Vemo, kako težko je za nas starše, da sledimo pričakovanjem svojih otrok ob njihovih rojstnih dnevih. Zahtevajo posebne tematske zabave, dekoracije, impresivno torto, vračanje uslug in kaj ne! Še posebej, če je za vašega malčka presenečenje za rojstni dan, potem ne more biti boljše teme kot Disneyjeva Mickey Mouse. Ta čudovit lik bo zagotovo popestril nivo navdušenja pri vseh, ki se udeležijo zabave, tudi pri rojstnem dečku ali deklici!

Vemo, kaj je vaše naslednje vprašanje! Kako izvesti to priljubljeno temo brez ponavljanja idej? Vaše delo je zdaj olajšano, saj smo predstavili nekaj najboljših domačih okraskov Mickey Mouse in idej za zabave. Ste pripravljeni spremeniti svoj dom v mini Disneyland? Preberite skupaj!

Zakaj je tema Mickey Mouse tako priljubljena na rojstnodnevnih zabavah?

Mickey Mouse je ikoničen lik, ki ga je ustvaril Walt Disney v 1920 -ih. Vsakič, ko se na zaslonu prikaže ta ljubka miška skupaj s kopico prijateljev – Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy, Pluton itd. Otroci preprosto norijo! Mickey Mouse je zabaval otroke mnogih generacij in njegov čar nas ne preneha presenetiti. Torej, kakšno boljše darilo lahko podarite svojemu otroku na njegov rojstni dan kot sobo, napolnjeno z okraski za rojstni dan na temo Mickey Mouse?

Stvari, ki jih potrebujete za pripravo rojstnodnevne zabave Mickey Mouse:

Da bi zagotovili, da je vse popolno, najprej najprej naštejmo vse, kar potrebujete kot del okraskov Miki Miške za rojstnodnevno zabavo:

Elementi za dekoracijo zabave Mickey Mouse:

Ne glede na to, ali načrtujete domače okraske iz mikmiške miške ali iščete pomoč profesionalnega umetnika, morate biti pozorni na podrobnosti teme. Od kulise do torte, kostuma do povabila je treba načrtovati marsikaj, vsaj nekaj dni pred datumom zabave. Večino teh predmetov je mogoče kupiti v lokalnih dolarjev trgovinah, če pa imate čas in talent, poskusite z idejo za rojstnodnevno dekoracijo DIY Mickey s kanalov Pinterest, Instagram ali Youtube.

Tu je seznam predmetov, ki jih boste potrebovali kot del okraskov za rojstni dan Mickey Mouse:

 • Ozadje in pasica: Lahko se odločite za osebno rojstnodnevno pasico Mickey Mouse z imenom in starostjo osebe. Kupite že pripravljeno banner za tiskanje v klubski hiši Mickey Mouse ali ustvarite svoje ozadje z uporabo velikega belega ali rdečega lista z nalepkami in papirnatimi potaknjenci.
 • Miza za torte: Miza za torte mora imeti pisano natisnjeno prt iz mikki miške in nekaj osrednjih elementov, da pritegne pozornost vaših gostov.
 • Baloni: Vzemite nekaj balonov iz folije v obliki mikkija in veliko črnih, rdečih, belih in rumenih balonov, ki zapolnijo prostor. Če gre za nočno zabavo, pojdite na osvetljene balone za posebne učinke.
 • Torta: To je glavni element vaše rojstnodnevne zabave na temo Miki Miške. Torej, pojdite po spletnih katalogih in izberite eno ali večstopenjsko torto, oblikovano kot mikrova miš.
 • Pecivo za torte: V spletnih trgovinah lahko najdete številne torte za prvo rojstnodnevno torto mickey mouse. Vtaknite jih v torto, da jo oživite!
 • Povabila: Ročno izdelana voščilnica lahko na vaše goste ustvari prvi vtis in namiguje, kako vam je mar zanje. Oblikujte e-kartico, jo natisnite ali pojdite na papirnato kartico in napišite prilagojena sporočila.
 • Kostum za zabavo: Poiščite zabavne kostume na temo Mickey Mouse za vašega malčka. Če ga v svojem proračunu ne najdete, si oglejte tiskano majico ali obleko z mikki miško z ustrezno spodnjo obleko. Kupite pripomočke za lase Mickey Mouse, kot so gumijasti trakovi, sponke ali trak za lase.
 • Drugi dodatki: Odvisno od velikosti prostora lahko kupite tudi nekaj okraskov, vrtincev, stenskih oblog, napihljivih čevljev itd..
 • Rekviziti za zabave: Podvojite zabavne stopnje na svoji zabavi, tako da vsem svojim malim gostom podarite nekaj pripomočkov za zabavo z Miki Miško, kot so kape, maske za oči, krone, predmeti za foto stojnice itd..

