Uhani imajo pomembno vlogo pri pripravi na preprosto ali občasno funkcijo. Prav tako so zelo pomembni za redno nošenje. Nositi jih je duhovno. je znak višjega statusa in razvoja v duhovnosti. Je tudi pomemben nakit za poročene ženske v Indiji. Ženskam daje fizično in duševno ravnovesje, da se spopadejo z vsemi neugodnimi razmerami.

Med vsemi oblikami so viseči uhani v teh dneh precej priljubljeni. Uhani obkrožajo ušesno mečko. Z različnimi oblikami in oblikami lahko na en pogled ujamejo privlačnost vseh žensk. Lestenci in uhani so tudi kategorija visečih uhanov.

Lepi viseči uhani v modi:

Poglejmo nekaj neverjetnih modelov visečih uhanov, ki bi zagotovo dobili mesto v vaši škatli s pripomočki.

1. Uhani z visečimi modrimi metulji:

Uhani z visečimi modrimi metulji

Oblikovanje v metuljih je vedno pritegnilo srca žensk. Podobno oblikovanje je narejeno z modrimi safirnimi diamanti. Uhan daje popolno pokrivnost ušesom, kjer metuljčki pod rožico dajejo lep videz.

2. Uhani z visečimi kroglami:

Ball Design viseči uhani

Obožujte te viseče okrožnice pod ušesnimi mečkami! Zlato viseči uhan je tisto, kar iščete. Uhani so narejeni iz zlata, ki zelo dobro pokriva ušesne konce. Zlaganje uhanov ima tudi povezavo v obliki diamanta za simetričen videz.

3. Uhani z visečimi kletkami:

Viseči uhani za oblikovanje kletke

Ti zlati viseči uhani so narejeni iz kombinacije zlata in srebra. Uhani so oblikovani s kletko, kjer je čar narejen z ukrivljenimi vzorci. Majhen uhan je izbira žensk v kateri koli starosti za redno nošenje ali ob priložnostih.

4. Oblikovalni viseči uhani:

Oblikovalski viseči uhani

Iščete kakšen dolg viseči uhan, ki ga boste nosili na obleki ali na oblikovalskem kosu! Tukaj je uhan iz srebra, ki je dovolj dolg, da sega na vaša ramena. Uhan ima ukrivljene srebrne diapozitive s kristali, pritrjenimi na krivulje, in eno verigo v sredini.

5. Enostavni viseči uhani:

Preprosti viseči uhani

Preprosta oblika v dolgem visečem uhanu je narejena z majhno verižico, ki se na koncu konča s kristalom v beli barvi. Uhan s seboj ne nosi nobenih ključavnic. Konci imajo enako dolžino na obeh straneh, da dobijo novo podobo. V rednih pisarniških dneh preizkusite dizajn za nov videz.

6. Diamantni viseči uhani:

Diamantni viseči uhani

Diamant in srebro sta najboljša kombinacija za vsako zabavo, poroko ali podobne priložnosti. Tu je podoben dizajn srebrnih visečih uhanov, ki so obrobljeni z drobnimi diamanti za sijoč videz. Pramen uhana ima tudi majhne bele diamante, ki oblikovanju dodajo nekaj glamura.

7. Uhani s sidrnim dizajnom:

Sidro Design viseči uhani

Srebrni viseči uhan, ki so ga najstniki široko izbrali med priložnostnimi, so uhani s sidrnim dizajnom. Izdelane v srebru, imajo sidrno podobo, zaokroženo z vrvjo. Dolg uhan pomeni moč in stabilnost v življenju uporabnika. Izbran je tudi na elegantnih oblekah ali oblekah.

8. Okrogli viseči uhani:

Okrogli viseči uhani

Zasnova, ki bi vas popeljala nazaj v retro obdobje, je oblika visečih uhanov iz srebra, ki so v javnosti znani kot okrogli uhani. Preprost uhan ima v središču pet bisernih oblik, ki so pritrjeni.

9. Hook Look viseči uhani:

Hook Look viseči uhani

Uhani z obeskom iz srebra iz srebra imajo drugačen videz. Navdihujejo ga kljuke verig ali zapestnic v obrnjeni obliki. Spodnji del ima grob videz, zgornji pa obliko, kot da je narejen z več krožnimi krivuljami hkrati, podobno videzu stožca.

10. Uhani z visečimi diski:

Uhani z visečimi diski

Črna barva ni le pridobila veliko kupcev na seznamu dodatne opreme. Črni viseči uhani imajo obliko, podobno disku. Središče je tudi posejano s podobno zasnovo rože z diamantno sredino. Zasnova je kombinacija zlate in črne barve.

11. Uhani Charm Pearl Dangle:

Uhani Charm Pearl Dangle

Nov dizajn, ki ga navdihujejo tradicionalne jhumke, so viseči uhani iz bisernih šarmov. Srebrni del verižice je narejen z več majhnimi šarmami iz kroglic, ki so pritrjene z belimi biseri v okrogli obliki. Veliko ga nosijo tudi etnične obleke in obleke. Nekateri najstniki pa ga imajo raje tudi na kavbojkah in kratkih hlačah.

12. Diamantni biserni viseči uhani:

Uhani z diamantnimi biseri

Skromni biserni uhani z uhani imajo pridih drobnih diamantov, da postanejo bolj posebni in nežni. Uhan ima srebrni vrh, ki pokriva ušesno čepko, medtem ko je kot čar; na koncu je pritrjen bel biser. Uhan lahko nosite na zabavah, v etničnih ali zahodnih oblačilih ali pa ga nosite tudi za redno nošenje.

13. Uhani iz mandljevega bobna:

Uhani iz mandljevega bobna

Uhani iz belega zlata so s svojimi krotkimi vzorci zavzeli odlično mesto v srcih žensk. Nov vzorec s povezano zasnovo mandljev je ženskam zelo všeč. Uhani so narejeni iz tankih in debelih mandljevih obročev velike dolžine.

14. Fancy viseči uhani:

Fancy viseči uhani

Želite imeti nekaj modnih dodatkov za poseben dogodek ali večer! Moderni viseči uhani, ki jih navdihujejo uhani z datumom, so narejeni iz zlata. Odprtina uhana ima debelo verižno podobo, dolžina uhana pa je narejena z majhno in tanko verižico od spredaj do zadaj za popolnoma pokrit videz.

15. Etnični viseči uhani:

Etnični viseči uhani

Etnični pridih s kombinacijo oksidiranega in srebra je tradicionalno precej razširjen. Viseči uhan iz srebra in oksidirani je posejan z majhnimi in velikimi diamanti. Uhan ima ukrivljen videz z različnimi oblikami. Dolgi uhan je lahko najboljši na porokah ali tudi za visoke zabave nad oblekami.

S spremembami v dizajnu oblek so modeli visečih uhanov dosegli tudi revolucionarne spremembe v modelih. Novi modeli vključujejo cvetlične vzorce, vzorce zvezd, modele z dolgimi verigami in še veliko več.