Tunika je ena vrsta vrha, ki je dolgo pokrita do kolena. Lahko je brez rokavov ali z rokavom. Tunika ni opremljena s karoserijo, so ohlapni. Tuniko lahko nosite s hlačami, gamašami in jeggings. Tunike lahko nosite v vsakem letnem času, pa naj bo to zima, poletje ali monsun. Najbolj se prilega celo jakni in plašču. V tuniki je veliko različnih vzorcev. Obstajajo tunike in celo obleke v obliki tunike.

Lepi modeli tunik oblikovalcev v Indiji:

Tukaj je seznam 9 najboljših ohlapnih in oblečenih oblikovalskih tunik za ženske.

1. Črtasta tunika oblikovalca:

Ogoljena tunika

Odstranjen dizajn je edinstven in tunike s kratkimi rokavi. Prav tako ima obrobo iztisnjeno iz čipke. Najbolje izgleda s kavbojkami. Odstranjeni modeli v tuniki so zelo redki in dajejo popolnoma drugačen videz. Odstranjen dizajn je zelo pogost za moško srajco. Pri ženskah je to redko.

2. Dizajnerska tunika s kapuco z vratom:

Tunika z ovratnikom

To je popolnoma drugačen vzorec v tuniki. Rečeno je, da je vzorec kravljega vratu. To je kot obleka za zabave. Dekletu daje vroč pogled. Najbolj primeren je za palazzo in celo gamaše. Tudi ta barva tunike je zelo dobra s črnim palazzom. Šivan je v sijoč material, ki pritegne oko.

3. Islamske tunike za muslimanke:

Islamska tunika

Islamska tunika je zelo iskana v islamskih državah. Muslimanke ga nosijo s šalom ali stojnico. Dobro izgleda s tankimi kavbojkami. Način, kako je ta dama izrezljala šal, izgleda osupljivo. Tudi visoke pete dobro pristajajo. Ta tunika ima v sebi malo bleščice.

4. Lanena tunika:

Lanena tunika

Laneni material velja za zelo priporočljiv in udoben za nošenje. Lanena tunika je zelo mehka za nošenje in daje ekstravaganten videz. V 3/4 rokavu izgleda osupljivo in je zelo ohlapno do tunike. Ta vrsta tunike ne izgleda dobro v slogu telesa. Večinoma je navaden material, zato bodo natisnjene gamaše ustrezale laneni tuniki.

5. Bombažna črna cvetlična tunika:

Bombažna tunika

Bombažne tunike so poleti zelo povpraševane, saj je poleti najprimernejši in najprimernejši za nošenje. Cvetlični tisk je vklesan v predelu vratu in rokavov, kar povečuje lepoto tunike. Ta tunika ima tudi stranski rez in jabolčno obliko na koncu. Ker je črne barve, bo šel z navadnimi modrimi kavbojkami. Bombažne tunike so bogate s tkaninami in slogom.

6. Vrh v slogu indijske tunike:

Indijska tunika

Indijska tunika izgleda zelo prefinjeno na indijskih damah in daje dostojen pogled na indijske ženske. Vzorec vratu in rokavov v tej tuniki je zelo dober. Na stranskem delu tunike ima malo navojev. Lahko ga nosite med vsakodnevno rutino in celo med nakupovanjem. Vzorec čekov v tuniki, 3/4 vzorcu rokavov in vratu daje trezen videz.

7. Najnovejša majica iz denim tunike:

Denim tunika

Denim je zelo drag in zelo povpraševan material. Denim na uporabniku izgleda preveč dobro. Namesto da denim tuniko ujemate s kavbojkami, jo je treba ujemati s potiskanimi pajkicami. Nekoliko drugače se bo ujemalo s potiskanimi gamašami. Kot da je ohlapna majica z dolgimi rokavi in ​​gumbi na vratu drugačnega sloga kot običajna kurta.

8. Visoka-nizka dolga tunika:

Tunika z visokim in nizkim tonom

Tunike z visokimi nizkimi kosi so modne in so kot obleke za zabave. Material tunike je zelo tanek, zato je potrebno imeti notranjo notranjost. Daje seksi videz. Poleg tega je barva, uporabljena v tuniki, tudi zelo dobra in dekliška. Pri tem je zaprt vrat in zelo trezno delo v predelu vratu.

9. Dizajn tunike v šifonu:

Šifonska tunika

Šifon je zelo lahek in tanek material. Večinoma se uporablja v sareeju, vendar je ta šifonska tunika oblikovalski kos. Lahko ga nosite s kavbojkami ali gamašami, vzorec vratu pa je nekaj drugega. Lahko ga nosite med izletom.

Na voljo je veliko različnih oblikovalskih tunik v različnih barvah, dizajnu in vzorcu. Tunika je ena izmed možnosti, ki jih ženske nosijo na zabavi. Je nekaj drugega kot kurtas.