Zlato se za izdelavo nakita uporablja že od kamene dobe. Zaradi svoje duktilnosti ga lahko naredimo v verižico. Moški in ženske jih nosijo okoli vratu kot verige. Od tankih do maščobnih so verige narejene po okusu vsakogar. Čistota zlata se spreminja tudi glede na slog. Idealna zlata veriga je narejena od 18k do 22k.

18k zlatih verig

Lepe 18k zlatne verižice za ženske in moške:

18 k verige imajo veliko različnih vzorcev. Izgledajo dobro in vas ne stanejo veliko. Ker je 18k, ga je mogoče izdelati v različnih modelih. Tukaj si oglejte ženske in moške 18 -karatne zlate verige s slikami.

1. Dolga 18k zlata veriga za ženske in moške:

Dolga 18k zlata veriga za ženske in moške

Mnogi ljudje mislijo, da zlato kaže njihova merila. Raje nosijo dolge verige, da to pokažejo. Dolge verige iz 18k zlata so najljubše moškim in ženskam srednjih let. Lahko jih nosite z obeskom. Na sariju izgleda dobro. Če ne želite nositi težkega zlatega kompleta, je dolga 18 -karatna zlata veriga najboljša izbira.

2. Kratka preprosta 18k zlata veriga:

Kratka preprosta 18k zlata veriga

Mnoga mlada dekleta želijo okoli svojega občutljivega vratu nositi tanko kratko zlato verižico. 18k verige iz trdnega zlata so kot nalašč za izdelavo kratkih verig. Nosijo se z drobnim obeskom. Dobro izgleda na tankem okvirju telesa. Lepo je za vsakodnevno uporabo. Vendar morate biti previdni, saj je občutljiv.

3. Ogromna in težka 18k zlata veriga:

Ogromna in težka 18k zlata veriga

Ogromne 18 -karatne zlate verige ljubijo ovitki, ženske in moški od srednjih do starih let. So težki in obsežni. Narejen je tako, da sija in pritegne vso pozornost. Morda ga ne boste nosili in se brez orožja sprehajali po ulicah. Idealen je za poroke. To je ena najboljših ženskih in moških verig iz 18k masivnega zlata.

4. Okrogle 18k zlatne verige:

Okrogle 18k zlate verige

Okrogle 18k zlate verige imajo zaobljene pasove. Niso zelo občutljivi. Ženskam z dolgimi lasmi ni priporočljivo, saj se lahko lasje zapletejo. Je kul s srednje velikim obeskom. Je tudi nekoliko težka.

5. Ravna in navadna 18k zlata veriga:

Ravna in navadna 18k zlata veriga

Ravna 18k zlata veriga iz rumenega zlata je 90 -letna veriga. So stisnjeni in široki. Nosi se z velikim obeskom. Ta veriga je običajno kratka. Debelim osebam izgleda dobro. Ta veriga je težka. Pritegne vso pozornost. Lahko ga nosite na zabavah.

6. Linearni kabel 18k zlata veriga:

Linearni kabel 18k zlata veriga

Linearni kabel 18k Gold veriga je zlata veriga v tradicionalnem slogu. So prepleteni vzorec. Ta vzorec je viden v verigi ladijskega sidra. Videti je zelo preprosto. Idealen je za vsakodnevno uporabo.

7. Zlate verige Hex Link 18k:

Zlate verige Hex Link 18k

Hex link 18ct Gold Chain je sodobna veriga vzorcev. Izgleda podobno kot okrogla zlata veriga. Všeč so jim ljudje, ki si ne želijo obsežnih verig. Je preprosto in občutljivo. Lahko ga nosite za delo in za vsakodnevno uporabo. Dobro izgleda tako v indijski kot zahodni obleki.

8. 18k zlata veriga z diamanti:

18k zlata veriga z diamanti

Vsaka ženska ima rada diamante, nosi jih kot obesek ali uhane. Diamanti so dodani tudi verigam. Običajno so nerazrezani, nekateri sodobni modeli pa imajo v celotni verigi diamante. So bolj in uporabne za zabave ali poroke.

9. Sodobno oblikovanje 18 -karatna zlata veriga za ženske:

Sodobno oblikovanje 18 -karatna zlata veriga za ženske

Mnoge zlate verige imajo nekaj oblikovanja in vzorcev. Sodobno oblikovana veriga iz 18k belega zlata ima pameten dizajn. So oblike listov, cvetov, perja in visoke tehnologije. So zelo moderni in kul. Ljubijo ga vsi mladi. Mnogi jih nosijo nad zahodnimi oblekami.

18 -karatna zlata veriga je zlahka oblikovana v zlatih verigah. Niso tako drage kot 22.000 zlatih verig. Lahko ga nosite v službo ali na zabave. Izgledajo pametno in zelo privlačno. Imajo podoben lesk kot navadna zlata veriga.