Crossfit vadbe so tiste vaje, ki vam dajejo moč, ravnotežje, moč, hitrost in prilagodljivost. Zaradi tega ste močni in aktivni. Fitnes trenerji so se odločili za ta program namesto kakršnega koli programa zaradi njegovih briljantnih rezultatov. Tovrstne vadbe so namenjene tistim, ki bi radi imeli fit in napeto telo, brez prostora za maščobe. Spodaj je navedenih 9 najboljših treningov crossfit za začetnike.

Crossfit treningi:

7 minut burpejev:

crossfit vadbe doma

Pripravite se na sedemminutne burpeje. Vsak član Crossfita se zaveda te igre. Je zelo preprosta in porabi veliko kalorij. Sedem minut naredite čim več burpov. Če lahko naredite petnajst minut, potem to storite. Ne sliši se tako enostavno in zagotovo ni.

Tabata:

crossfit odprte vaje

Tabata zahteva veliko odločnosti in osredotočenosti. Vse je v tem, da se potisnete in predate svojim stoodstotnim. Začnite z 20 sekundnim burpejem in počivajte 10 sekund. Nato naredite počepe 20 sekund in spet počivajte. To naredi en krog. Naredite približno 8 krogov, preden temu rečete konec.

Chelsea:

seznam vaj za crossfit

Za vadbo Chelseaja boste potrebovali vlečno palico. Narediti morate 5 vlečenj, nato pa 10 sklec in 15 počepov. To naj se nadaljuje približno trideset minut. Za vsakega porabite eno minuto. Za to boste zagotovo dobili odlične rezultate.

Barbara:

crossfit kardio vadbe

Barbara ima pet krogov intenzivnih treningov. Med vsakim morate vzeti tri minute počitka. Sestavljen je iz 20 vlečenj, 30 potiskov, 40 sedečih in 50 počepov. Za prvo vajo boste zagotovo potrebovali vlečno palico. Ta vaja vas bo izzvala in obdelala osrednja področja vašega telesa. Zato se pripravite na to visoko intenzivno vadbo!

Murph:

crossfit vadba za noge

Če želite narediti Murph, začnite teči približno eno miljo. Nato naredite 100 vlečenj. Po tem morate narediti 200 sklec, nato pa 300 počepov. Tecite eno miljo, preden lahko končate to vadbo. Med temi vajami se lahko razdelite, kakor želite. Težave lahko otežite tudi z nošenjem težkega telovnika. Ponovno boste potrebovali vlečno palico.

Angie:

najboljše crossfit vaje

Za Angie morate vse narediti v stotinah. Začnite s 100 vlečnicami, nato naredite sklece še 100. Naredite 100 sedečih vstanj in nato zaključite s 100 počepi. Vlečno palico imejte pri sebi.

GI Jane:

vsakodnevne crossfit vadbe

Za GI Jane najprej naredite običajno burpee. Ko skočite v zrak na koncu burpeja, primite vlečno palico in izvedite vlečenje navzgor. To je ena rep. To naredite stokrat, preden se lahko ustavite. Med vadbo bodite previdni, saj lahko med skokom udarite z glavo o palico.

Nevidni Fran:

crossfit vadba za moč

Nevidni Fran je vse v počepih in sklecah. Skupaj morate narediti 21-15 in 9 ponovitev. Traja približno tri minute in šestnajst sekund in vam zagotavlja briljantne rezultate. Za to vam ni treba iti v nobeno telovadnico. Naredite to doma in v hipu si oglejte, kako se opogumite in napete.

Za čas:

crossfit vaje doma

Če želite narediti For Time, začnite s 100 skakalnicami in se nato spustite v počepe. Naredite jih 75. Naprej, naredite 50 sklec in zaključite s 25 burpeji. Enostavne poteze, učinkovite in zelo zahtevne; te poteze bodo zagotovo dale telo, ki ste si ga vedno želele.