Iščete najnovejše modele za svojo uhansko kolekcijo! Ali pa ste utrujeni od nošenja teh zastarelih uhanov! Da, s spremembo modnih trendov so se tudi uhani dajali v nove odtenke in modele. Med njimi je najnovejša oblika modnih uhanov oblika uhanov.

Oblika uhanih uhanov je vedno pritrjena na ušesno mečko. Vedno se na koncu končajo z draguljem ali čarom. Na voljo v različnih izvedbah, vedno jih navdihujejo uhani v obliki kapljic, uhani z obeski ali viseči uhani. Najnovejši modeli imajo na koncu tudi verigo, čar, obroč ali podobne predmete za piko na i.

Lepi padajoči uhani v trendu:

Tukaj je nekaj modelov modelov uhanov, ki jih ne bi ustavili pri nakupu.

1. Sladkovoden uhan:

Sladkovoden uhan

Novo oblikovanje uhanov z bisernimi uhani je narejeno v srebrni krivulji z drobnimi diamanti. Oblikovanje navdihujejo sladkovodni valovi, konec pa je narejen z biserjem, ki visi spodaj. Ušesni mečki daje ocenjevalno dolžino.

2. Globe Drop uhan:

Globe Drop uhan

Iščete eleganten oblikovan uhan! Zlato oblikovano uhani dobijo krožni čar globusa. Zlati globus ima tudi nakshi delo s cvetličnimi vzorci. Obline in omrežje dajejo uhanu nov pogled na zabave in dogodke.

3. Uhani z neskončnim padcem:

Neskončni uhani

Nežen dizajn v diamantnih uhanih v obliki uhanov je v kombinaciji s srebrom, ki daje obliko neskončnosti. Uhan je posejan z nastajajočimi velikostmi diamantov z velikim diamantom v sredini. Uhan se večinoma nahaja čez obleke in sareje.

4. Uhani v začetni zasnovi:

Začetni oblikovalni uhan

Popolnoma nov dizajn v vzorcu zlatih vzorcev uhanov daje osebnim pridihom s svojimi začetnicami. Uhan ima pleteno obliko, ki tvori začetnico z ljubečimi oblinami. Uhan je dovolj eleganten, da ga lahko nosite tako za priložnostne kot za obleke.

5. Uhani iz dragih kamnov:

Uhani iz dragih kamnov

Dragi kamni v kombinaciji z zlatim uhanom dajejo okrasu čudovit pridih. Uhani imajo v sredini safirni kamen, obdan z zlato opeko, da je lepši. Za udobno nošenje pokriva ušesno mečko.

6. Uhani iz oblikovanega lista:

Uhani iz oblikovanega lista

Nov dizajn, ki je zelo priljubljen pri oblikovalskih oblačilih, so uhani iz srebra. Oblika uhanov je narejena s kombinacijo več listov. Ušesna resica je okrašena s trio listom, ostali pa so pritrjeni spodaj, kar daje uhan želeno dolžino.

7. Poročni uhani:

Poročni uhani

Popoln dizajn poročnih uhanov zahteva ukrivljene oblike z diamanti. Ta oblika bisernih uhanov je narejena s čudovitim vzorcem, ki je med seboj povezan. Uhan ima diamante različnih velikosti, na koncu pa visi biser, ki je primeren za neveste.

8. Retro uhani:

Retro uhani

Želite znova preizkusiti svoj stari retro videz za vašo dodatno opremo! Črni uhani iz črnih diamantov, zlatih kroglic in pernatih pramenov so popolna stvar, ki jo iščete. Ušesna mečka ima obliko diska s čari. Oblikovanje uhanov je najbolje izvesti za manjše dogodke ali priložnosti ob priložnostnih dogodkih ali oblekah in oblekah.

9. Uhani z več kamni:

Uhani z več kamni

Uhani so najboljši, če nanje pritrdite oblikovalski kamen. Tukaj je podobna zasnova večkratnih uhanov. Uhan je narejen iz srebra, v njem pa je pritrjen kamen v obliki jajčeca. Uhani izgledajo čudovito na zabavah nad oblekami ali oblikovalci in jih lahko nosite tudi na etnični osnovi.

10. Uhani iz kapljic:

Uhani iz kapljic

Iščete nekaj smešnega za uradni videz ali celo za priložnosti! Tukaj je oblika uhanov v obliki kapljic, izdelanih iz več kroglic. Uhan je pleten z več kroglicami, ki dajejo obliko jhumke. Dolžino lahko ohranimo po želji. Ta uhan lahko naredite tudi doma.

11. Uhani iz trte:

Uhani iz vinske trte

Dizajn, ki je prejel priznanje za oblikovalske zabave ali poroke, je oblikovanje srebrnih uhanov v obliki vinske trte. Sestavljen iz številnih majhnih, srednjih in velikih diamantov, daje linearno obliko s cvetličnimi vzorci. Če želite dodati z nežnim dotikom, se uhan konča s krožnim diamantom.

12. Royal Drop uhani:

Uhani Royal Drop

Kraljevski dizajn v diamantnih uhanih z uhani je oblikovan kot krona. Uhan dobi del ušesne resice, katerega krivulja je posejana z drobnimi diamanti. Spodnji del je narejen iz rubina, ki oblikuje liste in cvetlične vzorce. Srednji del je izdelan iz zlata in ima oblikovan dizajn.

13. Enostavni uhani:

Enostavni uhani

Poenostavljen dizajn v kategoriji uhani v obliki kapljic je narejen iz rožnatega zlata in bisera. Uhan je narejen preprosto z zasukom na vrhu in sivo belim biserom, ki visi spodaj. Srednji del je zgolj droben pramen, ki oba povezuje. Široko ga nosijo priložnostna in etnična oblačila.

14. Uhani v obliki divje veje:

Uhani iz divje veje

Precej privlačen dizajn v črni obliki uhanov je najboljši, če ga nosite s črnimi oblekami na zabavah ali sprejemih. Uhan je narejen z velikim črnim diamantom na sredini, zgornji del ušesne mečice pa je narejen z divjimi vejami, vse skupaj črno obrobljenimi.

15. Vintage uhani:

Vintage Drop uhan

Ko bodo uhani iz bisernih kapljic združeni z drobnimi diamanti, ki tvorijo cvetlični dizajn listov, boste zagotovo ostali brez sape. Uhan je narejen iz diamantov v obliki listov, biseri pa v obliki cvetnih brstov. Oblikovanje oblek na porokah, sprejemih itd.

Uhani imajo v mislih žensk svojo subtilno pripombo. Prihajajo v različnih priložnostih, kot so preprosta rutinska oblačila in težke poroke. Uhani so tudi glavna izbira zvezdnikov, ki svojemu videzu dodajo nekaj nežnosti. Nedvomno dajejo enak videz v vseh vrstah kovin, vendar so še vedno priljubljene v srebru, belem ali rožnatem zlatu.