Nakit iz biserov je že desetletja vedno v povpraševanju, ženske in dekleta pa so mu vedno ljubše. Ker ima biser čist in božanski videz in je svet biserov napolnjen z barvami bele, zlate, črne in roza ter številnih drugih odtenkov. Ker biser simbolizira čistost in nedolžnost karata, večina nevest zaradi svojega simboličnega pomena raje nosi biserne uhane.

biserni uhani

Različne vrste modelov bisernih uhanov za vsakodnevno nošenje:

Biserni uhani, ki izgledajo lepo in lepo na vsaki ženski in starostni skupini, dajejo edinstven in božanski videz. Oglejmo si 15 najboljših modelov bisernih uhanov za dekleta:

1. Simpatični biserni uhani v obliki premca:

biserni uhani v obliki luške

Najbolj v trendu so ti srčkani uhani iz bisernih uhanov, kjer so v biserih obešeni, na premcu pa diamanti z žrebci, zaradi česar imajo sladkarije peneč in bleščeč učinek. Te vrste uhanov so kot nalašč za vse vrste kul klepetalnic in pametno pisarniško oblačilo, ki vam daje eleganten videz.

2. Dolgi biserni uhani z diamanti:

biser-in-diamanti-dolgi uhani

Najbolj priljubljen in nikoli ne bo izšel iz mode ta biserni uhan, ki visi ob ušesih in vam daje lep in eleganten videz. Te vrste uhanov lahko nosite na vseh področjih življenja, pa naj gre za pisarniško ali preprosto zabavo. Tako bi izgledali očarljivo in elegantno.

3. Uhani iz črnega bisera južnega morja:

južno-morsko-črno-biserni uhani

Obstajajo različne vrste biserov, skozi katere se izdelujejo uhani. Eden od njih je biser Južnega morja in njegovi uhani iz tega bisera omamljajo. Ta vrsta biserov je lahko oblikovana tako v oksidirani obliki kot tudi v beli barvi in ​​izgleda eksotično pri ženskah vseh starostnih skupin.

4. Vintage biserni uhani:

vintage-biserni uhani

Kot že ime pove, se te vrste uhanov prenašajo iz roda v rod in dami dajejo eleganten in ekskluziven videz. Uhani okrogle oblike so narejeni iz belega zlata, diamanti, obrobljeni po biseru, pa dajejo uhanom sodoben videz in odlično izgledajo pri ženski.

5. Uhani z več biseri v obliki morske zvezde:

biserni uhani v obliki morske zvezde

Tukaj prihajajo majhni ljubki biserni uhani v obliki morske zvezde iz majhnih biserov. Na robovih so vtisnjeni bleščeči diamanti, ki dajejo iskriv učinek čepkom. Te vrste pametnih in ljubkih bisernih uhanov v zlati barvi so kot nalašč za mladostnike in so lahko tudi elegantna pisarniška oblačila ter dobro izgledajo ob priložnostnih oblačilih.

6. Uhani z bisernimi lističi v srebrni barvi:

biserno-cvetni lističi-uhani-v-srebru

Biserni uhani so vedno na vrhu lestvice po izbiri uhanov. Ta dizajnerski uhan je popolnoma eleganten in privlačen. Na vrhu uhanov so majhni kristali v obliki cvetnih listov, na robu pa obešeni biseri srednje velikosti, zaradi česar je videti božansko in čisto. Tako je ženska videti lepa in lepa.

7. Drobni majhni biserni uhani:

drobni-čepki-majhni-hruškovi uhani

Biseri so na voljo v različnih velikostih in barvah. Ti majhni biserni uhani v velikosti 4,5 mm in te vrste čepkov so povezani s kraljevskim rodom. Izgledajo kot zelo preprost, a klasičen kos nakita, katerega moda nikoli ne zastari. Odlično izgleda z večerno ali katero koli sodobno obleko.

