Analogni časovniki so včasih lahko dolgočasni, zato imate ure, ki so digitalne narave. Analogni časovniki večinoma prikazujejo samo čas, brez temperature ali koledarja. Toda digitalne ure vam dajejo vse, kar prikazujejo, ne le čas, ampak tudi koledar in temperaturo. Včasih so lahko tudi časovne ure. In tu je razlika med njima. Torej, poglejmo najboljše možnosti za nakup digitalnih ur za uporabo alarmov in domačih sten v Indiji.

Najboljši modeli digitalnih ur v Indiji:

Tu smo vključili 25 preprostih in sodobnih modelov digitalnih ur s slikami. Oglejmo si jih.

1. 12 -palčna digitalna stenska ura:

12 ”digitalna stenska ura

Ta elegantna digitalna stenska ura bo kot nalašč za vsako sobo v vaši hiši ali pa bo služila tudi kot lepo darilo. Ta ura ima velik LCD zaslon z visoko ločljivostjo, enostaven za branje, skupaj s koledarjem in temperaturnimi odčitki. Ta sodobna preprosta ura lahko služi tudi kot budilka z dremežem, da boste lahko bolje spali. Ta ura vam bo zagotovo popestrila življenje.

2. Velika digitalna ura z notranjo temperaturo:

Velika digitalna ura z notranjo temperaturo

Če ste na trgu za veliko digitalno uro, potem bi to morala biti vaša izbira. Ta velika ura, opremljena z napajalnikom in devetimi čevlji ter vgrajenim shranjevalnikom za kabel, omogoča enostaven ogled iz pisarne, učilnice ali dnevne sobe. Svetle 5,5 -palčne številke na uri omogočajo veliko vidljivost 200 stopinj. Podpira tudi odčitke koledarja in temperature.

3. Mala digitalna lesena budilka:

Mala digitalna lesena budilka

To je ena kompaktna, večnamenska majhna digitalna ura, ki prikazuje koledar, temperaturo, ima glasovno upravljanje LED luči in tudi nastavitev alarma. Ta minimalistična, kubična, inovativna oblika je zelo lepa in je v celoti sestavljena iz lesa. Lahko deluje na baterijo in tudi na izmenični tok. Ura ohranja natančen čas in je kot nalašč za uporabo kot namizna ura v pisarni ali doma. Lahko jih podarite tudi otrokom.

4. Digitalna budilka z velikim zaslonom:

Digitalna budilka z velikim zaslonom

Ta velika digitalna ura je kot nalašč za spalnice z velikim 8,9-palčnim super belim LED zaslonom, zaradi česar je lahko berljiva za vse starosti in na daljavo. Obstaja funkcija zatemnitve za povečanje ali zmanjšanje svetlosti, kot tudi dvojna vrata USB – ena za polnjenje ure in ena za polnjenje telefona, tabličnega računalnika ali predvajalnika MP3. Super priročno in enostavno upravljanje. Obstaja tudi funkcija alarma in dremeža.

5. Velika rdeča LED digitalna budilka:

Velika rdeča LED digitalna budilka

Če želite najboljšo digitalno uro, bi to morala biti vaša glavna prednostna naloga. Ura je zelo enostavna za uporabo in ne bo imela težav za otroke, starejše ali starejše ljudi. Ura je opremljena z nočno lučko, skupaj z osvetljenimi rdečimi LED številkami z drsnikom za nadzor svetlosti. Na voljo je tudi z vgrajenim alarmom in funkcijo dremeža in lahko deluje tudi z izmeničnim tokom, poleg tega pa ima rezervno baterijo.

6. Digitalna budilka z velikim 1,4 -palčnim zaslonom:

Digitalna budilka z velikim 1.4

To je zelo dostopna preprosta digitalna ura z zmerno količino funkcij. Odlikuje ga 1,4-palčni rdeči LED zaslon za enostaven ogled in enostaven za uporabo. Ima funkcijo alarma in gumb za dremež v celotni širini, tako da ga zlahka dosežete med spanjem. Deluje na baterijo in ima tudi nastavitev svetlosti za visoko ali nizko nastavitev.

7. Digitalna budilka za simulacijo sončnega vzhoda:

Digitalna budilka za simulacijo sončnega vzhoda

To je zelo lepa, pravkar predstavljena, nova digitalna ura. Ura ima veliko funkcij – najprej ima ura tako funkcijo alarma kot FM radio. Ura ima tudi možnost nastavitve alarma iz šestih različnih možnosti zvokov morskega vala. Ne samo to, ura lahko tudi sveti v sedmih različnih barvah z desetimi stopnjami svetlosti. Ena najbolj privlačnih digitalnih ur, ki jih lahko kupite zdaj.

8. Digitalna budilka z elegantno okroglo obliko:

Digitalna budilka z elegantno okroglo obliko

Ta ura ima zelo elegantno obliko digitalne ure s svojo srčkano okroglo obliko. Ta zaslon te ure ima funkcijo samodejne osvetlitve, ki se ponoči vklopi in podnevi izklopi, kar olajša branje v temi ponoči. LED luči lahko prilagodite tudi glede na svetlost. Na voljo je z dvema alarmoma za dva različna časa prebujanja in ima tudi funkcijo dremeža. Zdaj vam ni treba skrbeti, da boste zamudili na delo in začeli uživati ​​na počitnicah.

