Enostavne zlate verige so nekaj, kar lahko vsak dan nosite brez težav. Oblikovane so tako občutljivo, da se ponašajo z vašim izrezom. Veriga je očarljiv dodatek za vrat. Okrasi vrat in popolnoma izboljša vaš videz. Modni ljudje ga uporabljajo kot slogovni količnik. Lepo se nam ovije okoli vratu. Oblikovanje verig je tako neverjetno, da vam sije v vratu. Tako elegantni modeli v kratkem času nastanejo v srcu ljudi. Njegova zapletena oblika doda milost vašemu videzu.

Preproste zlate verige v različnih izvedbah:

Tukaj si oglejte naših najboljših 9 preprostih zlatih verig v trendu s slikami. Izberite svojega najboljšega in ga izberite.

1. Enostavna zlata verižica z biseri:

Preprosta zlata verižica z biseri

Ta preprosta oblika zlate verige je tako dobra. Okrogel člen je izdelan iz zlata, na neki razdalji pa so obešeni biseri ovalne oblike. Na sredini so pritrjeni trije povezani biseri. To zahteva občutljivo in previdno ravnanje. Zasnova verige razkriva delo strokovnjaka.

2. Enostavna veriga z zlato palico:

Preprosta veriga z zlato palico

To je izredno preprosta zlata veriga. Ima zlato palico. Palica je nekoliko debela. Izgleda tudi kot ogrlica. Ta osupljiv ovratnik bo zasijal. Izgleda, da te je objela palica. Izhaja kot veličastno in vrhunsko.

3. Prilagojena preprosta zlata veriga:

Prilagojena preprosta zlata veriga

Ta preprosta zlata veriga ima vmes ime. Zdi se, da je perje metulja vtisnjeno na obeh straneh črk. Tako kot ta beseda imate lahko tudi katero koli drugo ime v verigi. Na verigi lahko obdržite tudi prvo abecedo svojega imena.

4. Preproste zlate verige s kamnom:

Preproste zlate verige s kamnom

Ta preprosta veriga ima pritrjene rubinske kamne. So dragi kamni. To je eleganten kos. Lahko ga nosite tudi sami s svojo etnično obleko. Kamen te verige je tako sijoč, da postane središče celotne verige.

5. Prstan z zlatimi verižicami:

Prstan Obesek Preproste zlate verige

Te preproste zlate verige so videti v trendu za vsakodnevno nošenje. Prstni prstan je obešen na verigo in je lahek. Trenutno je vroče z mladimi dekleti. To je najnovejši dizajn, ki divja. Na obroču je izdelan vzorec, podoben praskam.

6. Enostavna veriga iz rožnatega zlata:

Enostavna verižica iz rožnatega zlata

Ta zlata preprosta veriga je zaradi svoje rožnate barve znana kot rožnato zlato. Zasnova verige se zdi, kot da se dve palici srečata in se združita. Veriga je debela in izgleda impresivno. Opredeljuje luksuz in veliko izbiro ljudi.

7. Enostavna veriga iz zlata in rodija:

Enostavna veriga iz zlata in rodija

Rodij je videti kot srebro in tudi oni so modni. Ta veriga je kombinacija zlata in rodija. Kroglice so iz rodija. Tudi v verigi je nameščena nadomestna palica iz zlata in rodija. Veriga je videti tudi vrhunska in modna.

8. Preprosta zlata verižica s kroglicami:

Preprosta zlata verižica s kroglicami

Ta preprosta zlata veriga ima kroglice v zlati in črni barvi. Tri črne in tri zlate kroglice so položene v verigo. Črne kroglice večinoma najdemo v Mangalsutri, ki jih nosijo poročene ženske. Menijo, da jih črne kroglice ščitijo pred vsem slabim.

9. Enostavna večplastna zlata veriga:

Preprosta večplastna zlata veriga

Ta zlata preprosta veriga ima vzorec plasti. Toliko plasti je povezanih. Na srednjem območju je bila dana čudovita bliskavica s plastmi zlate verige. Idealen je za vsakodnevno nošenje. Veriga je videti tradicionalna in brezhibna.

Oseba katere koli starosti lahko nosi preproste verige v zlatu. Vsakdo lahko ustvari svoj slog z uporabo preproste zlate verige. Raziščete lahko različne preproste modele verig v zlatu in si ogledate videz. Preprosti modeli zlatih verig so takšni, da jih lahko kupi vsak. Če radi nosite nakit, lahko tako preproste zlate verige redno nosite.