Če želite močno premagati poletje, so vrhunske pričeske najboljše in ko govorimo o vroči Indiji in zamegljenem poletnem poldnevu, vam lahko znanje ali dve o najboljšem od indijskega updoa pomagata daleč premagati poletje v modi . Poletje pa je le izgovor in resnično lepo pričeska je lahko vaša vera na vseh zabavah in priložnostih, ki jih obiščete. Pravzaprav je updo celo hitra rešitev, vaš prijatelj za tiste slabe lase in mešanje vsega skupaj v loncu, tukaj je seznam nekaterih hitrih indijskih updosov, iz katerih lahko izveste.

Zanka z nizko pecivo:

indijske updo pričeske1

To je verjetno najhitrejši trik za čudovito žemljico, ki vam ne bo vzela več kot nekaj minut vašega jutranjega urnika. Začnite z mehkim nizkim ponijem in s prsti ročno ustvarite zanko tik nad kravato. Zdaj peljite ponija skozi zanko in zvijte konec, da ga pripnete tam, kjer je zanka. Vaša čudovita žemljica je pripravljena.

Pod pletenico:

indijske updo pričeske2

Ko zberete lase v mehkega ponija, pustite spodnji del pramena prostega, preostanek pa zberite v običajno punžo. Za podaljšanje videza lahko uporabite lasne podaljške. Sledite ohlapnemu kosu zdaj v pletenico in jo ovijete okoli dna punčke, da dobite ta videz.

Stranski pin up:

indijske updo pričeske3

To je preprosta stranska žemlja, ki je hkrati elegantna in trendovska. Ko zberete vse lase na eno stran, vsak las posebej vtaknite v umazano tuljavo in jih pripnite na stran. Pred tem videzom bodo vaši lasje z mehkimi kodri dodali osebnost vašemu videzu.

Pletena žemljica:

indijske updo pričeske4

To je dober način, da utrujenim pramenom preprečite čelo, hkrati pa lasje dobijo nov videz. Če želite dobiti ta videz, začnite z mehko pletenico, po možnosti francosko od vrha glave in jo kačo položite vse do sredine glave, kjer jo lahko povežete v majhno žemljico.

Gatsby Tuck In:

indijske updo pričeske5

Ta pričeska je navdihnjena iz enega od slavnih filmov, velikega Gatsbyja, kjer je vodilna dama v filmu nosila ta starinski videz, tako da je lase zavila na eno stran s pomočjo modne skupine. Običajno je glavni poudarek tega videza pas, medtem ko mehke ključavnice ob strani tvorijo grdo navzgor.

Visoki vozel:

indijske updo pričeske6

To je najboljši način, da premagate poletje in hkrati ostanete na vrhu svoje modne igre. Če želite dobiti ta videz, preprosto zberite lase na sredini glave in nato privežite srednji zgornji vozel na sprednji strani glave, morda krono ali na sredini. Preprost dodatek, lok ali pašček lahko dodajo videz.

Primer košare:

indijske updo pričeske7

Čeprav se lahko videz res zdi nekoliko zapleten, lahko, če dobro poznate mehanizme, pogledate v pol ure. Začnite s štirimi ločenimi predelki za tesne pletenice, nato pa jih postavite drug čez drugega in jih pripnite. Sčasoma boste na koncu te čudovite košare iz pletenice iz košarice.

Francoski twist:

indijske updo pričeske8

To je infuzija francoske pletenice in mehke nizke punđe, kjer se lasje začnejo s super francosko pletenico, vendar preden pletenico zaključite do konca, jo pripnite na zadnji del glave in z ostalimi lasmi oblikujte nizka viseča punčka.

Navadna Jane:

indijske updo pričeske9

Neurejena žemljica je v današnjih modnih dnevnikih športa, športna pa ni le enostavna, ampak tudi časovno učinkovita. Videz, za katerega se boste odločili, je videz glave mehurčkaste postelje, zato bodite čim bolj neurejeni.