9. Bela LED digitalna budilka:

Bela LED digitalna budilka

Zasnova te sodobne digitalne ure je vsaj izvrstna. Enostavna in majhna oblika se bo prilegala vsakemu hišnemu okolju. Poleg namizne ure ima ura tudi stensko montažo. Na voljo je tudi funkcija alarma in dremeža, kar je super. LED ima 3 stopnje nadzora svetlosti. Resnično okrasna moderna ura, da bi rekli.

10. Digitalna ura za projekcijo:

Projekcijska digitalna ura

Ta digitalna budilka je res ena najbolj inovativnih ur. Prvič, ima 5-palčno ultra jasno projekcijsko budilko, ki je nastavljiva do 120 stopinj, da lahko projicira na strop ali steno v razponu od 1,6 do 10 čevljev z nastavljivo svetlostjo. Ukrivljen 4-palčni zaslon z nastavljivo svetlostjo ure se popolnoma prilega pohištvu vaše sobe. Drugič, prihaja z dvojnim načinom alarma, ki nastavita dva ločena časa prebujanja, skupaj s funkcijo dremeža in FM radio s časovnikom za spanje. Deluje na izmenični tok in na zadnji strani ima vrata USB za polnjenje mobilnih naprav.

11. 3D LED digitalna stenska budilka:

3D LED digitalna stenska budilka

Ta LED digitalna stenska ura ima za začetek velike 3D števke. Lahko se bere z dolgih razdalj, izgleda pa tudi elegantno. LED luči so zelo svetle s 54 LED svetlobnimi kroglicami – zato ne le, da služi kot ura, ampak tudi kot dekorativni kos. Ta budilka s funkcijo dremeža in nočno lučko je v celoti nameščena na steno in ima tudi pomnilniško funkcijo, ki si zapomni nastavljeni čas. LED lučka ure ima tudi 3 stopnje svetlosti, ki ustrezajo vašim potrebam in željam. Porabi zelo nizko moč in je zelo energetsko učinkovit.

12. Enostavna nastavitev digitalne potovalne budilke:

Enostavna nastavitev digitalne potovalne budilke

Ta luštna ura je v celoti izdelana kot otroška digitalna ura. Upoštevajoč potrebe in želje otrok, je ta lahka ura kot nalašč tudi za najstnike in odrasle. Ima velik 3 -palčni zaslon, ki prikazuje koledar in čas v AM in PM. Ura deluje s preprostimi nastavitvami in ima prijeten pisk, ki ni preveč oster. Priložena je zaščitna in odporna proti udarcem silikonska prevleka, ki ščiti pred manjšimi padci, in je kot nalašč za uporabo v pisarni, spalnici ali celo med potovanjem.

13. 9 ″ velika LED digitalna budilka:

9

Ta električna digitalna ura lahko deluje tako kot vtičnica kot tudi na baterije. Odlikuje ga velik 9-palčni zaslon z velikimi krepkimi številkami v beli barvi na črnem ozadju, kar olajša branje za starejše in starejše ljudi. Ta budilka ima funkcijo dremeža in enostaven za uporabo zatemnilnika na dotik za nadzor svetlosti. Glasnost alarma je nastavljiva tudi na nizko ali visoko, alarm pa se postopoma povečuje, da vas zbudi. Ima dvojna vrata USB – enega za polnjenje mobilnih naprav in enega za uro. Prav tako ima rezervno baterijo med izpadi električne energije.

14. Digitalna stenska ura z velikim LCD zaslonom:

Digitalna stenska ura z velikim LCD zaslonom

Ta digitalna ura LCD uporablja zelo inovativne funkcije, ki upravičujejo nakup. Uporablja signal radijskega vala v vašem časovnem pasu, da samodejno prilagodi svoj čas. Ta ura je opremljena s 7,5-palčnim zaslonom, kjer lahko berete koledar, odčitke temperature poleg očitnega časa. Ura ima monitor za notranjo in zunanjo temperaturo, ima vgrajen alarm in neomejeno funkcijo dremeža. To uro lahko postavite na mizo ali celo obesite na steno.

15. Lesena digitalna budilka:

Lesena digitalna budilka

Če iščete črno digitalno uro, bo ta morda ustrezala vašim potrebam. Ta ura je večnamenska, saj prikazuje čas in temperaturo. Ura je modna s svojo edinstveno obliko in teksturo, ki je sestavljena iz lesa, nežne LED luči pa bodo dajale mirno vzdušje ponoči, ko boste videli čas. Prikaz ure ima tudi način mirovanja za varčevanje z energijo in se napaja iz omrežja ali iz baterije.

