Modeli namiznih ur so zelo uporabni in hkrati tudi obilo uporabe. Za vaše udobje in izbiro so med namiznimi urami številne sorte, zaradi katerih izberete najprimernejšo za vas. Obstajajo bele, črne ali katere koli temno senčene številčnice na urah, ki olajšajo branje. Večina jih ima enostavno zaznavanje številk z možnostmi osvetlitve ozadja. Namizna ura nam poleg prikaza časa posreduje tudi podatke, kot so datum, dan in temperatura.

Najnovejše & Sodobni modeli namiznih ur v Indiji:

Tu smo vključili 20 srčkanih in kul modelov namiznih ur s slikami. Oglejmo si jih.

1. Namizne budilke Vintage Look:

Namizne budilke Vintage Look

Ta majhna namizna ura je opremljena z alarmom in daje popoln letnik, ki ga lahko okrasite na kateri koli mizi vašega doma. Je svetleče rdeče barve in ima 120 gramov skupne teže. Je enostaven za prenašanje kamor koli in je sestavljen iz plastičnega materiala.

2. 6 -palčna okrogla miza z gibljivo prestavo:

6 ”okrogla miza z gibljivo prestavo

To je eleganten kos 6 -palčne sodobne namizne ure s premično prestavo, ki ima odlično funkcionalnost. To je oštevilčena namizna ura s krepkimi črnimi arabskimi številkami, ki jih je enostavno prepoznati na prvi pogled. Imajo premične prestave in so iz kovine. Druga roka je narejena v rdečem odtenku. Izberete lahko, da je to izvršna namizna ura.

3. Črne lesene digitalne namizne ure:

Namizne ure iz črnega lesa

Na sliki je prikazana idealna pisarniška miza iz črnega lesa. Ta lahko prikaže približno 6 -mestno številko in abecedo z vstavljeno LED sem. Je kubična lesena oblika z digitalnim mehanizmom. Uporablja baterijo AAA in se lahko uporablja tudi za alarmantne možnosti.

4. Dekorativna namizna ura iz masivnega lesa v obliki kvadrata:

Dekorativna namizna ura iz masivnega lesa, kvadratne oblike

Te vrste so izdelane iz masivnega lesa v slogu ameriškega oreha. Prednja ura je na voljo v spremenljivih sodobnih barvah. Ta edinstvena namizna ura ima dimenzije 12 x 12 x 5 cm. Prikazuje čas v preprostem analognem mehanizmu in nima možnosti alarma. Vse roke so oblikovane v belih odtenkih.

5. Elegantne bele namizne ure:

Elegantne bele namizne ure

To je fantastična zbirka kul namizne ure, ki je elegantna in elegantnega videza. Imajo okroglo obliko in delujejo z dvema baterijama velikosti AA. Delujejo v analognem mehanizmu in imajo funkcije, kot so svetlobni senzorji in možnosti dremeža. Narejen je iz belih ABS plastičnih materialov.

6. Ročno izdelana lesena namizna ura:

Ročno izdelana lesena namizna ura

Raziščite lepoto edinstvenih namiznih ur iz lesenega materiala, ki delujejo s preprostim mehanizmom. Narejen je bil iz edinstvenega kosa lesa, ki je bil glajen in zaključen z več sloji lakiranja, da dobi ta sijaj. Deluje s kremenčevim gibanjem z možnostmi baterije in ga je mogoče enostavno nastaviti.

7. Prozorne kristalne namizne ure:

Prozorne kristalne namizne ure

To so kristalne namizne ure prozornega tipa, ki imajo zobnike in so narejene iz materiala za neposredno gravuro. Ta hladna namizna ura je narejena po metodi peskanega peskanja z barvo odtisa. Ta optična ura je visoka 6,75 palca in uporablja vzorec okostja. Bolje ustreza prestižnemu in cenjenemu darilu za vsakogar, ki ga imate radi.

8. Srebrna namizna ura s šestkotno obliko:

Srebrna namizna ura s šestkotno obliko

Ta ura bi vaši pisarniški mizi dala svež in starinski videz, če jo držite nad njo. Ima dimenzije 4,25 “široke in 2” globoke s 5,25 višine. Ta mini namizna ura s stekleno sprednjo stranjo in baterijo velikosti AA. Narejena je iz nerjavečega jekla in aluminija.

9. Prevozne zlate namizne ure:

Prevozne zlate namizne ure

Natančna mera te velike namizne ure Seiko je od podlage in zgornje plošče z 2,2 x 3,2 palca. Skupna višina je 4,4 palca z dvignjenim ročajem in 3,6 palca, ko je ročaj spuščen. Ta elegantna namizna ura je prevlečena z zlato kovino in ima prostor za prevoz. Uporablja eno baterijo velikosti AA. Na hrbtu ima tudi okrogel gumb, ko ga pritisnete in potegnete; končali ste z njenimi možnimi uporabami.

10. Analogna lesena tiha namizna ura:

Zasnova analogne lesene tihe namizne ure

Oglejte si to kul namizno uro iz lesa, ki spada v kategorijo tihih namiznih ur. Imajo alarmno funkcijo, ki postopoma zveni v povečanem tonu in ima tudi čas dremeža približno 5 minut. Delujejo tiho brez tiktakanja, ki zagotavlja nemoten spanec v nočnih urah. Ima nočno luč z velikimi številkami.

