki vam jih lahko ponudi internet.

Fashion Star Dress Up:

Obleci se modna zvezda

Ta igra vam daje izkušnjo iz prve roke, ko ste na modni reviji med živahnim zadnjim odrom, kjer bi bili organizator oblek, ki bi modele izbrali za obleke. Začne se tako, da vas prosi, da izberete med številnimi modeli. Ko izberete tri, na katerih želite delati, vam bodo na voljo različna oblačila, dodatki in čevlji, da popravite popoln videz, preden bodo vaši modeli na odru za ocenjevanje.

Obleka para za Valentinovo:

Valentin par se obleče

Kot otroci se vsi strinjate z dejstvom, da se nekateri svetovi ne spopadajo z našim v zgodnji fazi, zakaj pa vas bo to ustavilo pri zabavi zdaj? Valentine couple dress up je igra oblačenja, kjer morate biti stilist tako deklice kot fanta. Deklica je na prvem mestu, kjer lahko spremenite celotno postavo tako, da spremenite lasuljo in obleko. Potem je tudi fantovska obleka v vaših rokah.

Igre ličenja slavnih:

Igre ličil slavnih

Igre za ličenje slavnih so precej znane, saj lahko zdaj svojo zvezdnico končno oblečete tako, kot ste si vedno želeli. Te igre so res samozadovoljujoče, saj oblekovanje vaše najljubše slavne osebe prinaša veliko bleščanja. Tukaj v tej igri imamo Vanesso Hudgens, ki čaka, da ji preoblečete garderobo.

Dekle Power:

Moč dekleta

ne povej mi, da se nisi spraševal, kako dobro in vroče bi izgledal v tem kostumu Britney Spears, ki se je po odru držal za mikrofon in petje oboževalcem. Tukaj je prostor za uresničitev vaših sanj s to čudovito igro oblačenja rock zvezde, kjer lahko izberete oblačila za ponudbo in vidite, kako bo na vas videti ta kombinacija z vašo želeno pričesko.

Poročna obleka Barbie:

Poročna obleka Barbie

to je zabavna igra, v kateri vaša najboljša prijateljica iz otroštva Barbie želi vašo pomoč za poročni obred. Pomagati ji morate, da lasje dosežejo popolnost, tako da izberejo primerno pričesko za videz. Potem sledi težki del izbire obleke med toliko možnostmi in se končno odloči za čevelj in zapestnico.

Božično oblačenje:

Božično obleko

Če srkate skodelico jajčevca, vas vaš virtualni avatar prosi, da dopolnite njen večerni videz, da bo lahko obrnila glavo na svoji božični zabavi. Za to obstajajo božični okraski in oblačila, ki izgledajo božično in veselo. Začnite z njenimi običajnimi oblačili in jo dopolnite s svetlo življenjsko jakno in rokavicami, šalom in ne pozabite si urediti las.

Pomladno oblačenje:

Pomladno oblačenje

Podobno kot pri božični obleki je tudi ta tema pomlad, to je primerna obleka za pomlad in tukaj zahteve po pretoku, vendar na ekstravaganten način. Pomlad je sezona barv in poletnih oblek, vzmeti in pokukanih prstov, klobuka in rute, za povrh pa še pomladanske igre.

Igra oblačenja v kulturi:

Igra oblačenja v kulturi

Kdo bi vedel, da bi bila preprosta internetna igra tako informativna in dobro obveščena. Obstajajo posebne igre, ki skrbijo le za določene kulture, seveda pa jih lahko igrajo vsi. deklica iz Indije, zna se obleči za karneval v Riu, deklica iz Kitajske pa ve, kako se Indijanci med veliko poroko valjamo. Tudi te igre so lahko vir izobraževanja, saj se otroci med igranjem učijo o drugih kulturah.

Disney Princess Dress Up:

Disneyjeva princesa se obleče

Ker ste sami princesa, ni čudno, da ste močno zaljubljeni v te Disneyjeve princese. Ali ne bi bilo super, če jih lahko zdaj oblečete tako, kot želite? Disneyjeva princesa ima vedno svoja fiksna oblačila, modro -bele in raztrgane gnilobe, vendar bi bilo preprosto fantastično, če bi tem princesam pomagali, da se odločijo o svoji obleki.

Obleka za maturantski ples:

Maturantsko obleko

Videli smo, kako se naša starejša sestra sprašuje o popolni obleki za maturantski ples. Videli smo, da je naš prijatelj veliko delal, a ker vaš dan še prihaja ali v bližini, se lahko odpravite v eno od teh iger, preden se odpravite v trgovino. Te maturantske igre vam ponujajo različne ideje o tem, kako se obleči in narediti lase popolne, da boste dobro vedeli, kaj postaviti na katero mesto.