Shillong je majhno mesto v veličastni državi Meghalaya. To je idealna destinacija za vse ljubitelje narave, mladoporočence in tiste, ki iščejo miren kraj za počitnice. Tu se lahko odpravite tudi na treking, ki vam bo zagotovo pomagal odkriti lepote Shillonga in naravni sijaj, ki ga ponuja. Če ste ljubitelj ročnih del, ne pozabite obiskati najbližjega bazarja tukaj. V bližnjih restavracijah morate poskusiti tudi lokalno kuhinjo Shillong. Obljublja, da bo vaše brbončice obogatil s čudovitimi okusi. Če kmalu načrtujete potovanje v Shillong, poiščite naslednje odstavke za odlične predloge in ideje.

Kraji za obisk v Shillongu

Najboljša turistična mesta Shillong:

Tukaj je 9 najbolj znanih turističnih znamenitosti v Shillongu s slikami. in načrtujte pravi čas in čas za ogled krajev v Shillongu.

1. Don Boscov center za avtohtone kulture:

don-bosco-center-for-domorodne-kulture_shillong-turistični kraji

Don Boscov muzej v Shillongu je v bistvu inštitut, ki izvaja pomembne raziskave, delavnice in seminarje o avtohtonih kulturah. To je sedemnadstropna stavba in ima veliko zanimivih galerij, ki bodo izboljšale vaše znanje in vam pomagale razumeti pomembne artefakte in slike.

2. Slapovi slapov:

Shillong turistična mesta za obisk

Slonovski slap Shillong je le nekaj minut oddaljen od vrha Shillong. Zdaj boste našli takšen pogled, tako čudovit in neverjeten prizor, kjer dolg tok vode teče po težkih skalah. Kraj je popolnoma slikovit in ima vsako leto kar nekaj privržencev. To so najboljši shillong turistični kraji za obisk.

3. Cerkev vseh svetih:

all-saints-church_shillong-tourist-places

Cerkev All Saints v Shillongu je ena izmed najbolj priljubljenih in najboljših cerkva, ki jih boste našli v tem mestu. Arhitektura je impozantna in vzdušje je popolnoma lepo. Fotografiranje je tukaj prepovedano, vendar lahko še vedno uživate v čudoviti in dobro zgrajeni notranjosti. Kraj je zelo miren in idealen za večerne molitve.

4. Muzej metuljev:

butterfly-museum_shillong-tourist-places

Muzej metuljev Shillong je bil eden najbolj edinstvenih mest v mestu. Tu boste našli najredkejše vrste metuljev. Vsi so videti tako lepi in privlačni po videzu. Tu se lahko veliko naučite tudi o anatomiji in življenjskem ciklu metuljev.

5. Park Lady Hydari:

lady-hydari-park_shillong-tourist-places

Park Hydari Lake Shillong je urejen v japonskem slogu. Obdano je z majhnimi ribniki, grmičevjem, drevjem in grmovjem. Ta park je edino mesto z mini živalskim vrtom. Ker v Shillongu ni živalskih vrtov, je to mesto idealno za vse ljubitelje živali in ptic.

6. Sveti gozd Mawphlang:

mawphlang-sakralni-forest_shillong-tourist-places

Shillong je ena tistih redkih regij Meghalaya, ki ohranja svoje gozdove in gozdove. Če bi radi videli primer, morate vsekakor obiskati sveti gozd Mawphlang. Ta kraj je absolutna vizualna poslastica in velja za ekološki zaklad.

7. Ward’s Lake:

wards-lake_shillong-tourist-places

Obdano s čudovitimi vrtovi, je Ward’s Lake osvežujoč bazen sladke vode v Shillongu. Tukaj lahko preizkusite čolnarjenje in oglede ter doživite naravne lepote in sijaj, ki jih ponuja to jezero.

8. Katoliška katoliška cerkev:

katedrala-katoliška-cerkev_shillong-tourist-places

Vaše potovanje v Shillong bo nepopolno, dokler ne obiščete Katedralne katoliške cerkve. To je res čudovita najdba, kjer boste našli nekaj odličnih in izjemnih kosov arhitekture. Če iščete mir in tišino, bi morali vsekakor priti na to mesto.

9. Igrišče za golf:

golf-golf_shillong-tourist-places

Igrišče za golf Shillong se nahaja na nadmorski višini 5200 čevljev. To je prvo igrišče za golf v Indiji, ki ima okoli 18 lukenj. Lokacija je čudovita, čudovita in popolnoma lepa. Včasih ga celo primerjajo z golfskim igriščem Glen v Združenih državah Amerike.