Otroke se v mladosti veliko naučijo. To je najboljši čas, da jih zanimajo številne teme. Čas je nekaj, česar se morajo otroci naučiti že v zgodnji mladosti. Ure so predmeti, ki kažejo čas. Otroške ure so pisane in svetle, zato jih radi vidijo. Tukaj vam pokažemo veliko različnih vrst otroških ur, ki so primerne za vse starosti.

Najnovejše & Najboljši modeli otroških ur v Indiji:

Tu smo vključili 15 preprostih in kul modelov otroških ur s slikami. Oglejmo si jih.

1. Oblikovanje otroške ure Tell Time:

Oblikovanje otroške ure Tell Time

Tukaj je luštna in barvita otroška ura, ki jo bodo vsi otroci radi imeli v svoji sobi. Pisana ura ima svetlo obarvane številke ur. Ura in minuta sta označeni, zato se lažje učijo in povedo čas. Ta otroška stenska ura je odlično darilo.

2. Otroška ura z informacijami:

Otroška ura z informacijami

Ta barvita in najboljša otroška ura je kot nalašč za začetnike. Ura na uri se lahko zlahka nauči iz podatkov, ki so prikazani na njej. Pod številko 12 je zapisana beseda ura, pod številko 6 pa beseda polpretek. Tako otroci lažje povedo čas.

3. Oblika mavrične otroške ure:

Oblikovanje otroških ur v obliki mavrice

Ena izmed ljubkih otroških ur je ta mavrična ura. To je lahko stenska ura otroške sobe, ki jo bo popestrila in naredila sobo prijaznejšo. Barve mavrice so naslikane na uri, številke pa velike v beli barvi. Tako otroci tudi lažje berejo čas.

4. Prenos otroške ure:

Prevoz oblikovanja otroških ur

Podarite otroku to čudovito veliko otroško uro s slikami različnih transportnih vozil. To prilagojeno otroško uro lahko podarite za rojstni dan ali kateri koli drug poseben dan. Transportna vozila, prikazana tukaj na uri, vključujejo letalo, traktor, gasilsko vozilo in vlak. Otroci bodo navdušeni nad to čudovito uro.

5. Oblikovanje otroške ure iz risank:

Oblikovanje otroških ur v risanki

Vsi otroci imajo radi risanke in ta otroška ura iz risank je tako lepa stvar. Liki risank, ki so natisnjeni na uri, bodo vključevali vse glavne znane junake. Obstajali bodo liki, ki so všeč fantom in dekleta. Tako lahko otroka podarite na podlagi njegove izbire.

6. Otroške ure Planets:

Otroške ure Planets

Druge kul stvari, ki jih imajo otroci radi, so planeti in vse, kar je povezano z nebom. Ta ura, na kateri so natisnjeni planeti, bo nekaj otrok zelo rada imela v svoji sobi. Vsak od planetov je natančno naslikan po soncu. To bo otroke naučilo časa in planetov.

7. Digitalne otroške ure:

Digitalne otroške ure

Otroci, ki imajo radi najnovejše izume in pripomočke, bodo zagotovo navdušeni nad digitalno uro tega otroka. Ura ima prikazane velike velikosti. Brezžična ura je tudi otroška budilka. Ura bo otroka prebudila ob pravem času. Najboljša stvar pri tej uri je digitalni tisk, ki ga je veliko lažje brati.

8. Otroška ura za treniranje spanja:

Otroška ura za treniranje spanja

Ena od dobrih stvari otroških ur je, da jih učijo brati čas in se naučiti dobro spati. Otroška nočna ura ima lep risani lik kot ovca na strani. To pomaga tudi pri uspavanju otroka. Otrokom lahko pripovedujete nočne zgodbe in uro uporabite kot oporo.

9. Lesene otroške ure:

Lesene otroške ure

Tukaj je ura za razvrščanje, ki je kot nalašč za otroke. Otroška lesena ura je iz blokov različnih oblik. Oblike se prilegajo luknjam v uri. Otroci se lahko naučijo ne le povedati čas, ampak tudi številke, oblike in barve. To je idealno darilo za otroka.

10. Stenske otroške ure:

Stenske otroške ure

Vzemite rožnato uro tega ljubkega otroka, ki se prilega steni. Roza stenska ura je kot nalašč za dekleta, ki obožujejo vse rožnato. Tematska ura za piškote je čudovita z rožnatim vrtinčenjem na črtasti podlogi za torto. Številke ure so natisnjene krepko s črno.

11. Budilka za otroke:

Alarm Kid's Clock

Kateri otrok ne mara budilke? Prinesite jim to ljubko otroško namizno uro z zvonci za alarm. Srčkan lok, pritrjen na zvon, je primeren za deklice. Čudovita ura ima sliko najstniškega občutka ali pa jo prilagodite otrokovi sliki. To lahko potem podarite otroku.

12. Otroške ure, ki spreminjajo barvo:

Otroške ure, ki spreminjajo barve

Razveselite otroke s to čudovito otroško led uro, ki ima temo, ki spreminja barve. Barva se močno spreminja in tudi ta ima alarmni sistem. To je prenosna ura, ki jo lahko otroci nosijo s seboj povsod. Uro lahko podarite tudi kot vračilo za otrokov rojstni dan.

13. Oblika otroške ure z žagami:

Oblikovanje otroških ur z žagami

Tako kot lepa ura s kukavico je tudi ta luštna ura ‘otroci na klačici’ odličen predmet za otroško spalnico. Ura zvoni ob uri in malček se ziba na kladivu. To je za otroke zelo zabavno. Večini otrok bo ta ura v njihovi sobi všeč. Različni predmeti, ki so ročno izdelani na uri, so odlični za ogled.

14. Oblikovanje športnih otroških ur:

Oblikovanje športnih otroških ur

Večina fantov je športnih navdušencev. Zaradi tega okrasijo svoje sobe v športni tematiki. Ta nogometna ura je popoln predmet za fantovsko sobo. Okrogla ura ima na sebi vzorec nogometa. Črno -bela ura ima črne številke. Ura in minuta kazalcev ure sta pravi, da vidita in povesta čas.

15. Otroške ure z nihalom:

Otroške ure z nihalom

Večina ur, ki zvonijo, ima tudi nihalo. Otroška ura ima temo jadrnice modre in bele barve. Nihalo je v obliki dveh mornarskih fantov. Ta luštna otroška ura je ravno prava za otroško mizo ali stojalo za posteljo.

Otroške ure so odličen način za poučevanje časa. Na voljo so v pisanih okvirjih, številčnicah itd. Lahko imate razvrščanje oblik, junake iz risank, led, lesene itd. Vsaka od različnih vrst ur ima svetlo barvo in veliko število.