Kolesarske čelade so ključni sestavni del zagotavljanja varnosti kolesarja. Te čelade so bile posebej zasnovane za preprečevanje poškodb glave, ki bi lahko nastale zaradi udarca. Pomagajo tudi pri preprečevanju neželenih učinkov, povezanih s temi vplivi, kot je periferni vid. Pravzaprav je potekala razprava o tem, ali bi morala biti uporaba čelade obvezna, zlasti pri otrocih in ženskah.

kolesarske čelade

Te kolesarske čelade ne smejo biti pretežke in morajo imeti tudi prezračevanje, saj lahko kolesarjenje postane precej intenzivna dejavnost. Tu je nekaj vrhunskih kolesarskih čelad.

Zložljiva čelada:

Nič ni bolj priročno kot zložljiva kolesarska čelada, ki jo lahko shranite, ko je med kolesarsko odpravo ne uporabljate. Ta klasična bela čelada je elegantna, elegantna, čista in funkcionalna. Primerne za moške in ženske, reže na sredini omogočajo kroženje zraka. Ta čelada je odlična možnost pri kolesarjenju po vročih in vlažnih krajih.

Elegantna čelada:

Preprosta kombinacija sive in bele barve na tej kolesarski čeladi ji daje eleganten pridih. Z uporabo zanimivih geometrijskih linij se dizajn dvigne od vsakdanjega do izjemnega. Zanimiv dizajn ga naredi nujno za mlade. Za zagotovitev kroženja zraka so dodane pore na vsaki strani čelade.

Čelada z baklo:

Ta elegantna in sodobno oblikovana čelada ima dodatno prednost svetilke, nameščene na hrbtni strani čelade. Gorilnik deluje na baterije in je še posebej uporaben pri nočnem kolesarjenju. Omogoča tudi drugim kolesarjem z vami, da spremljajo vašo lokacijo.

Ženska čelada:

Ta turkizno modra čelada bo odličen kolesarski dodatek za ženske, ki imajo radi barvo in se ne bojijo objeti svoje ženskosti. Preprosta oblika s pridihom bele barve je tisto, zaradi česar je elegantna. Obstajajo 3-4 nadzemne pore, ki zagotavljajo, da znotraj čelade kroži dovolj zraka.

Mestna kolesarska čelada:

Za tiste kolesarje, ki obožujejo slog in ga želijo vključiti v svojo kolesarsko opremo, je ta kolesarska čelada, ki jo navdihuje urbano, popolna. Kovinska površina je polirana in elegantna ter ji daje sijaj, ki bo videti privlačen, če je izpostavljen sončni svetlobi. Mehko oblazinjenje v notranjosti čelade bo zaščitilo glavo v primeru padca. Dodane so tudi velike pore za kroženje zraka.

Čelada, ki jo navdihuje plamen:

Ta čelada s črnim plamenom je zelo priljubljena med današnjo mladino. S pore v obliki plamena bo ta elegantna čelada zagotovo dala izjavo. Tudi reže na čeladi bodo kolesarju zagotovile dobro kroženje zraka. Lahka tekstura bo tudi zagotovila, da kolesarjem ne bo treba skrbeti za dodatno težo.

Okolju prijazna čelada:

Ta zložljiva čelada je navdihnjena z videzom Armadilla. Ta čelada je poleg tega, da je stroškovno učinkovita, tudi lahka. Prav tako bo pomagal rešiti okolje, saj ga je mogoče 100% reciklirati. Ima tudi eleganten in eleganten dizajn, ki bo videti dobro tako pri ženskah kot pri moških.

Čelada, odporna proti znoju:

Ta črna čelada je morda videti nekoliko pretežka, vendar je lahka. Čelada, odporna proti znoju, preprečuje kopičenje znoja v laseh, kar lahko kasneje povzroči izpadanje las. Strateško nameščene reže na vrhu čelade zagotavljajo kroženje zraka.

Ženska oblikovalska čelada:

Ženska oblikovalska čelada

Kolesarke vedno cenijo uporabo zabavnih barv v svojih čeladah. Zato je ta čelada v mavrični barvi idealen dodatek zanje. Uporaba krepkih barv in dodajanje rež za zagotavljanje kroženja zraka pripomorejo, da je ta čelada nujna.