Uhani s sponkami so zelo enostaven slog uhanov, ki ga imajo radi mnogi. Glavna prednost sponke na uhanih je, da vam za nošenje katerega od teh uhanov ni treba preboditi ušesnih rež. Sponka, pritrjena na uhane, je izdelana iz kovine in ima udoben plastični kos, ki leži ob koži ušesa. To ščiti ušesa pred tesnostjo. Ta seznam posnetkov na uhanih vam daje najboljše.

Najnovejši posnetek na uhanih s slikami:

Tukaj si oglejte naš 9 najboljših posnetkov na uhanih v trendu. Izberite svoj popoln par sponk na uhanih za tako enostaven slog.

1. Sponka z bisernimi gumbi na uhanih:

Sponka z bisernimi gumbi na uhanih

Ta ljubka sponka na uhan ima biserni gumb, ki je obdan z drobnimi diamanti. Zlata prevleka na uhanih je zelo očarljiva. Sponka na uhanih ima plastično varnostno zaponko, ki ščiti zadnji del ušesne resice. Ta poseben izrezek na uhan je kot nalašč za zmenek in izgleda osupljivo z večernimi oblekami.

2. Zaponke na obročih:

Zaponka na Hoop uhanih

Ta osupljiv kos nakita je popoln dodatek za zabavo. Uhan z zanko visi kot okrogla zanka in je povsod posejan z drobnimi diamanti. Dolg slog uhanov s sponkami je kot nalašč za priložnostno nošenje in se odlično ujema tudi s tradicionalno obleko.

3. Dangler sponka na uhanih:

Dangler sponka na uhanih

Ta spektakularna zlata sponka na uhanu ima kristal v zlati kletki, ki visi s tanke zlate verige. Posnetek je udobno namestiti in odstraniti. Dramatična votla žoga iz kletke je zelo privlačna, kristalna kroglica v notranjosti pa se trese in ustvarja zvok, podoben ropotuljici.

4. Pripnite biserne uhane:

Zaponka na bisernih uhanih

Izberite to čudovito biserno zaponko na uhanih z roza biseri in srebrnimi sponkami. Ljubki roza biseri dajejo obrazu fantastično lepoto in popestrijo polt. Pojdite na to zaponko na uhane, saj ne zahteva prebadanja.

5. Objemka na uhanih:

Obročaste sponke na uhanih

Ta osupljiva krepka srebrna sponka na uhanih je narejena iz debelega srebra. Uhan v obliki debelega traku je kot nalašč za mlado množico in se lahko uporablja tudi kot uniseks uhan. Preprost vpenjalni posnetek te sponke na uhan omogoča zelo enostavno nošenje in se odlično ujema s kavbojkami in majicami.

6. Sponka s polovičnim obročem na uhan:

Half Hoop sponka na uhan

Ta bleščeč kos nakita je lahko vaš po ceni. Uhan z zlatim polovičnim vozlom je čudovito umetniško delo. Izjemen ukrivljen vzorec uhanov izstopa. Uhan s polovičnim obročem je kot nalašč za zabave in slovesnosti.

7. Sponka v obliki lune na uhan:

Spona v obliki lune na uhan

To je eden najpogostejših posnetkov o stilih uhanov. Sponka v obliki lune na uhanu ima pritrjene drobne bisere. Biseri sedijo na zlatem krožniku. Oblika te sponke na uhanu je edinstvena, saj pokriva območje ušesne manšete in vam daje popoln svetel videz.

8. Kristalna sponka na uhan:

Kristalna sponka na uhan

Ta sponka s kristali z dragulji na uhan je najlepši kos nakita. Kristalni dragulji temu uhanu dajejo veliko barve in sijaja. To je čudovito za nošenje z zabavo. Vijolični, modri in turkizni dragi kamni so videti čudovito z drobnimi diamanti, pritrjenimi nanj.

9. Trendi sponka na uhanih:

Trendi sponka na uhanih

Ta je za mlade po srcu. Kot nalašč za obiskovalce fakultete in šole, ta fantastičen posnetek na uhan ima zelo trendovski videz. Posnetek na uhanih z uhani ima elegantno lisičjo obliko. Lisicina ušesa so posejana z diamanti, lisičja glava pa je narejena iz breskve. Kontrast teh barv daje lepoto.

Izberite svoj popoln par sponk na uhanih za tako enostaven slog. Uhane lahko nosite tako za uradne priložnosti kot za priložnostno nošenje. Izberite najbolj trendovski slog in se izognite prebadanju ušes.