Uhan je nakit, ki ga nosimo okoli ušesa s prebadanjem v ušesni mečki, tako da ga je enostavno vstaviti. Prebadanje ušes se izvaja že v zgodnjih letih, kar je bilo začetek nošenja nakita. Vsak uhan v zgodovini je referenciral njihovo kulturo.

Poveča lepoto enega. Starinski uhan je eden izmed oblik uhanov, ki so zaželeni zaradi starosti, lepote, redkosti, stanja in drugih edinstvenih lastnosti. Starinski uhani predstavljajo tudi prejšnje obdobje ali časovno obdobje v človeški družbi. Ti starinski uhani so danes v trendu in so zelo povpraševani, ker izgledajo.

Modeli starinskih srebrnih in zlatih uhanov:

V starinskih uhanih obstajajo različne sorte, zaradi česar je zmedeno, če katero dodate v škatlo s pripomočki. Tukaj je nekaj lepih modelov starinskih uhanov.

1. Starinski uhani Cameo v zlatu:

Starinski uhani Cameo v zlatu

Umaški uhani imajo kratko opisno literarno skico, ki lepo ali povzame nekoga ali kaj. Ta uhan ima ovalno kamejo, oblečeno v zlato visečo barvo. Njegov videz je zelo edinstven in ga lahko nosite na tradicionalnih oblekah.

2. Kitajski starinski uhani za dekleta:

Kitajski starinski uhani za dekleta

Kitajski uhani so večinoma kul in so funky. Te so najbolj primerne za najstnike. Ta uhan ima zelo srčkan dizajn z nekaj kroglicami in ptico.

3. Uhani s starinskim obročem:

Starinski uhani z obročem

Starinski uhani z obročem so veliki okrogli uhani z umetniškim dizajnom. Ta starinski nakitni uhan ima zvezde in luno v izdelavi in ​​bo videti lepo tisti, ki ima dolg vrat, tako da je uhan jasno viden.

4. Dolgi starinski uhani:

Dolgi starinski uhani

Dolgi uhani popolnoma pokrivajo del pod ušesom. Dajejo zelo eleganten videz. Ta dolgi uhan v slogu paan ima štiri modele paan, ki so med seboj povezani s kristalom.

5. Zlati starinski uhani:

starinsko-zlati uhani

Obstaja ogromno starinsko zlatih uhanov, vendar ima ta uhan izjemen videz, saj je lepo oblikovan in kombinacija kamnov je drugačna. To bo dobro pristajalo tradicionalnim oblekam.

6. Srebrni starinski uhani:

Srebrni starinski uhani

Srebrni uhani dajejo bleščeč videz. Ta starinski srebrni uhan ima diamante povsod in utripa kot zvezda. Nosilec tega uhana bo zaradi svoje lepote izstopal iz množice.

7. Starinski uhani za ženske:

Starinski uhani za ženske

Uhane s čepki zlahka nosijo vse starostne skupine in ta cvetlični uhan iz kundana je preobremenjen s polepšanjem. Nosite jih lahko ob vsaki priložnosti, ki dajejo osupljiv videz.

8. Uhani oblikovalskih starinskih kamnov:

Oblikovalski uhani iz starinskega kamna

Na voljo je veliko dragih kamnov in uhani so res čudoviti. Ta starinski uhan iz rubinastega kamna je v zlati barvi z diamanti. Oblika navzgor in navzdol je edinstven dizajn sam po sebi.

9. Starinski uhani Pearl Drop:

Starinski uhani Pearl Drop

Biserni uhan so nosile številne kraljice, saj daje zelo kraljevski videz. Biseri, pridobljeni iz globokega morja, imajo enako lepoto kot v morju. Ta starinski uhan z bisernimi kapljicami je pritrjen s srebrno kovino s kombinacijo diamantov. To bo kraljici popolnoma dalo pogled na nosilko.

Ker je težko najti starinske uhane in so že bili v lasti ljudi, vendar so ti starinski modeli enaki in jih je mogoče zlahka dobiti. Narejene so s posebnimi lastnostmi in oblikami, da bi bile podobne in izboljšale videz tistega, ki ga nosi. Dajejo celo podatke o modnem trendu v zgodovini. Starinski uhani imajo edinstven dizajn, po katerem se razlikujejo od drugih in barv do enega statusnega simbola. Ko jih nosite, si ukradejo vso pozornost in uporabniku naredijo čudovit videz.