Ali nameravate v svojo dnevno sobo, jedilnico ali celo spalnico dodati malo dodatnega pridiha in popa? Okrogle ure so odličen način, da svojemu dolgočasnemu življenju dodate veliko sloga in modernosti. Pomagajo vam ne le pri spremljanju časa, temveč tudi pri pridobivanju velike pozornosti, še posebej, ko v svoji hiši sprejmete goste.

Najnovejši modeli okroglih ur v Indiji:

Tu smo vključili 15 preprostih in sodobnih modelov okroglih ur s slikami. Oglejmo si jih.

1. Skandinavska črna in rožnato zlata moderna okrogla stenska ura:

Skandinavska črna in rožnato zlata moderna okrogla stenska ura

To je čudovita 12-palčna okrogla stenska ura, ki ne teče, iz trpežnega okvirja z rožnatim zlatom. Zasnova izgleda popolnoma osupljivo in popolnoma tiha tehnologija, ki ne odlepi, se bo izognila kakršnim koli motnjam. Visokokakovostni premiki zagotavljajo natančen čas, zadnja reža za nohte pa olajša obešanje na stene.

2. Ročna sodobna okrogla stenska ura iz naravne breze:

Ročna sodobna okrogla stenska ura iz naravne breze

To je dokaj majhna okrogla stenska ura s premerom le 10 ″. Ta čudovita ročno izdelana ura je iz pravega brezovega trdega lesa v ZDA. Moderno in elegantno izgleda z lasersko vgraviranimi številkami. Zaradi čistega videza je idealen za dnevne sobe.

3. Sodobna okrogla stenska ura za zunanje vreme:

Ambient Weather Sodobna okrogla stenska ura

Ta 12 -palčna okrogla stenska ura je ena tehnološko najbolj naprednih stenskih ur, ki jih lahko najdete. Ta okrogla ura, sestavljena iz sijočega aluminija, je popolnoma radijsko vodena-tako samodejno sinhronizira čas večkrat na dan, nikoli je ni treba ponastaviti in natančno nastaviti na sekundo. Vključuje tudi dvojni senzor temperature in vlažnosti za spremljanje vašega okolja.

4. Sodobna oblika okroglih stenskih ur:

Sodobna oblika okrogle stenske ure

To je precej velika okrogla stenska ura s premerom 16 ″. Ima veliko število, ki je enostavno berljivo, sprednji stekleni pokrov in okvir je v celoti sestavljen iz pravega lesa. Poleg tega izjemno kakovostno kremenčevo gibanje absolutno zagotavlja natančen čas in popolnoma tiho okolje. Nepogrešljiv element v vaši kuhinji ali spalnici.

5. Klasika & Sodobna okrogla stenska ura:

Klasično & amp; Sodobna okrogla stenska ura

Če imate radi preprosto in elegantno okroglo stensko uro, je to za vas. To je zelo preprosta, čista, ultra moderna črna ura v slogu. Okrogel kovinski okvir je črne barve z belimi poudarki, ki jih je mogoče enostavno prebrati. Lahko se enostavno namesti na katero koli steno in ima premer 12 ”. Zelo priporočljivo za pisarne podjetij.

6. Rimska okrogla stenska ura:

Oblikovanje rimske okrogle stenske ure

Ta izredno velika okrogla stenska ura z 24 -palčnim železom, vgravirana v rimske številke, vas bo zagotovo pritegnila. Ne boste le spremljali časa, ampak tudi slog in modo. Ta kakovosten dekor bo kot nalašč za vsako sobo – pa naj bo to dnevna, kuhinja ali spalnica.

7. Moving Gear Modern Okrogla stenska ura:

Moving Gear Sodobna okrogla stenska ura

To je enkraten kos okrogle stenske ure, ki bi jo moral imeti vsak. S premerom 12 ″ je celotna sprednja stran pritrjena z okroglim steklom. Sprednji del ure je sestavljen iz čudovitih gibajočih se zobnikov, ki so neodvisni od gibanja časa. Obstaja tudi živahna rdeča rabljena.

