Ali je mogoče po 15 povečati višino? Vas skrbi višina vašega otroka? Potem ne skrbite danes, v tem zapisu vam povem nekaj najboljših nasvetov za povečanje višine po 15. letu. Visokost je nujen dejavnik, ki določa celotno osebnost človeka.

Majhni ljudje ne trpijo le zaradi pomanjkanja samozavesti, ampak so videti tudi prepričani v težave v številnih vidikih svojega življenja. Nimamo sreče, da bo še vedno precej privlačen ali pa briljanten posameznik verjetno ostal neopažen, če ne bo imel normalne višine.

Kako povečati višino po 15

Najboljši nasveti za povečanje višine po 15 letih:

Obstaja veliko naravnih načinov, s katerimi lahko na tej stopnji enostavno povečate svojo višino. Ti so naslednji;

1. Močna prehrana:

Hranilna prehrana- bogata z beljakovinami, aminokislinami, železom, vitamini, kalcijem, kalorijami itd. Zato mu povejte, naj se izogiba nezdravi hrani in namesto tega v svojo prehrano vključi mleko, ribe, sadje in zelenjavo. Hranilna hrana mu bo pomagala povečati višino. Mleko vsebuje veliko kalcija, & pomaga pri dvigu višine. Poleg tega uživajte hrano, bogato z vitaminom D.

2. Ustrezen spanec:

Med sproščanjem telo raste in obnavlja tkiva. Pravzaprav se človeški rastni hormon (HGH), odgovoren za povečanje višine, naravno ustvari v telesu, ko imate zvok in globok spanec. Med trdim spanjem so možgani brez stresa in sproščajo dodatne rastne hormone. Druga možnost je, da utrujeni možgani kažejo nizko izločanje rastnih hormonov. Praviloma mora posameznik v celotni rastni fazi spati vsaj 8 do 10 ur.

3. Vzemite Ashwagandho:

Ajurveda navaja, da je ašvaganda prepoznana tudi kot indijski ginseng, ki pomaga povečati višino. Ashwagandha vsebuje različne minerale, ki razširijo okostje kosti in njegovo debelino. To v zasuku poveča vašo višino. V trgovini z zelišči lahko brez težav najdete ašvagando.

  • Dve žlici ašvagande v prahu zmešajte v kozarcu mlačnega kravjega mleka. V nasprotnem primeru dodajte sladkor po okusu in dobro premešajte.
  • Vsako noč pred spanjem ga popijte vsaj 45 dni, da povečate svojo višino.

Opomba: Da bi to zdravilo delovalo, se morate popolnoma izogibati hitri hrani.

4. Pridržite se pri vadbi Plus Sports:

Vadba in šport navdihujejo izločanje rastnega hormona, ki prispeva k vaši višini. Če želite imeti visoko višino, se morate redno prijavljati, poleg tega pa sodelovati pri športnih akcijah.

  • Ena dobra vaja za povečanje višine je preskakovanje, kjer morate veliko skakati. Vsak dan vsaj 30 minut preskakujte na odprtem.
  • Držanje za vodoravno palico in obešanje z iztegnjeno hrbtenico je še ena učinkovita vaja za olajšanje pridobivanja višine. Ostanite v položaju 10 sekund in ponovite vsaj šestkrat na dan.

5. Zgradite močno imuniteto za preprečevanje bolezni:

Imunski sistem mora ohraniti močan. Slab imunski sistem je vzrok za slabo zdravje, ki bi lahko oviralo njegovo rast. Dober imunski sistem ščiti telo pred mikroorganizmi, ki povzročajo bolezni. Da bi imunski sistem ostal močan, se ne sme prepuščati slabim navadam (za katere sem prepričan, da jih ni), kot so kajenje itd..

6. Prepustite se jogi:

Poleg tega lahko izvajate jogo, da naravno povečate svojo višino. Seveda vaje joge olajšajo izločanje hormonov, ki spodbujajo rast, v telesu. Joga pomaga tudi pri sproščanju stresa, ki povzroča napetost v hrbtnih mišicah, kar v skladu s tem utira metodo za največjo rast. Najboljša joga poza za povečanje višine je “Surya Namaskar”, v kateri je 12 različnih položajev, ki se izvajajo v določenem zaporedju.

Običajno lahko človek zraste do določene starosti, od takrat naprej se bo razvojni napredek ustavil. Če sledite osnovnim nasvetom, kot je zgoraj, lahko postanete višji in ne normalni. Zato vključite te nasvete v svoje vsakodnevno življenje in si oglejte rezultate.