8. Smaragdi in biserni uhani:

uhani smaragdno-biserne barve

Obesek ali uhani so čudoviti in osupljivi na pogled. Vedno pritegne pozornost drugih zaradi svojega ekskluzivnega videza. Na vrhu uhanov je vtisnjen dragocen smaragd, pod belimi diamanti pa je pritrjen zvonček, ki mu navzdol doda biser. Celotna kombinacija izgleda zelo eksotično in daje izjemen videz uporabniku.

9. Elegantni biserni uhani za dekleta:

elegantni biserni uhani za dekleta

Mlada dekleta so vedno zelo zaskrbljena zaradi svojega videza in oblikovanja ter nosijo samo tiste dragulje, ki njihovemu videzu dodajo glamur in jih naredijo elegantne in eksotične. Tako prihajajo elegantni dolgi uhani za mlade, ki visijo ob ušesih in izgledajo nenavadno.

10. Zlato in biserni uhani okrogle oblike:

okrogle oblike-uhani iz zlata in biserov

Te vrste uhanov se imenujejo “Bali” in izgledajo odlično pri mladostnikih in najstnikih. Zaradi zapletenega dela in majhnih bisernih kapljic, obešenih na vse strani, uhani izgledajo lepo in zelo privlačno za oči. Zaradi takšnih uhanov so mladi videti modno in elegantno.

11. Biserni uhani v rjavi barvi v obliki rože:

zeleno-biserni uhani v obliki rože

Rjavi biseri simbolizirajo naravo, velikodušnost in ravnovesje v vseh pogledih življenja. Cvet, oblikovan na vrhu bisera z diamanti, je videti poln narave in izključen iz drugih uhanov. To je uhan, ki ga je mogoče združiti s priložnostnimi ljudmi in je kot nalašč tudi za majhne klepetalnice s prijatelji in sodelavci.

12. Tradicionalni biserni uhani Jhumka:

tradicionalni-jhumka-biserni uhani

Biserne jhumke na ženski izgledajo neverjetno in so klasičen kos uhana, ki ga lahko brez oklevanja nosite kadarkoli in kjer koli. To je popoln kos dragulja, ki ga lahko nosite ob vsaki priložnosti. Odlično izgleda, če ga nosite s katero koli etnično obleko in vam daje tradicionalen videz in božanski videz.

13. Preprosti biserni uhani za ženske:

Preprosti biserni uhani za ženske

Preprosto je elegantno in vedno cenjeno na vseh področjih življenja. Preprosti biserni uhani so tako enaki, zato je preprosto, da jih lahko kadar koli nosite in izgledate čudovito in elegantno. Te vrste uhanov z enim biserom lahko nosi vsaka ženska skupina, saj izgledaš lepo in očarljivo.

14. Dizajnerski uhani z dvojnim bisernim modrim topazom:

Dizajnerski modri uhani z dvojnimi biseri Topaz

Uhani, če jih je oblikoval oblikovalec, so sijajni na pogled in imajo veliko zapletenih del, ki so videti elegantno in kraljevsko. Modri ​​topaz je zelo umetniško vgrajen z bleščečimi diamanti, ki mu dajejo lepo obliko, robovi in ​​stranice pa so okrašeni z biseri, tako da se uhani razlikujejo.

15. Biserni uhani v obliki grozdja v sladki vodi:

Biserni uhani v obliki sladke vode v grozdju

Ta majhen pameten uhan je narejen v obliki listov, kjer so obešeni majhni biserni uhani v obliki grozdja, zaradi česar je videti eksotično in ekskluzivno. Narejena je iz 14 -karatnega zlata. Modni uhani nikoli ne gredo iz mode, so kot nalašč za najstnike ali mlade, ki jim dajejo bleščeč in diva videz in občutek.

Pearl ima eksotičen videz, ki že stoletja navdušuje domišljijo moških in žensk. Biserni uhani so tisti, katerih moda nikoli ne zastara in so narejeni za večni dragulj. Moške in ženske ljubijo bisere zaradi njihove subtilne elegance. Tako imate lastne biserne uhane in se ponašajte s svojim slogom ter izgledajte elegantno in modno.