Analogne oblike ur so odličen način za merjenje časa s pomočjo kazalcev na urah. Ura in minuta sta glavni poudarek teh ur. Urna kazalka je krajša, minutna pa daljša. Imajo tudi zelo tanko sekundarno roko. Številke na urni številki prikazujejo čas od 1 do 12. Preizkusite te dobre analogne ure za vaš dom ali pisarno. Budilke so tudi odlična izbira.

Različne vrste modelov analognih ur v Indiji:

Tu smo vključili 15 preprostih in najboljših modelov analognih ur s slikami. Oglejmo si jih.

1. Analogna ura iz brušenega aluminija:

Analogna ura iz brušenega aluminija

Tukaj je klasična analogna ura, ki je čudovita na pogled. Velika številčnica je zelo jasna tudi z velike razdalje. Belo ozadje in črne kazalke na uri so kot nalašč za branje časa. Ura iz brušenega aluminija ima na robu lepo srebrno barvo.

2. Kovinska atomska analogna ura:

Kovinska atomska analogna ura

Ta preprosta analogna stenska ura je odlična ne le za ogled, ampak tudi za funkcionalnost. 16 -palčna ura se lahko uporablja kot tiha analogna ura. Kovinska podlaga ure ji daje dobro trdnost, ki bo trajala več let. Ta ura ima črno -belo barvo, ki je najpogostejša.

3. 24 -urna analogna ura:

24 -urna analogna ura

To je čudovita preprosta analogna ura, ki vam bo pokazala čas ne samo v 12 -urnem formatu, ampak tudi v 24 -urnem formatu. To je kot nalašč za poučevanje analogne ure, saj prikazuje čas v obeh oblikah. Otroci se lahko naučijo brati čas na oba načina. To jim omogoča boljše razumevanje časa.

4. Sinhronizirana analogna ura:

Sinhronizirana analogna ura

Tukaj je kul zbirka analognih ur, ki je sinhronizirana. Ideja te ure je, da lahko nastavite uro na drugi uri in jo zaženete od začetka. To je analogna ura v realnem času, ki jo lahko nastavite glede na pravilen srednji čas.

5. Lesene analogne ure:

Analogne lesene ure

Med mnogimi slikami modelov analognih ur boste našli najbolj neverjetne lesene analogne ure. Leseni okvir ure je zelo kmečki in izgleda spektakularno. Lesene analogne ure so odlična zbirka, ki je všeč mnogim. Je zelo tradicionalna in tudi to je redka zbirka.

6. Zunanje analogne ure:

Zunanje analogne ure

Nekateri znani javni prostori imajo velike analogne ure, ki javnosti pokažejo čas. Te analogne ure so velike in jih je mogoče videti z velike razdalje. Ure imajo velike urne in minutne kazalce in zvonijo ob uri. Številke so dovolj velike, da jih lahko tudi vidite.

7. Informativna analogna ura:

Informativna analogna ura

Lepo je, da na enem mestu dobite vse potrebne informacije o času. Ta sodobna analogna ura ima vse informacije o času in datumu. Ura prikazuje čas v dveh oblikah – s kazalci in v številčni obliki. Ura prikazuje tudi datum v obliki zapisa meseca, dneva in datuma.

8. Kvadratna analogna ura:

Kvadratna analogna ura

Kvadrat je tudi odlična oblika za ure. Ta kvadratna analogna ura je precej sodobna in elegantna. Kul analogna ura se nahaja v večini domov in pisarn. Kvadratni okvir ure je lahko iz plastike ali kovine.

9. Animirana analogna ura:

Animirana analogna ura

Tukaj je zelo kul animirana analogna ura, ki jo lahko imate v računalniku ali telefonu. Animirana ura ima dve roki v obliki človeških figur. Urna kazalka je oblika moškega, minutna pa ženska. Animirana ura prikazuje tudi število minut, ki minejo.

10. Interaktivna analogna ura:

Interaktivna analogna ura

Če želite otroke naučiti časa, je najbolje, da imate te interaktivne analogne ure. Te ure dajejo otrokom predstavo o času in njegovem delovanju. Učna analogna ura daje otrokom čas v urah in minutah. Spoznajo, koliko minut je v eni uri.

11. Vtičnik za analogno uro:

Vtičnik za analogno uro

Z jQuery lahko preprosto ustvarite nekaj prilagodljivih modelov analognih ur. Te analogne ure jQuery so kot nalašč za vaše programe in spletna mesta. Ure so elegantno oblikovane in izgledajo spektakularno. Delujejo pravilno do minute in to je prav tudi za vaša spletna mesta.

12. Potovalne analogne ure:

Potovalne analogne ure

Morate vedeti čas, kjer koli ste. Če ste na dopustu ali v službi, potrebujete alarm, ki vas zjutraj zbudi. Ta analogna potovalna budilka je popoln način, da ste pripravljeni ob pravem času. Alarm zazvoni v pravem času, da vas spomni na vaš dan. Alarm lahko izklopite s pritiskom na gumb.

13. Analogna budilka z dvema zvoncema:

Analogna budilka z dvojnim zvoncem

Nekateri imajo raje vintage videz in elegantno analogno budilko z dvojnim zvonom. Ta budilka ima luštno zvonjenje zvonov na obeh straneh ure. Alarm lahko prekinete s pritiskom na zvonce. To lahko nastavite vnaprej, da dobite pravi čas.

14. Otroška analogna ura:

Otroška analogna ura

Otroci obožujejo barve in svetle stvari. Ta analogna ura za otroke je popoln način, da jih naučite in jih zanimate za čas. Ura je svetla in barvita, zato bodo otroci zabavali. Ura in minuta sta tudi označeni.

15. Analogna kljukasta ura:

Analogna kljukasta ura

Tukaj je elegantna kljukasta ura, ki jo lahko obesite na steno. Prikazuje čas na obeh straneh. Dvosmerna ura je odlična za velike sobe kot pregrada. To je lepa ura, ki jo lahko uporabljate med sobami. Ura je okrogla in jasna, tako da je vidna od daleč.

Analogne ure vam povedo čas s kazalci ur in minut. Lahko so interaktivne, učne, j Poizvedbene ure. Lahko so tudi v okroglih ali kvadratnih okvirjih. Lahko imate tudi pisane analogne ure za otroke.