11. Vintage namizne ure z obeskom:

Obeski z vzorci vintage namiznih ur

Brez dvoma bi bila to najboljša zasnova namizne ure v vintage seriji. To je nekaj podobnega obesni uri na železniški postaji, ki daje eleganco, če jo držite ob postelji. Črni okvir te ure je strokovno izdelan iz kovine z najboljšo in edinstveno izdelavo. Obraz ure je iz slonovine in je zaznamovan z velikimi rimskimi številkami.

12. LED namizne ure, ki spreminjajo sedem barv:

LED namizne ure, ki spreminjajo sedem barv

Tukaj so modeli mini namiznih ur, ki so popolnoma idealni za uporabo v spalnicah in tudi na pisarniških namizjih. Imajo posebno značilnost spreminjanja barve s 7 različnimi možnostmi odtenkov. Te LED osvetljene namizne ure prikazujejo čas, datum, dan in tudi temperaturo. Te majhne digitalne namizne ure imajo tudi funkcijo alarmov.

13. 5 -palčne navtične namizne ure kompas iz medenine:

5 ”Compass Brass Nautical Desktop Designs

Naj bo ta elegantna namizna ura, ki je resnično berljiva in enostavna za branje, s svojimi značilnostmi navtičnih ur. Narejen je iz trdne medeninaste kovine in ima na dnu pod okroglo klicno uro 5 -palčni kompas. Vsekakor bi bilo idealno darilo za navtične navdušence in tudi za navigatorje.

14. Marmorne namizne ure Polaris:

Namizne ure Polaris iz marmorja

Odkrijte to ljubko namizno uro, ki je dobesedno izdelana iz marmorja Polaris iz biserno bele barve. Ta ura vam daje najbolj eleganten in oster videz, kjer koli jo hranite doma ali v pisarni. Marmor, iz katerega je izdelan plin, meri 6 x 4,75 palca.

15. Zlate plošče gravirane namizne ure:

Modeli namiznih ur z vgravirano zlato ploščo

Ta lepa namizna ura ima edinstveno zasnovo možnosti pozlačenega graviranja. Podarimo ga lahko za vsako priložnost, kot so darilo za upokojitev, poroke in obletnice, pa tudi kot priznanje zaposlenim, kadar je prilagojeno. Ima klasično pisalno mizo z vgravirano podlago za nogo in zlato ploščo. Celotna velikost ure bi bila 8 x 5 palcev.

16. Kvadratne namizne ure Vintage Mantel:

Vintage kvadratne namizne ure Mantel

Zdaj pa poglejte to majhno namizno uro, izdelano iz sodobnega lesa. Ta ura je kvadratne oblike z lesenim ohišjem v vintage stilu z ročajem v slogu fob. Ima belo uro z rimskimi številkami. Uporablja tudi plastiko in za svoje delovanje potrebuje baterijo velikosti AA. Če želite kupiti luksuzno namizno uro, bo to prava izbira.

17. Glasovno upravljanje pisarniških ur:

Glasovno upravljanje pisarniških ur

Če ste iskali idealno pisarniško namizno uro, potem ste tukaj. To je digitalna namizna ura z živahnimi funkcijami osvetlitve LCD -zaslona za prepoznavanje glasu, alarmom in tudi vremenskimi indikacijami. Zvoni z dvema funkcijama alarma kladiva.

18. Marmorne namizne ure z zlatim ročajem:

Marmorne namizne ure z zlatim ročajem

Ko vas skrbi skupna teža ur, se lahko preprosto odločite za modele namiznih ur iz marmorja. To je velika namizna ura, ki je prav tako težka in čudovito oblikovana z zlatim ročajem. Uporablja baterijo velikosti AA z mehanizmom kremenčevega gibanja Xavier. Dimenzije te ure so približno 16 x 10 x 5 cm.

19. Lesene kocke LED prikaz namiznih ur:

Oblikovanje namiznih ur z leseno LED kocko

Tukaj imate na voljo široko paleto barv z enim samim kosom elegantne namizne ure. To je lesena namizna ura s kubično obliko in ima vso možno lastnost, ki bi jo imela digitalna namizna ura. Na vsaki svoji kubični strani lahko prikaže čas, datum in tudi temperaturo. Poleg tega je mogoče spremeniti barvo in prikazati vsako funkcijo na vsaki strani. To je sodoben dekor, ki zelo ustreza vsaki pisarniški mizi.

20. Srebrne namizne ure za stojalo za pisala:

Stojalo za pisalo, srebrne namizne ure

Uporabite svojo budilko kot stacionarno stojalo, ko je na mizi doma ali v pisarni. To je elegantna namizna ura s kalupi srebrne barve. Tako ura kot stojalo za pisalo sta iz nerjavečega jekla. S to retro namizno uro lahko mizo polepšate z elegantnim in prefinjenim videzom, ki je zabaven in organiziran. Uporabljajo samo eno 1,5 -voltno baterijo in vam pomagajo ohraniti čas, kamor koli greste.

Vsi modeli namiznih ur imajo svoje značilnosti in posebne značilnosti. Vsak ima edinstven model, oblikovan in s svežim vzorcem, ki ustreza sodobni sodobni svetovni strukturi. Med njimi obstajajo različne barvne možnosti, ki ne ustrezajo notranjosti. Imajo posebne funkcije, kot so možnosti osvetlitve ozadja ponoči, izklop tiktakanja zvoka v določenih situacijah, majhne ali velike ure, lesene dokončane in zrcalne ure ter z navtičnimi modeli. Poleg teh 20 vrhunskih modelov imate še vedno številne možnosti za iskanje najboljših izbir.