Uhan je v modi že od antičnih časov in povečuje lepoto žensk. V mnogih kulturah in kontekstih so uhane nosili kot simbol skupnosti in seveda večinoma kot okras. Uhani so nameščeni blizu obraza in na koncu pritegnejo pozornost. Veliki uhan bo obvladal, če želite pokazati svoj čudovit uhan.

oblikovanje velikih uhanov

Različne vrste uhanov v velikih velikostih:

Veliki uhani dajejo izjemen videz; enemu doda eleganco. Veliki uhani izgledajo zelo fajn na deklicah in jim dajejo slog pametnega morilca. Tukaj je nekaj velikih modelov uhanov za ženske.

1. Veliki Bali uhani za dekleta:

Veliki Bali uhani za dekleta

Veliki uhani na Baliju slovijo po enem slogu. So težki uhani. Ta Chand Bali ima več stopenj polmeseca. Ima diamante, oblečene v zlato barvo, ki bodo dali vrhunski videz oblačil z ramen.

2. Enostavni uhani iz velikega medveda:

Preprosti uhani z velikimi medvedki

Veliki medved je asterizem, sestavljen iz sedmih najsvetlejših zvezd ozvezdja Velike medvedke. Ko nosi kot uhan, daje kul videz. Sedem zvezdic potapljača je v cik-cak izvedbi in se premika navzgor v ušesu. Ta pokriva skoraj celotno uho in naredi videz drugačen.

3. Veliki uhani za ženske:

Veliki ženski uhani

Uhani so običajno enake velikosti ali manjši od ušesnega režnja in celo niso jasno vidni, vendar veliki uhani pritegnejo pozornost. Ta velik čep ima vmes velik kristal z drugo plastjo diamantov in nato lepo izdelano plast zlata. Sveti kot zvezda in bo videti sijoča.

4. Uhani Big Hoop v srebru:

Srebrni uhani Big Hoop

Uhani z velikim obročem dodajo glamur videzu. Imajo različne modele od zelo preprostega in preprostega oblikovanja do zvijanja. Preprost barvni uhan z velikimi obroči z ujemajočimi se oblekami se bo razmahnil. Najstniki se lahko preizkusijo z njim. Zvite in nekatere lepše oblike lahko nosite na zibajočih se zabavah.

5. Veliki uhan z biseri:

Velik uhan z biseri

Veliki uhan z biseri na tej sliki je videti kot grozd, ki visi z rastline grozdja. Veliki uhan z biseri izgleda elegantno.

6. Veliki uhan z rdečimi in belimi kamni:

Veliki uhan z rdečimi in belimi kamni

Ti veliki okrogli uhani s kamni izgledajo odlično. Na njem so rdeči kamni in delo kundana. Čeprav izgleda težko, bo pa videti lepo na tradicionalnih oblekah in bo ukradlo vso pozornost.

7. Veliki srebrni uhani za dekleta:

Veliki srebrni uhani za dekleta

Ta velik srebrni uhan se bo dotaknil vaših ramen. Čeprav je videti sivkasto, je njegov oblikovalski slog popolnoma čudovit, saj štiri trapeze tvorijo en trapez. To bo videti super na zahodnih oblekah.

8. Veliki zlati uhan za poroko:

Veliki zlati uhan za poroko

Čeprav je veliko velikih zlatih uhanov, je ta uhan izjemno lep. Močno izdelan zlati dizajn ima biserno kapljico, ki bo slogu dodala eleganco.

9. Veliki diamantni uhani za poroko:

Veliki diamantni uhani za poroko

Diamanti so beli kristali, ki močno sevajo. Veliki diamantni uhani so zelo lepi in izstopajo iz drugih. V ušesa pritegne vso pozornost. Nosite jih lahko na kateri koli obleki in z oblekami ne smete ujemati barv.

Veliki uhan je prevelik nakit, ki vsakemu videzu doda neomajen presežek. Nosijo ga lahko vse ženske vseh starosti. Sestavljeni so iz kovin, kamnov itd., Zaradi česar je videti osupljivo, še posebej, če so lasje vezani in se v celoti osredotočite na uhane; lepo izžarevajo. Bolj ko se bo velikost povečala, bodo videti super s super super modeli.