Uhani iz čepkov so verjetno nekaj, kar ste spoštovali, a nikoli niste povsem izzvali, da se poskusite pridružiti svoji obleki. Mogoče so del vašega običajnega videza? Uhani s čepi so osnovni in kompleksni. Za tiste, ki jim ni mar za znatne obroče, so čepi najbolj varna in kul izbira. Ušesne čepke, ki so dostopni v presenetljivi izbiri načrtov, odtenkov in materialov, lahko odpeljete tako z zahodno kot indijsko obleko.

uhani

Poleg tega je nekaj obročev iz žlahtnega kamna nedvomna zahteva za vsako žensko. Kako bi si ogledali, kaj lahko najbolj modni in najboljši biserni obroči ženske nosijo v letu 2016?

Uhani za dekleta:

Tu je seznam 15 ljubkih modelov uhanov v zlati, srebrni in diamantni obliki. Izberete lahko.

1. Skromni trikotni srebrni uhani:

Skromni trikotni srebrni uhani

Ti dragi obroči poudarjajo geometrijsko manjši od običajnega majhnega trikotnika. Ti čepki so 925 srebrni stebri in ta očarljiv geometrijski mali trikotnik bo spremljal hrbte 925 srebra. Obroči so čudovito brušeni, lahki in idealni za vsak dan.

2. Nakit z dragulji iz labradorita: nakit:

Nakit iz dragih kamnov iz labradorita

Majhni in bogati, ti obroči naredijo bleščeče okrasje labradorita. Labradorit je šokantno običajno prozoren temen dragulj z modrim in zlatim bliskom, ki se premika po kamnu. Lepo darilo naredijo za rojstni dan, spomin ali božič ali kot razširitev na zbiranje vaših draguljev.

3. Čudovit cvetlični uhani iz srebrnih uhanov:

Čudovit cvetlični srebrni uhani

Ta majhen kos vas bo nedvomno navdušil pri velikem številu ljudi. Stud uhan poudarja cvetočo obliko, ulitko iz srebra 925, opremljeno s safirnim cirkonom, posuto z osupljivimi kristali. S tem kosom oblecite svojo čudovito obleko za maturantski ples.

4. Najboljši diamantni uhani:

Najboljši diamantni uhani

Kaj pa, da začnemo z zametki? Brezhiben, dovršen, nenehno brezhiben, košček iz plemenitega kamna je privilegij odseka za ženske na splošno. Osnovni, brez starosti in bogati, ti okroglorezni čepi iz dragega kamna so na voljo v številnih velikostih, od drobnih 25 karat, skupaj do diamantnih uteži do petih karatnih kompletov. Vaša ženska, oblečena v 14K belo zlato, lahko te čudovite obroče za dragulje nosi kjer koli. Vijak na hrbtu jih bo varno pritrdil na njene čudovite zavihke.

5. Najboljši diamantni uhani z biseri:

Najboljši diamantni uhani z biseri

Vaša izjemna ženska se bo odlično zabavala ob sprejemanju teh čudovitih obročev iz dragih kamnov in biserov. Iz čistega 14-karatnega rumenega zlata dva čistilna ovinka iz okroglih drobcev iz okroglih drobcev vodijo do sijoče ovalne biserne kapljice, podobne piki na kriku. Še več, posamezniki bodo pozitivno kričali nad vašo sposobnostjo dajanja blagoslova, saj spoštujejo edinstveno darilo vašega ljubčka.

6. Črni uhani z bisernimi čevlji Akoya:

Črni uhani z bisernimi čevlji Akoya

Ti preprosti, a okusni čepi poudarjajo temne bisere Akoya. Obroči so narejeni iz 14-karatnega rumenega zlata in zavarovani z metuljčki.

7. Srebrni 8 mm kroglični uhani:

Srebrni 8 mm kroglični uhani

To je odlična kombinacija čevljev iz srebra, ki bodo vsaki obleki dodali pridih razreda. Če ste še vedno preobremenjeni s pisarno, da bi nosili prebadanje obročev, so mali kamni lahko zelo primerni za delovno mesto.

