Uhani pri ženski lepo krasijo ušesa. Uhani so tisti elegantni kosi nakita, ki se nosijo na režnju ali robu ušesa. Najlepši ženski dodatek za ta čudovit videz je komplet ljubkih uhanov. Dizajnerski uhani so za tisto stopnjo višjega dizajnerskega občutka in pogleda v njih. Popolnoma oblikovani v razredu, lepoti in neverjetnem dizajnu, ti oblikovalski uhani pritegnejo pozornost. Odlični umetniški modeli, uporaba dragih kamnov in drugi okraski, ti uhani so vredni cene, ki jo plačate. Očarljiv dizajn teh uhanov jih naredi vredne nositi tudi kot samostojen kos nakita.

oblikovalski uhani

Najnovejši oblikovalski uhani:

Tu si bomo ogledali 15 najnovejših kolekcij uhanov oblikovalcev:

1. Dizajnerski zlati uhani:

Dizajnerski zlati uhani

Ženska v zlatem nakitu je na vse načine lepa. Samo oblikovalski zlati uhani lahko spremenijo ženski videz na popolnoma drugačen način. To so uhani iz čistega zlata, elegantno oblikovani in oblikovani z oblikovalsko popolnostjo. Ti modeli so edinstveni in tudi takšni, da so kot nalašč za vsako posebno priložnost. Zlati oblikovalski uhani nikoli ne morejo biti napačni ali nikoli ne morejo iti iz mode.

2. Dizajnerski srebrni uhani:

Dizajnerski srebrni uhani

Dizajnerski srebrni uhani izgledajo lepo in izgledajo. Navadni uhani iz srebra iz srebra lahko dajo oblikovalcu občutek z dragimi kamnitimi okraski ali penečimi kamni, posejanimi na njih. Srebrni uhani iz srebra imajo poseben sijaj in vsak kos je edinstven po dizajnu, ti oblikovalski srebrni uhani pa izstopajo, ko dodatki s pravimi oblekami. Gre za oblikovalske uhane.

3. Dizajnerski uhani iz kamna s solzami:

Dizajnerski uhani iz kamna s solzami

Dizajnerski uhan iz svetlega in belega kamna v različnih barvah z ustreznimi solzami izgleda lepo kot etnični nakit in je kot nalašč za etnično nošenje. Uhani v obliki solze so zelo pomemben del oblikovalskega nakita. Zaradi edinstvenega dizajna in čudovitega kamnitega dela v popolnem vzorcu so ženske zelo priljubljene pri oblikovalskih uhanih.

4. Oblikovalske tradicionalne jhumke:

Oblikovalske tradicionalne jhumke

Jhumke so najpomembnejše pri oblikovanju nakita. Izgledajo neverjetno v tradicionalni in etnični obleki. Tradicionalna krovna oblika jhumk v zlatu, srebru, oksidiranih kovinah ali v starinskih zaključkih daje uhanom oblikovalec. Oblikovalske jhumke so lahko z dragimi kamni, biseri, cvetnimi motivi in ​​drugimi edinstvenimi okraski.

5. Uhani za oblikovalce:

Dizajnerski uhani Filigrane

Filigransko delo je v modi pri oblikovanju in oblikovanju nakita. Filigrana je žica iz fine kovine ali vzorec sledi, ki se uporablja v različnih dodatkih. To je zelo zapleteno delo in zato izgleda lepo na uhanih lestencev. Oblikovalski uhani za lestence so dolgi in zato filigransko delo uhanu ustreza. Filigranski uhani z zlatom in srebrom dajejo ženski lep, a sodoben videz.

6. Viseči dizajnerski diamantni uhani:

Viseči dizajnerski diamantni uhani

Ti viseči uhani iz čistega zlata in diamantov so osupljivi po videzu in dizajnu. Uhani v oblikovalskem zaključku z diamanti in majhno jhumko na spodnji strani, toda za ušesno mečko imajo omamne diamante, nameščene v loku, ki dajejo ta oblikovalski element uhanom. Celoten uhan izgleda drugače in ima svež, oblikovalen občutek.

7. Ročno izdelani oblikovalski uhani:

Ročno izdelani oblikovalski uhani

Kaj je lepšega kot športno obleko v ročno izdelanem dodatku? Oblikovalni uhani so ročno izdelani in imajo lepo kvačkanje v belih in roza barvnih odtenkih s kamnitimi deli vmes. Ročno izdelani uhani so v cvetličnem vzorcu in izgledajo zelo lepo.