8. Sodobne okrogle ure s trakom:

Sodobne okrogle ure s trakom

Ta 12-palčna okrogla stenska ura je edinstvena s svojimi črnimi prašno lakiranimi jeklenimi trakovi, ki označujejo ure te sodobne ure. Srebrne kazalke olajšajo branje, kremenčeva ura pa čas natančno in brez vzdrževanja.

9. Bela keramična sodobna stenska ura:

Moderna bela keramična stenska ura

Ta majhna 10 -palčna bela okrogla stenska ura je umetniško delo. Zaradi mehkega belega porcelanastega obraza in zlatih rok se bo zlil v vsako vašo sobo. Odlikuje ga tudi kremenčevo gibanje in je popolnoma tih. Ena baterija AA zadostuje za njeno delovanje.

10. Črna kovinska sodobna stenska ura:

Sodobna stenska ura iz črne kovine

Sodobno okroglo stensko uro minimalističnega videza ustvarjajo umetniki iz resničnega življenja v Cincinnatiju v Ohiu. Popolnoma rezano, pobarvano, pripravljeno in sestavljeno v ZDA. Ura je izdelana iz aluminija s prašno lakiranimi robovi. Površina ure ima polsjajni zaključek, ki ga je mogoče enostavno obrisati z mehko bombažno krpo in ga enostavno obesiti na steno.

11. Svilnate sodobne okrogle ure za steno:

Svila Sodobne okrogle ure za stene

Okrogla stenska ura iz svile je resnično izdelana v Nemčiji. Ta svilena ura je narejena iz visoko kakovostne svile, ki jo je mogoče reciklirati tudi kot trdno plastiko. Ura vključuje črne in bele kazalce za odlično barvno koordinacijo. To ustvarja zapleten, zračen in privlačen dizajn za vsakogar. Odlično, da ga nekomu podarite.

12. Luksuzne sodobne tihe okrogle ure, ki se ne tikajo:

Luksuzne sodobne tihe okrogle ure, ki se ne tikajo

Ta lepa okrogla stenska ura je zaključena v rožnati zlati barvi, ki se izkaže kot zelo privlačen dizajn. Ta 12-palčna ura ima visoko kakovostno gibanje, ki vam omogoča najbolj natančen in najbolj natančen čas. Tudi tiha brezšumna tehnologija brez tikanja pomaga odpraviti kakršne koli motnje za uporabnika. Tukaj prihaja z zadnjo režo za nohte, ki jo enostavno obesite na stene.

13. Tihe kovinske stenske okrogle ure:

Tihe kovinske stenske okrogle ure

Ta 12-palčna okrogla kovinska stenska ura res izgleda super v modri barvi in ​​je odličen dekorativni kos v vašem domu. Številčnica ure je v velikem številu in steklo proti megli, ki olajša ogled časa. Ura ima kremenčevo gibanje za natančno merjenje časa in tiho delovanje brez tikanja zagotavlja udoben spanec in boljše delovno okolje, brez motenj.

14. 3D sodobni modeli okroglih ur:

3D sodobni modeli okroglih ur

To je zelo lepa sodobna okrogla stenska ura. Odlikuje ga minimalističen in sodoben slog s 3D linijami v obliki kapsule, ki delujejo kot oznake ur. Edinstvena ujemajoča se obroba skupaj s kazalci in črtami ure pomaga uri dati zelo ustvarjalen ilustrativen videz v slogu risanke. Ura je zaključena v mat brez steklenega pokrova.

15. Sodobna sodobna stenska ura Big Digit:

Sodobna sodobna stenska ura Big Digit

To je ena super velika okrogla stenska ura z iztisnjenimi številkami, ki označujejo vsako uro. Sodoben in privlačen dizajn je res poseben in edinstven. Ura deluje popolnoma na baterije in bo odličen dodatek k vašemu pohištvu. Lahko služi tudi kot darilo vašim najdražjim.

Če ste res navdušeni nad elegantnimi in moderno oblikovanimi okroglimi urami, vam bo ta seznam zagotovo pomagal izbrati najboljšega zase in za svojo družino. Bodite prepričani, od vsakega od teh se bodo obrnile glave in jih boste še bolj cenili.