8. Nosilci za uhane oblikovalcev:

Oblikovalski uhani

Zgodnja vrsta obročev za prodorni razvoj in še več žensk do danes je ta oblika še vedno še posebej predpisana na prevladujoči poti od VIP oseb do identitete ljudi. Material je lahko izdelan od dragulja do kovine ali poldragih kamnov. Obroči so v bistvu primerni za vsak dogodek, samo izberete lahko odtenke in jih povežete s čepi, ki so razumni vijaki.

9. Nakit z okroglimi diamantnimi okroglimi uhani:

Nakit z okroglimi diamantnimi uhani

To vrsto obročev lahko nosite na vseh straneh ali pa samo na eni strani, pri tem pa se opira na identiteto in slog vsakega posameznika. Za zdaj lahko brskate po različnih stilih, obstaja nekoliko nedosegljiv, senčen ali nekakšen zaročni kamen. Vrste nasvetov so prav tako v bistvu prilagojene, ki bodo občasno vključevale obliko obroča na dnu, da bi jih upoštevali ali imeli kakršen koli učinek.

10. Nakit z oblikovalskimi uhani:

Dizajnerski uhani z nakitom

Donosne, pretirano številne odločitve za karakterne osebe, da poiščejo najbolj priljubljene teme za obroče. To je eno glede obročev, vendar številni razen menijo, da je to najbolj podprto. Ugoden položaj na okvirju je, da imate zdaj precej odločitve, različne kvalitete modelov, s številnimi predmeti, ki so lahko teme lobanje ali teme, ki govorijo bitjem, ki so vgravirana z belimi zasenčevalnimi temnimi poudarki. Površine z okrašenimi preskusnimi obroči so dodatno številna mladostna srca

11. Ženske kroglice v rumenem zlatu:

Ženske kroglice v rumenem zlatu

Bleščeči in čudoviti, ti čudoviti obroči iz 14-karatnega rumenega zlata bodo vašemu videzu dodali pridih tradicionalnega okusa. Vsak čep poudarja izjemno očiščeno rumeno zlato kroglico, postavljeno na enostaven nosilec. Dinamični čepi so različnih velikosti, ki brezhibno ustrezajo vašemu občutku sloga. Čudoviti obroči, zavarovani z metuljčki in spremljajo žep iz temnega žameta.

12. Diamantni uhani z ovalnim izrezom:

Diamantni uhani z ovalnim izrezom

Čudovito narejeno po izbiri dragocene kovine, ta ugledna usklajena kombinacija obročkov se vrne z zavarovanimi stebri za najbolj ekstremno tolažbo in se lahko spremeni glede na vaše pravilne podatke, tako da posnema dragi kamen velikosti do 3 karatov za vsak obroč.

13. Okrogli diamantni halo uhani z odstranljivimi jopiči:

Okrogli diamantni Halo čepki z odstranljivimi jopiči

Ti odlični zatiči za dragulje opravljajo dvojno obveznost s snemljivim koronskim plaščem iz dragega kamna. S polnim karatom šimra lahko vaš dragi poveča figuro okusnosti tako, da nosi osnovne čepke z robom dragega kamna iz korone. Ta čudovit slog čevlja, ki je oblečen v 14k rumeno zlato, ga bo zelo cenil.

14. Zlato oblikovani uhani v obliki zvezde:

Oblikovanje zvezdastih uhanov v obliki zvezde

To je popolnoma nova kombinacija draguljev v močnem 10 k rumenem zlatu. Vse to so pošteni do boga beli okrogli čudoviti dragulji v neopazno jasnem okolju na čepkih s svojim izjemnim obrisom, ki zahteva nekaj razmisleka.

15. Pravokotni uhani:

Pravokotni uhani

Ti osupljivi obroči poudarjajo pravokotno obliko, ki jo časti sijoč in jasen kubični cirkonij. Majhen obris lestvice izgleda nežno.

Stud Earrings vključuje osupljiv lesk in sijaj, zato je razširjenost tega zmerno novega kroja. Ti čepi so napoved skupnega okusa in morda celo razuzdanosti. Če boste svoji dami dali blagoslov, ki si ga bo vedno zapomnila, so ti osupljivi obroči popolnoma idealno darilo.