8. Dizajnerski uhani iz rubina:

Oblikovalski uhani iz rubina

Govorimo o oblikovalskih stvareh in ali lahko rubine pustimo za sabo? Rubini v oblikovalskih uhanih so elegantni in izgledajo lepo. Ti uhani v slogu chandbali (z obliko lune, kot so uhani) so kot nalašč za tradicionalno večerno prireditev. Te baalise v zlatu z dragocenimi rubini, posejanimi v popolnem vzorcu z biseri okoli luninega vzorca, dajejo oblikovalski občutek.

9. Dizajnerski čepi Diamond Pave:

Oblikovalec Diamond Pave Studs

Diamanti v rožnatem zlatu izgledajo elegantno in imajo uhane oblikovalski občutek. Rožnato zlato z zlitino bakra in zlata daje nakit rožnato ali rdečkasto barvo in izgleda res elegantno in bogato. Ti diamantni čepi iz rožnatega zlata z briljantnimi in sijočimi diamanti so kot nalašč za elegantne formalne večerje ali svečane večere ali zabave.

 10. Oblikovalski uhani za ptičje obroče:

Oblikovalski uhani za ptičje obroče

Ptice so simbol svobode in njihova krila jih vsak dan popeljejo na nove višine in kraje. So gospodar tistega, kar si želijo resnično, svobodno in neodvisno. Ženske imajo obe lastnosti ptic. Ustvarjalni uhani za ptičje obroče so navdihnjeni po modelih perzijcev in so oblikovalski odraz perzijske umetnosti in obrti.

11. Poročni oblikovalski uhani:

Poročni oblikovalski uhani

Te so resnično narejene na oblikovalski način izključno za nevesto. Te so iz čistega zlata z biseri. So težki in dolgi in kot nalašč za nevesto, ki se ujema s svojo tradicionalno poročno obleko. Odtenki zlata in zlata so kot nalašč za poroke, zato so ti oblikovalski uhani primerni za vsako nevesto na njen poseben dan.

 12.Oblikovalski uhani Kundan s pavom:

Oblikovalski uhani Kundan s pavom

Dizajnerski zlati uhani iz pava imajo čisto tradicionalen videz, ki jih je mogoče kombinirati z vsemi etničnimi ali indijskimi oblačili. Ti težki uhani so lahko kot nalašč tudi za nevesto. Ti uhani iz čistega zlata z dragimi kamni v tradicionalnem kundanskem delu s pavovimi vzorci, saj okraski v večbarvnih odtenkih dajejo ženski sijajen čudovit videz. Ti uhani Kundan so podolgovati, da lepo in na umetniški način ujamejo oblike in barve srebrnega pava.

 13.Večbarvni oblikovalski uhani:

Večbarvni oblikovalski uhani

Večbarvni viseči uhani izgledajo briljantno in sveže oblikovani. Dizajnerska solza ali lestenci v več barvah izgledajo briljantno za vsako obleko. Imajo zapleteno delo v dolgih modelih in imajo čudovit ženski videz. Vsakdo lahko s stilom odnese te čudovite večbarvne oblikovalske uhane.

14. Unikatni oblikovalski uhani:

Udobni oblikovalski uhani

Starina in oblikovalec sta dve smrtonosni kombinaciji za vsak nakit. Če jih združite v en uhan, boste dobili lepo mojstrovino v nakitu. Starinsko; daje temu popolnemu dizajnu in vrednosti uhan z edinstvenimi vzorci in vzorci, z elementi oblikovalca pa se vrednost starinskega nakita le povečuje. Idealen za poročno obleko ali kot tradicionalna oblačila.

15. Uhani iz oblikovalske manšete:

Dizajnerski uhani v obliki manšete

Uhani z manšetami so trend, ki ga zdaj nosijo dekleta in najstniki. Idealni za mlade, so ti uhani z diamantno manšeto, ki jih navdihujejo zvezdni/cvetlični motivi. Niso ravno na vrhu, a kljub temu imajo oblikovalski videz in občutek, zato je preprosto iskanje mladih deklet, ki želijo eksperimentirati s svojim videzom.

Oblikovalec je v današnjem času vse, kar vsak dan dobi oblikovalca. Od sare, ure, nakita, dodatkov itd. Oblikovalski elementi hitro ujamejo. Uhani prav tako ne zaostajajo. Dizajnerski uhani se kot trend nakita hitro premikajo. Te so popolne in narejene po meri za različne priložnosti, zato se lahko ustrezno odločite. Različni modeli in vzorci v teh oblikovalskih uhanih lahko pokvarijo zmedo pri izbiri nakita. Izberite po svojih željah in okusu ter se razkažite s temi čudovitimi oblikovalskimi uhani.