Poroke so dragoceni časi in trenutki, ki jih je treba negovati z najlepšimi stvarmi. Nevesta in ženin izbereta najboljša oblačila in najboljši nakit, ki jim olajša videz. Neveste želijo izgledati najbolje z najboljšim nakitom, še posebej z uhani. Običajno so majhni in občutljivi uhani videti bolj očarljivi in ​​dinamični. Toda vedno zeleni dolgi in izraziti uhani dajejo precej osupljiv videz.

15 Lepo & amp; Privlačni poročni uhani za neveste

Najnovejši in elegantni modeli poročnih uhanov v modi:

Naj pogledamo top 9 modelov uhanov za poroko v trendu.

1. Poročni uhani z zlato tančico:

Poročni uhani z zlato tančico

Tančice na porokah veliko pomenijo tančico poročne obleke, čudovito cvetlično tančico, ki jo nosijo nekatere neveste v pričeski, tančico za obleko, ki teče zadaj, in celo čudovito mrežico, ki skriva nevestin obraz. Najverjetneje drugih tančic zdaj niso uporabljali toliko kot prej. Toda lepa tančica na modelih zlatih uhanov za poroko je lahko nepozaben kos nakita.

2. Poročni uhani z dolgimi verigami:

Poročni uhani z dolgimi verigami

Dolge padajoče verige, kot so poročni uhani, so lahko čudovit dizajn za vaš poseben dan. Zgornje glave ušesa v indijskem slogu jhumka in ohlapne tekoče verige iz ušes izgledajo osupljivo in pritegnejo pozornost.

3. Poročni uhani z dolgim ​​zlatim rodijem:

Dolgi poročni uhani s pozlačenim rodijem

Čudovit dizajn metulja z uhani iz kristalnega cirkona za neveste je lahko ena najboljših možnosti za nošenje s čudovito kremno belo poročno obleko. Poročne obleke iz čipk potrebujejo popoln nakit, ki bo obleki dal kompliment, kar bo dalo odličen rezultat lepote neveste.

4. Zlati uhani z lestenci:

Zlati uhani iz lestencev

Zlati uhani za posebno poroko so lahko tisti s popolnoma izdelanimi lestenci iz zlatih uhanov, ki so navdihnjeni iz vintage zbirk videti čudovito. Milost dolgih zlatih uhanov izgleda dinamično na poročni dan. Dolgi uhani, oblikovani z listnatim vzorcem, so tudi lahki in čudovitega videza.

5. Poročni uhani iz zlate palice:

Poročni uhani iz filigranskega zlata

Filigranska umetnost v zlatem in srebrnem nakitu izgleda tako odlično s tradicionalnimi in posodobljenimi poročnimi oblačili. To je dolg zlati uhan za poroko, rokodelsko delo iz filigrana pa pritegne pozornost do likovnih del iz dragih kovin. Poročni uhani so lahko iz filigranske zlate palice z največjo preprostostjo in treznostjo. Dolgi uhani, ki se spustijo do izreza, izgledajo osupljivo.

6. Zlati dolgi poročni uhani za ušesa:

Zlati dolgi poročni uhani za ušesa

Dizajnerski poročni uhani z najboljšimi vzorci so tisti z najpreprostejšo zasnovo, ki pa izgledajo osupljivo in privlačno. Zlati dolgi poročni uhani s slojem brisač za ušesa izgledajo neverjetno in se najbolje ujemajo s poročnimi oblekami. Ti poročni zlati uhani za neveste s čudovito višino lahko nosijo tako dolge in ostre uhane, da dobijo osupljiv videz.

7. Dolgi zlati oblikovalski poročni uhani:

Dolgi zlati poročni oblikovalski uhani

Dolgi uhani za poroko so večinoma izbrani za lep vzpon do oblačenja. Zato čudoviti diamanti v velikih velikostih dajejo vašemu oblačenju osupljiv slog. Dolgi uhani kapljice vode z visečim kvadratom iz diamantov so videti čudovito za vaš dan.

