Zapuščina Seiko se nadaljuje že 125 let, vse do leta 1969, ko je bila predstavljena prva ročna ura Seiko Quartz. Vsekakor to ni ime, ki se ga kupci ne zavedajo – skoraj vsi vedo, kaj pomeni Seiko. Njihovo prizadevanje za umetnost in znanost je bilo izjemno pri oblikovanju industrije ur. Seiko je bil vedno znan po inovativnosti, zato si oglejmo nekaj najboljših katalogov modelov Seiko, ki jih lahko najdete danes.

Sodobni modeli ur Seiko v Indiji:

Tu smo vključili 15 kul in najnovejših modelov ur Seiko s slikami. Oglejmo si jih.

1. Nočna plastična budilka Seiko Ura:

Nočna plastična budilka Seiko Ura

KUPITE TUKAJ

Ta sodobna, a klasična budilka Seiko v Indiji, ki ima preprosto prenosno zasnovo, z zelo uporabnimi funkcijami dremeža in žareče. Uporablja se lahko tako za potovanja kot za domačo uporabo. Črna plastična podlaga ure, skupaj s srebrnim toniranim okvirjem, bela številčnica ure izgleda odlično. Številčnica vsebuje velike, lahko berljive arabske številke, ki jih dopolnjujejo svetleče roke, kar olajša videnje v temi. Druga ročica deluje tiho, senzor svetlobe pa poskrbi, da ura teči v temi. Deluje na 3 baterije AA.

2. Rjave lesene police Mante Chime Seiko:

Rjave lesene omarice Chime Seiko ure

Mahagonijev zaključek na tej uri Seiko na kaminu izgleda osupljivo. Popolnoma bel obraz s črnimi številkami in kazalci ure, skupaj z okvirjem iz medenine, se tako dobro ujema s preostalo uro. Obstaja tudi zaščitni pokrov za leče, ima pa tudi nadzor glasnosti in nočni izklop. Odlikuje ga kremenčevo gibanje s četrtletnim in urnim zvonjenjem in deluje na baterijo. Popoln dekorativni kos ure.

3. Melodije v gibanju Stenska ura Seiko:

Melodije v gibanju Stenska ura Seiko

KUPITE TUKAJ

Če iščete čudovito božično uro, bo ta božična ura Seiko vaša najboljša možnost. Edinstvena značilnost te ure je, da vsako uro predvaja eno od 24 Hi-Fi melodij v gibanju. Melodije so večinoma iz priljubljene, klasične ali božične zbirke. Obstaja svetlobni senzor, ki izklopi vso glasbo in osvetli, ko je v temi temno. Vključuje vrtljivo nihalo in 22 kristalov Swarovski, okrašenih v centru. Obstaja tudi standardni nadzor glasnosti in stikalo za vklop/izklop.

4. Analogna ura Seiko Travel:

Seiko potovalna analogna ura

Ta potovalna ura Seiko je ena najboljših potovalnih ur, ki jih lahko dobite za svoj denar. Ura je v črnem kovinskem ohišju z zložljivim stojalom, ki omogoča, da ura dobro počiva na ravni površini. Odlikuje ga tudi številčnica s standardno funkcijo dremeža in svetlečimi kazalci ure. Jasne krepke številke na številčnici olajšajo branje ponoči, njegov kremenčev mehanizem pa natančnost in funkcionalnost. To bo vaš popoln spalni partner.

5. Namizni in namizni alarmni voziček Seiko ure:

Namizni in namizni alarmni voziček Seiko ure

KUPITE TUKAJ

To je ena izmed najboljših vozičkov Seiko, ki jih lahko dobite na trgu. V celoti je sestavljen iz kovine, zavite v zlato barvo. Odlikuje ga tudi kremenčevo gibanje, tako da vedno prikazuje natančen, natančen in natančen čas, ne glede na vse. Uporablja tudi funkcijo alarma. Zelo lep kos ure.

6. Ukrivljena steklena kristalno bela številčnica Seiko ura:

Ukrivljena steklena kristalno bela ura Seiko

Ta bela kristalna ura Seiko je samo umetniško delo. Ta stenska ura ima bel obraz s kazalci ure črne barve. Nad plavajočo številčnico ure je prozorno kristalno ohišje. Ura je popolnoma tiha in tiha, zato vas ne moti pri delu ali spanju. Za delovanje potrebuje samo eno baterijo AA.

7. Ura iz budilke Seiko:

Plastične budilke Seiko

KUPITE TUKAJ

Ta klasično sodobna zlata ura Seiko ima plastično ohišje s kovinsko zlato obrobo ob straneh. Ura ima svetleče kazalce, ki jih je mogoče videti v temi in ima običajno funkcijo alarma in dremeža. Vključuje tudi klicno luč in popolne tihe premike, zaradi česar je idealen za vsako sobo v vaši hiši. Za delovanje potrebuje samo en AA.