Predmeti za jedilni pribor Mickey Mouse:

Ko končate z osnovnimi nastavitvami, morate razmisliti o izdelkih, ki so na vaši jedilni mizi. Poleg tega, da svojim gostom postrežete z okusno hrano, morate biti pozorni tudi na podrobnosti namiznega pribora. Tu je seznam stvari, ki jih lahko kupite:

 • Pokrov natisnjene mize: Namesto da pustite mizo prazno, razprite pokrov mize z miško miško, ki ga lahko po zabavi znova uporabite ali odstranite.
 • Krožniki, skodelice in jedilni pribor: Preštejte število gostov in imejte na zalogi papirnate krožnike, skodelice, žlice, slamice, vilice in prtičke na temo Miki Miške. Vedno imejte nekaj dodatnih kosov, samo če nekaj gostov pride neinformiranih.
 • Recepti: Obstaja veliko idej za hrano za rojstnodnevno zabavo Mickey Mouse, kot so piškoti na temo mickey, mini pice, kolački, sadni kebabi, narezani na oblike miki, piškoti, krofi itd. Večino teh predmetov lahko poskusite doma ali pa kuharja zahtevate, da vam jih prilagodi..

Ideje za darilo za rojstni dan Mickey Mouse:

Ne glede na to, kako zabavna je bila vaša zabava ali kako slastne so bile dobrote, se gostje spomnijo le vrečk dobrega, ki jim jih podarite, kot vračilo. Zato ne pustite ničesar pri tem, da bi jim ugajali, staršem pa na naslednjih rojstnodnevnih zabavah dajte nekaj pomembnih ciljev. Tukaj je nekaj trendovskih idej za darila za rojstnodnevne zabave mickey mouse, ki so lahke v žepu, a zelo cenjene:

 • Mickey Mouse natisnjene vrečke Goodie
 • Disney obeski za ključe ali steklenice za razkuževanje
 • Okviri za fotografije Mickey z magneti
 • Mape in pisalne potrebščine Mickey Minnie
 • Mickey natisnjene skodelice, škatle za kosilo

Kako organizirati rojstnodnevno zabavo na temo Mickey Mouse?

Zdaj, ko imate vse potrebne predmete, si oglejmo postopek njihove nastavitve, da začnemo zabavno rojstnodnevno zabavo Mickey Blouse:

 • Najprej se odločite za kraj zabave. Ali želite organizirati zabavo doma ali v funkcionalni dvorani ali klubski hiši? Odvisno od tega lahko načrtujete in vizualizirate nastavitev.
 • Odločite se tudi o proračunu in številu povabljenih. Če gre za zelo veliko zabavo, najemite organizatorja zabave, ki lahko poskrbi tudi za postavitev in pripravo hrane. Za manjše in srednje velike zabave lahko kupite navedene izdelke in si z nekaj pomoči svoje družine ali prijateljev naredite okras za rojstni dan Mickey..
 • Očistite prostor in se prepričajte, da imate za odrom steno v ozadju ali zaprto strukturo. To lahko drži pasico ali kuliso na mestu.
 • Okrasite stranice pasice in oder z veliko baloni. Ustvarite lahko tudi balonske strukture in jih postavite na obe strani mize.
 • Mizo postavite na sredino odra in jo pokrijte s prtom. Za osvetlitev območja uporabite osrednji del mikki miške z baloni, cvetjem ali igračo.
 • Če gre za zabavo v zaprtih prostorih, na streho nalepite nekaj vrtincev in mikinovih balonov, da ustvarite živahno okolje.
 • Ob straneh položite drugo mizo, kjer boste lahko namestili živila, jedilni pribor, darila, čokolado itd. Uporabite jo lahko tudi kot mizo za sladice, da prikažete vse sladke dobrote, ki jih dobite za svoje goste.
 • Preostanek tal pokrijte s krpo rdeče ali črne barve, da dokončate nastavitev.