8. Swarovski uhani z dolgim ​​kristalom:

Swarovski dolgi kristalni biserni uhani

Poročni uhani v zlatem in bisernem dotiku bodo vašemu nakitu dali odličen slog. Listnate oblike zlata in okrašene z belimi bisernimi kristali izgledajo izjemno. Lepa kombinacija zlata, kristala in biserov bo povečala vaš način oblačenja na dan vaše poroke.

9. Elegantni in elegantni poročni uhani:

Elegantni in elegantni poročni uhani

Eleganten in eleganten videz poročnih uhanov iz neveste za poroko je lahko zelo lep, saj so diamanti s čepi iz sončnega emblema in tlakovani diamanti na ušesu. Čudovit ušesni nakit izgleda osupljivo in pokriva skoraj polovico ušes.

10. Tradicionalni poročni barvni draguljski dragi kamniti zlati uhani:

Tradicionalni zlati uhani iz dragih kamnov neveste

Tradicionalna indijska obleka je popolnoma oblečena s težkim zlatim nakitom. Čeprav so neveste danes za svojo poroko izbrale preproste, a bogate in elegantne modele. Najljubše oblike lea, združene z jhumkami in uhančki z verižicami, so tradicionalno težki nakit za nevesto. Veliki zlati poročni uhani, ki pokrivajo celotno uho, so znani v indijskem nakitu.

11. Zlati diamantni poročni uhani Jhumka:

Poročni uhani z zlatimi diamanti z jamatom

Zlati uhani za poroko so oblikovani tudi z izrazitim vzorcem uhanov v obliki diamantnih uhanov. Viseča jhumka, okrašena z diamanti in visečim biserom iz jhumke, izgleda dinamično in super.

12. Etnični indijski poročni uhani:

Etnični indijski poročni uhani

Etnični poročni nakit ima v poročnih zbirkah vedno stare uhane jhumkas. Dizajnerski poročni uhani v slogu jhumka s črnimi kroglicami, uporabljenimi v mangalsutri, so okrašeni na koncih verig, zaradi česar je dizajn jhumkas v uhanih videti super.

13. Razkošni poročni uhani iz sveže vode z biseri in diamanti:

Razkošni poročni uhani s sladkimi vodnimi biseri in diamanti

Med dolgimi in dinamičnimi oblikami uhanov, izdelanih za neveste, so majhni nežni in preprosto videti uhani videti čudovito in dinamično kot ostali. Preprost in trezen dotik hruškove kapljice izgleda fantastično na poročni obleki. Uhani za neveste, ki imajo radi preproste oblike, se lahko prilegajo majhnim diamantnim in bisernim vzorcem.

14. Poročni uhani z velikimi diamanti:

Poročni uhani z velikimi diamanti

Uhani za poročno zabavo potrebujejo dodaten ščepec glama, vključenega v modele poročnih uhanov. Ponudbeni diamanti na poročnih praznovanjih izgledajo fantastično. Čiste mrežne obleke in glamurozna obleka potrebujejo iskrico diamantov. Par diamantnih uhanov v takšnih oblikah bo izrisal vašo podobo.

15. Poročni uhani s temnim safirnim čepom:

Poročni uhani s temnim safirnim čepom

Modri ​​safirji veljajo tudi za diamante ponosa in glamurja. Velik diamantni par v uhanih, obdanih z okvirjem iz belih diamantov in visi z ušes, izgleda čudovito uhani za poročne zabave. Temno modri safirji v oblikovalskih uhanih bodo ustrezali vsaki obleki in tudi lepo zasijali na obrazu.

Poročni uhani z biserno dekoracijo in mrežasti uhani najnovejših modelov, ki so osvojili srca poročnih parov. Lepota uhanov z izjavami ne potrebuje primernega kosa vratu ali katerega koli drugega nakita. Komplet dveh velikih uhanov najbolje opravi nakit na nevesti. Izbira pravega nakita za ušesa zahteva dolgotrajno raziskavo. Dobro načrtovanje in predhodno usklajevanje obleke z nakitom sta lahko pravilno načrtovanje.

popolni poročni uhani