Kolesarske rokavice so bile zasnovane posebej za zaščito posameznikov, ki kolesarijo. Nekatere njegove glavne funkcije vključujejo zagotavljanje zaščite, toplote in udobja kolesarju. Če kolesar vozi pri temperaturah pod ničlo, imajo rokavice ključno vlogo pri ohranjanju tople roke kolesarja, da ne izgubi oprijema. Na bolj vročih in vlažnih krajih rokavice pomagajo preprečiti, da bi roke kolesarja zaradi znoja izgubile oprijem ročajev. Čeprav so bile nekatere rokavice oblikovane samo za dodajanje sloga, obstaja veliko vrst rokavic, ki so osredotočene na zagotavljanje odlične funkcionalnosti kolesarju.

Najboljše kolesarske rokavice za vse letne čase.

Tu je top 9 kolesarskih rokavic za hladno vreme.

1. Monton Full Finger Fleece rokavice za zaščito pred vetrom:

kolesarske rokavice

Narejene z združitvijo najlona, ​​bombaža, poliestra in gume, kolesarske rokavice Monton s polnim prstom, odporne proti vetru, so odlično sredstvo za boj proti zimskemu mrazu. Imajo odličen oprijem in preprečujejo, da bi vam prsti zmrznili pri hitrem kolesarjenju.

2. Murphy Vintage slog:

No, če poskušate vzpostaviti povezavo z Eddiejem Murphyjem za te rokavice, potem tega ni. S hrbtno stranjo iz 100 -odstotnega naravnega usnja in kvačkanega bombaža se lahko te rokavice v starodobnem slogu zdijo starodavno odkritje, vendar so zelo v modi. Ravnotežje, udobje in oprijem so njegova najboljša izbira med petimi najboljšimi.

3. Kolesarske rokavice iz Tweeda:

Medtem ko nekateri govorijo o udobju, so ostali položili roke na modno in trendovsko. Delovne rokavice iz tvida ali kvačkanje je najbolje nositi na sončen dan, da premagate vročino. Je zračen in omogoča roki, da se izogne ​​vlagi, da ostane svež. Lepo se prilegajo vaši garderobi, saj jih lahko poberete v rdeči, rumeni, modri, zeleni in nekaj drugih barvah. Ko boste načrtovali svoje kolesarsko potovanje, si omislite te stvari in bodite pametni med športom.

4. Kolesarska rokavica Giro Lusso:

Če se radi kolesarite, izberite ta par kitajskih rokavic Giro Lusso, da se premaknete naprej. Rokavice z zračenim perforiranim usnjenim usnjem Cabreta dokazujejo popolno razkošje in udobje. Perforacija omogoča prezračevanje in preprečuje neprijeten vonj ali vlago.

5. Rokavice za vse vremenske razmere Sealskinz:

Kako dobro bi bilo, če bi samo enkrat vzeli najboljši par kolesarskih rokavic in jih uporabljali vse leto? No, Sealskinz lahko ponudi nekaj za vaše dame, ki načrtujejo, da bo vaše kolesarsko doživetje blaženo. Z perforirano mrežo na območju dlani in pravilnim pokrivanjem bi morale biti vaše mehke roke varne, ko jih vnesete.

6. Odsevne kolesarske rokavice:

Vsa kolesa nimajo žarometov in to lahko postane vaša glavna ovira za pospešitev vašega cikla ponoči. Trg zdaj ponuja odlično možnost, da bo vaše nočno kolesarsko doživetje varno. Odsevne kolesarske rokavice imajo puščice za nočni sijaj za usmerjanje drugih velikih vozil in prikaz položaja kolesarja na cesti.

7. Gelske kolesarske rokavice:

Medtem ko so oblazinjenje nujne kolesarske rokavice, da se izognete poškodbam tkiv in mišic v dlaneh in živcih, se gelna pena na teh rokavicah izogne ​​stiskanju živcev in udarcem. To so najboljše za ženske, ki ne prenesejo velikega pritiska in med kolesarjenjem iščejo mehkobo.

8. Pletene kolesarske rokavice:

Kolesarske rokavice so najboljše iz usnja, vendar je tudi pletena oblika dobra za zimski mraz. So lahke, na volneni osnovi in ​​imajo dober oprijem, ko se dlani prepotijo.

9. Zimske kolesarske rokavice Forza:

Vodoodporne rokavice imajo finost tkanine Strata plus, ki omogoča prenašanje kakršnega koli pritiska vetra in vode. So mehki in izgledajo elegantno, če se športno držijo.