Kolesarski dres je posebej oblikovan dres, ki se uporablja za kolesarske namene. Vendar je treba opozoriti, da se večina kolesarjev po vsem svetu odloča za bolj običajna kolesarska oblačila; drese ponuja tudi nekaj velikih prednosti za športne navdušence. Večina kolesarskih dresov je ponavadi razrezanih precej dolgo nazaj, da se zagotovi, da se kolesar v suhem položaju ne sooči z nelagodjem. Če dodamo žepe, jih običajno naredimo zadaj, da se izognemo razlitju, če jih postavimo spredaj. Večina dresov je nameščenih precej tesno, da se zmanjša zračni upor. Pravzaprav tkanina, uporabljena za izdelavo večine dresov, preprečuje, da bi se znoj prijel na telo kolesarjev, da bi se ohladil. Tukaj je nekaj vrhunskih kolesarskih dresov.

Najboljši kolesarski dresi:

1. Cityscape Jersey:

kolesarskih dresov

Kolesarski dres, ki ga močno navdihujejo nebotičniki v New Yorku, je poleg funkcionalnosti tudi kul in eleganten. Strateško postavljena spredaj in na dnu rokavov, grafična zasnova resnično daje izjavo. Dres je odporen tudi na vodo in znoj, zaradi česar je kolesarjenje bolj udobno.

2. Grafični dres:

Današnja mladina je navdušena nad barvnimi bloki in grafičnimi odtisi. Ta majica je lep primer, kako sta oba trenda dobro videti skupaj. Krepka rumena in črna barva dodata pridih sloga, grafični tisk in besedilo pa naredita ta dres kot nalašč za kolesarsko pustolovščino.

3. Profesionalni dres:

Za profesionalne kolesarje bi moral biti dres eleganten, še pomembneje pa, da mora biti funkcionalen. Kolesar na tej sliki se odloči za preprosto obliko dresa, ki ponuja tako udobje kot funkcionalnost. Odporen je tudi na znoj glede na količino tal, ki jih je morda moral pokriti.

4. Plemenski dres:

Vedno učinkovit in eleganten plemenski dres je odličen za ogled in še večji za oblačenje. Glavna atrakcija, narejena iz raztegljive tkanine, je plemensko oblikovanje na sredini majice. Ta zasnova ustreza tistim kolesarjem, ki veljajo za upornike. Ta oblika je bolj primerna za moške kot za ženske.

5. Taxi majica:

Navdihnjen z barvami taksija in karirasto zastavo, ki je mahala kvečjemu na dirki formule ena, je bil ta dres posebej zasnovan za tiste, ki potrebujejo hitrost. Zaradi svetle barve in domiselnega dizajna ti dresi resnično izstopajo.

6. Geometrijski dres:

Geometrijski odtisi so danes v modi. Ta majica je zelo dobro vključila uporabo tega novega modnega trenda. Z zasnovo ne pretirava, je pa tudi funkcionalen in lahek. Zaradi svetlih, poletnih barv je videti kul. Raztegljiva tkanina je odporna na vodo in znoj, zaradi česar je udobna za nošenje.

7. Ženski dres:

Tudi kolesarke potrebujejo zabavne, elegantne in funkcionalne drese. Ta majica ima zimske barve, ki dajejo topel in teksturiran videz. Pomirjujoči toni se bodo odlično podali vsem vrstam odtenkov kože. Zaradi podrobnosti na strani je dres precej grafičen, ne da bi bil premočan.

8. Dvobojni dres:

Ta dvodelni dres je kot nalašč za kolesarje, ki so hkrati nekoliko konzervativni in drzni. Medsebojno povezana grafika, ki je razpršena po celotnem dresu, ni močna, ampak daje močno izjavo. Lahek material zagotavlja tudi, da teža dresa ne ovira kolesarja med odpravo.

9. Unisex majica:

Ta drzna barvna mešanica je kot nalašč za moške in ženske. Lahek material prav tako zagotavlja, da se kolesar med vožnjo počuti udobno. Ti dresi so odporni na znoj in vodo, da se kolesarju pri vožnji ne preveč zamašijo.

Vir slik: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.