16. Izjemno velika digitalna ura:

Zelo velika digitalna ura

Želite nekomu podariti popolno darilo? Pridobite to elektronsko digitalno uro. To je zelo velika ura, tako da boste imeli jasen čas in plus, da boste našli tudi funkcije koledarja. Edinstvena značilnost te ure je možnost sprejemanja opomnikov, zato lahko, če imate nekoga, ki je starejši, ta ura pomaga osebi, da se spomni pomembnih stvari. Ura deluje iz električnega omrežja, ima pa tudi rezervno baterijo za izpad električne energije. To je kot nalašč za starejše in starejše ljudi v vašem domu.

17. Velika rdeča digitalna budilka:

Velika rdeča digitalna budilka

Ta rdeča digitalna ura je popolnoma trdna in trpežna za običajne udarce in padce. Ura je dobro izdelana, lahka in priročna za prijemanje ter enostavna za nastavitev, še posebej za otroke, najstnike in odrasle. Ta preprosta budilka ima velik digitalni zaslon, ki ga je enostavno prebrati, skupaj z dobro osvetlitvijo ozadja, da ne moti vašega spanca. Ima 6 minut časa za dremež in pisk alarma se pospeši vsakih nekaj sekund, zato prebujanje ni problem. Zelo priporočljivo.

18. Bela digitalna LED budilka:

Bela digitalna LED budilka

Ta je najboljša možnost za študente in to je LED budilka, ki prikazuje točen čas in tudi vi boste dobili temperaturo. Ko nameravamo darilo svojim otrokom, bo LED -budilka dobra izbira, dobili bodo dober alarm za redno bujenje ob pravem času. V njem boste dobili tudi funkcijo dremeža.

19. 9,5 -palčna velika digitalna ura:

9.5

Priljubljene ure so bolj v sortah z veliko zbirko različnih oblik in velikosti. Ta je najboljša možnost za pisarno in učilnico; z njimi lahko dodate dodatno dekoracijo tudi v svojo dnevno sobo. Ta funkcija digitalne pisarniške ure samodejno posodablja uro. Če želite montirati, boste kot možnost dobili tudi ključavnico.

20. Digitalne ure Wake Up Light:

Digitalne ure Wake Up Light

To je zelo modna digitalna ura zaradi svoje pisane in žareče LED diode, ki je v 7 različnih barvah. Prikaz ure prikazuje tudi temperaturo in čas. Obstajata funkcija alarma in spanja ter 8 alarmnih pesmi, zato se ne naveličate le ene pesmi. To je super za otroke.

21. Zrcalna površinska digitalna budilka:

Mirror Surface digitalna budilka

Ta ravna digitalna ura ima ogledalo za ličenje, kot je sprednja stran in oblika. Ta budilka ima prikaz časa in temperature ter funkcijo dremeža. Kot običajno obstajata dve stopnji svetlosti, časovni interval dremeža pa je približno 5 minut. Deluje z baterijo ali USB kablom. Zelo elegantna in moderno gledana ura je vsaj rečeno.

22. Digitalna namizna budilka:

Digitalna namizna budilka

Ta digitalna namizna ura ima zelo kakovosten zaslon z izboljšanim kontrastom za boljši vid. Ta ura ima dvojni alarm s funkcijo dremeža. Živahna modra osvetlitev ozadja bo nežna do vaših oči in bo ostala osvetljena 5 sekund. Prikazuje tudi čas, temperaturo in koledar. Podpira tudi več jezikov, skupaj 7. V celoti opremljen s funkcijami za uporabo na vaši mizi.

23. Potovalna digitalna budilka z dvojnim zaslonom:

Potovalna digitalna budilka z dvojnim zaslonom

Ta kombinacija analognih in digitalnih ur vključuje obe vrsti ur. Ura ima analogne kazalce s kremenčevim gibanjem za natančen čas, pod njo pa sekundarni digitalni čas. Ura je dovolj velika, da jo lahko uporabljate kot namizno uro, lahko pa jo postavite tudi v žep ali torbico. Obstaja tudi 4 napredovanje zvočnega alarma s funkcijo dremeža. Deluje samo z eno baterijo AAA.

24. Atomska digitalna ura z notranjo temperaturo:

Atomska digitalna ura z notranjo temperaturo

Ta atomska digitalna ura je samodejno posodabljajoča se ura. V tej uri boste našli tudi dremež in standardne alarmne funkcije. Ta ura se običajno samodejno posodobi. To lahko poskusite na svoji delovni mizi ali pa jih uporabite na steni kot možnost obešanja.

25. Digitalna analogna budilka v slogu:

Digitalna analogna budilka v slogu

Ta digitalna analogna ura je zelo lepo oblikovana. Ta ura ima samodejni čas in datum, ki ju nastavita sama, in ima analogno zasnovo z digitalnim LCD -zaslonom. LCD je zaslon, na katerem je zgrajen analog, in izgleda odlično. Ima tudi dvojni časovni alarm s 5 minutami dremeža. Ura ima funkcijo osvetlitve ozadja in prikazuje tudi koledar.

S tega seznama lahko vsekakor sklepamo, da obstaja toliko možnosti za nakup digitalnih ur in da so napolnjene s funkcijami do roba. Nekateri imajo vgrajene standardne analogne ure, drugi pa lahko preprosto sami nastavijo čas brez vmešavanja ljudi.

“>