8. Steklena omarica Skeleton Movement Seiko Ura:

Steklena omara Skeleton Movement Seiko Ura

Ena značilnost, ki resnično izstopa iz te okostne ure Seiko, je njena privlačna cilindrična oblika, zaradi česar je odlična za dom ali pisarno. Ura je v celoti izdelana iz čudovite kovine in stekla v srebrni barvi, vključuje pa tudi močno stekleno podlago in kovinske noge, ki preprečujejo prevračanje. Za številčnico je zaščitno stekleno okno, ki vsebuje rimske številke in prikazuje tudi zapleteno gibanje okostja v zlati barvi.

9. Mantel Musical Collection Seiko ure:

Mantel Glasbena zbirka Seiko ure

Ta glasbena ura Seiko je edinstvena edinstvena ura z edinstvenimi lastnostmi. Na podlagi rjavega lesenega ohišja ima ta ura 18 melodij, ki jih lahko predvaja. Ima tudi svetlobni senzor, tako da lahko, ko se soba zatemni, izklopi glasbo. Obstaja tudi nadzor glasnosti in demonstracijski gumb, deluje pa na tri baterije AA.

10. Ura Seiko za namizni in namizni svetovni čas:

Namizna in namizna ura Seiko po svetovnem času

KUPITE TUKAJ

To je ena najlepših in najstarejših namiznih ur Seiko, predvsem zaradi zasnove svetovne ure, ki jo prinaša. Ura ima trdno medeninasto ohišje, obarvano v čudovitem zlatu, ki izgleda super. Ura ima tudi kremenčevo gibanje, zato vam bo vedno dala natančen čas in ne bo zahtevala vzdrževanja.

11. Zvonjenje z urami Seiko z nihalom:

Zvonite z urami Nihalo Seiko

KUPITE TUKAJ

Ta zvončna ura Seiko je izdelana iz temno rjavega ohišja iz masivnega jelševega lesa, ki je kot nalašč za dekoracijo doma ali pisarne. Ura ima trdno nogo s cilindričnim nihalom v srebrni barvi, ki izgleda preprosto elegantno. Obstaja stekleni kristal, ki ščiti belo številčnico s črnimi rimskimi številkami in kazalci ure. Ura ima dvojno zvonjenje-četrt ure z vsako uro zvonjenja. Odlikuje ga tudi regulator glasnosti zvonjenja in natančno kremenčevo gibanje.

12. Oblikovanje ure Seiko v stenski nihalki:

Oblikovanje ure Seiko v stenski nihalki

KUPITE TUKAJ

Ta nihalna ura Seiko vas bo popeljala nazaj v preteklost. Stara ura Seiko ima obliko šolske hiše, vgravirano v temno rjavo ohišje iz masivnega hrasta. Ta velika stenska ura Seiko ima ukrivljen stekleni kristal za ta vrhunski videz in očitno ima nihalo. Ura ima tudi četrtletne in urne zvonce.

13. Veliki ded Seiko Ure:

Veliki ded Seiko Ure

Ta dedka ura Seiko je resnično sestavljena iz Alderwooda in izgleda le močno in lepo. Ura je opremljena z metodo dvojnega zvonjenja, to je četrtletnega in urnega zvonjenja, skupaj z regulatorjem glasnosti za nadzor glasnosti zvonjenja. Na voljo je tudi zvočnik za zvonjenje ponoči in ima tudi kremenčevo gibanje za najbolj natančen čas.

14. Kovinska srebrna atomska stenska ura Seiko:

Kovinska srebrna atomska stenska ura Seiko

KUPITE TUKAJ

Ta atomska ura Seiko je resnično odlična radijsko vodena ura. Ta srebrna kovinska kristalna stenska ura vam samodejno nastavi čas, ni vam treba nastavljati ure. Prav tako je zelo natančen in vsebuje tudi poletni čas. Ura je opremljena s standardnim analognim obrazom in jo je treba kupiti vsem, ki imajo radi ure.

15. 12 -palčna stenska ura Seiko:

12 -palčna stenska ura Seiko

KUPITE TUKAJ

Ta elegantna ura je ena najboljših kuhinjskih ur Seiko, ki jih lahko dobite. Premer je 12 palcev in ima popolnoma črno trpežno plastično ohišje, skupaj s kovinsko črno številčnico in kromiranimi kazalci za minute in ure. Druga kazalka je rumene barve, ura pa pri svojem delovanju popolnoma tiho. To je kot nalašč za domačo uporabo, na primer v kuhinji ali pisarni. Za delovanje potrebuje samo eno baterijo AA.

Iz zgornjega obsežnega seznama modelov ur Seiko lahko zagotovo vidimo, kako inovativen in ustvarjalen je Seiko s svojimi modeli stenskih ur. Ne samo to, lahko vidimo, kako se vsaka ura med seboj razlikuje po lastnostih in funkcijah, zato lahko vsakdo olajša izbiro svojega.