5 najboljših idej za dekoracijo rojstnodnevne zabave Mickey Mouse za navdih:

Tukaj je zbirka 5 različnih idej o rojstnih dnevih z Mickey Mouse, ki vam bodo pomagale začeti:

1. Okrasitev prve rojstnodnevne zabave Mickey Mouse:

Okras za prvo rojstnodnevno zabavo Mickey Mouse

Oglejte si to sanjsko dekoracijo za prvo rojstnodnevno zabavo Mickey Mouse, ki lahko vaše male goste preseneti. Vsak element tega dekorja je prilagojen temi vaše zabave. Miza za torte je postavljena kot dvotirna, spodnja polovica pa je rezervirana za slastne sladice. Zelo nam je všeč ideja, da bi mini ferris kolo z mini kolački s šablono »ONE« označevali starost rojstnega dečka ali deklice!

2. Modra tema za rojstni dan Mickey Mouse za dojenčke:

Modra tema za rojstni dan Mickey Mouse za dojenčke

Zabava na temo Mickey Mouse ne sme biti samo v rdeči in beli barvi, ampak je lahko tudi v treznih odtenkih, kot je ta kul modro -bela tema. Različni odtenki modre v kombinaciji z belo ustvarjajo to prijetno in elegantno dekoracijo. Tudi torta je v skladu s temo in tisti srčkani torti za torte naredijo lep pogled. To je kulisa in tisti veliki otroški mikrov miš napihljiv, ki ukrade predstavo!

3. Rojstnodnevna zabava roza Minnie Mouse za deklice:

Roza rojstnodnevna zabava za punčke Minnie Mouse

Če načrtujete rojstnodnevno zabavo za svojo punčko, je ta postavitev idealna izbira. Kadar ni trdne stene, lahko s kavlji obesite ozadje in ustvarite ekskluzivno območje za rezanje torte. Velika miza z dvema ločevalnikoma na stranski pregradi tega prostora od preostale sobe za zabave. Vsi elementi so shranjeni v rožnato -belih in punčkah Minne Mouse, potaknjenci pa se velikodušno uporabljajo. Temu dekorju lahko dodate celo cvetlični pridih, tako da na obeh straneh postavite eksotične rožnate rože.

4. Ideja za rojstni dan Mickey Mouse DIY:

Ideja za rojstnodnevno zabavo Mickey Mouse Diy

To je tako preprosta, a presenetljivo lepa ideja, ki bo navdušila vaše goste v omejenem proračunu. Čista bela miza se uporablja za shranjevanje torte in sladic. V nasprotju s tem se uporabljajo svetlo rdeči, črni in rumeni dodatki, kot so mize, okraski, piškoti itd. Navadna, trdna stena je okrašena s papirnatimi ventilatorji in potaknjenci na temo Mickey. Velika Mickey Silhouette se uporablja za pisanje imena v klasični pisavi Disney. A ni to pametno? To idejo lahko uporabite za 2. in 3. rojstni dan, ki običajno poteka v majhnem obsegu.

5. Ideja za nastavitev mize za rojstni dan teme Mickey Mouse:

Ideja za nastavitev mize za rojstni dan Mickey Mouse

Ali vam ta sladkarska miza ne izliva vode v ustih? Ja! S sladkarijami, čokoladicami, žvečilnimi palicami in nitkami za sladkarije bodo gostitelji zagotovo težko obvladali otroke. Opazujte črno pikčasto mizo, ki je v lepem kontrastu z večbarvnimi mavričnimi dobrotami. Vsak kozarec je lepo označen, da si gostje lahko izberejo svoje stvari, ustvarjalne nosilce skodelic pa morate poskusiti na naslednji zabavi.

Upamo, da vas je ta članek dovolj navdušil, da doma preizkusite rojstnodnevno zabavo na temo Mickey Mouse. Ideje za dekoracijo so idealne za otroke, stare od 1 do 4 leta. Za starejše otroke, ki jih Mickey Mouse še vedno zanima, lahko uporabite iste elemente, vendar so barvne teme in umestitve nekoliko drugačne. Če ste pred kratkim imeli rojstnodnevno dekoracijo Mickey Mouse, vreden Insta, delite slike z nami, z veseljem jih bomo predstavili tukaj!