Dobrodošli v 30 -ih! Zdaj ste uradno polnoletni, obremenjeni z glavnimi odgovornostmi v svojem življenju. Kaj pa tistih nekaj centimetrov višine, ki ste si jih vedno želeli rasti? Splošno prepričanje je, da po puberteti ne moreš zrasti. Strokovnjaki pa menijo, da ni posebne starostne skupine za rast in da so vaše možnosti za povečanje višine po 30 letih možne. V tem članku se bomo naučili, kako povečati višino po 30 letih z uporabo nekaterih varnih, naravnih metod. Ti bodo zagotovo spremenili vaše življenje, naj bo tako veliko ali majhno!

Najboljši načini za povečanje višine po 30 letih:

Obstaja veliko ljudi, ki si želijo višje višine. Povsem očitno je, da obstajajo z zablodo, da je po 1 puberteti nedosegljivo povečati višino. Presenetljivo pa je, da obstajajo številne študije, ki kažejo, da je res verjetno povečati višino po 30. Torej, v tem članku bomo raziskali, kako je mogoče z uporabo nekaterih vaj povečati višino po 30. Ti nasveti so se izkazali za uspešne pri naraščajoči višini, če jih spremlja pravilna prehrana.

1. Pravilna prehrana:

Če kljub starosti niste prepričani, kako povečati višino, potem morate začeti jesti. Na kateri koli vrsti seveda želite, da vaše telo logično preide, na primer, da zgradite mišice, sicer pa se naučite biti pametni, da nekaj dobite, morate jesti. Jejte beljakovine, vitamin D in kalcij. Beljakovinsko bogata prehrana razvija mišice, kalcij in vitamin D so boljši za kosti. Izboljšajo kosti, ki nato rastejo.

Eden od razlogov, zakaj je poraba zelo pomembna za povečanje višine, je dejstvo, da hrana pomaga pri proizvodnji človeških rastnih hormonov. Proizvodnja teh hormonov še vedno poteka tudi po 30. letu starosti, poleg tega pa morate ustvariti veliko teh; potrebujete pravo količino hrane.

2. Dopolnilo: Povečanje višine:

Obstaja nekaj dodatkov za rast višine po 30 letih, ki jih je mogoče dobiti na trgu in spodbujajo rast človeških hormonov k povečanju višine. To zdravilo pomaga hipotalamusnim žlezam povečati proizvodnjo človeškega rastnega hormona, ki je odgovoren tudi za povečanje telesa. To je tudi učinkovito pri povečevanju prožnosti, gostote in debeline hrbtenice, potrebne za povečanje višine.

Step up prašek morate vzeti z kozarcem steklenice ali mleka zjutraj in zvečer. Ena čajna žlička ni obvezna za odrasle na kos zjutraj in zvečer.

3. Izpostavljenost sončni svetlobi:

Kako lahko po višini 30 naravno povečamo višino? Z uživanjem velike količine vitamina D! Sončna svetloba je največji vir vitamina D, ki mu primanjkuje kalcija. Kabina je beljakovina, ki veže kalcij in je medsebojno povezana s TRPV 6 plus, kar povzroča močan transport kalcija v telo. Ta beljakovina je odvisna od vitamina D zaradi svoje učinkovitosti Izpostavljenost sončni svetlobi pretvori 7 de hidrolesterol v hrbtenici v vitamin D.

4. Kirurgija:

Posameznik lahko poskusi tudi z operacijo podaljšanja okončin. Med to operacijo za povečanje višine po 30 letih se kosti v spodnjih nogah zlomijo in ločijo, zato se tkiva po povezovanju začnejo povečevati. Ta operacija je uspešna pri povečanju dolžine nog, hkrati pa poveča celotno višino. To pa je zelo nevarno in ni priporočljivo za vse primere.

5. Vaje:

  • Raztezanje se želi izvesti takoj po kopanju. Ker se telesne mišice takrat še naprej segrejejo. Hodite ob stoječi glavi in ​​ramenih 5 minut. Po tem rahlo zamahnite z rokami in nogami, da se sprostite in sprostite skrbi telesa. Največje rezultate je mogoče opaziti, če se ponavlja 3-4 krat na teden.
  • Mačje raztezanje je treba izvajati normalno. Dihajte v ovinke hrbtenice navznoter in pretiravajte s krivino hrbta. Držite ta položaj pet sekund. Izdihnite in vdihnite hrbet navzgor, kolikor lahko. Držite ta odsek 5 sekund.

6. Spanje in počitek:

Za naraščajočo višino je 8-10 ur spanja bistvenega pomena, saj močan spanec ustvarja rastni hormon, ki za povečanje višine. Poskrbite, da bo vaša drža pravilna med spanjem, saj lahko slabe drže stisnejo hrbtenico in postanejo krajše kot običajno.

Zdaj, ko ste se naučili teh nasvetov za povečanje višine po 30 letih, zakaj jih ne bi uveljavili v svojem življenju? Vse te kramp je enostavno izvajati vsak dan. Razen kirurških posegov in zdravil lahko poskusite zavzeti dobro prehrano, vzorec spanja in telesno vadbo, ne da bi se morali z nikomer posvetovati. Če želite kaj narediti notranje, se morate posvetovati s strokovnjakom in v celoti razumeti prednosti in slabosti. Če ste upoštevali te nasvete in doživeli kakršne koli rezultate, jih delite z nami.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

1. Katera je najboljša joga za povečanje višine po 30 letih?

Joga je najboljši način za povečanje višine po 30. Obstaja veliko asan, kot so poza Cobra, Trikonasana, poza psa in mačke, poza drevesa, Tadasana itd., Ki lahko pravilno raztegnejo vaše mišice in aktivirajo vaše hormone. Prav tako stimulirajo živce in izboljšajo krvni obtok v telesu. Poleg okrepljenega hrbtenice boste opazili tudi izboljšano držo, potrebno za povečanje višine.

2. Kako z medicino povečati višino po 30?

Na trgu obstajajo številni dodatki za rast, ki trdijo, da bodo čudežno povečali vašo višino. Mnoge od teh trditev so lažne, saj ni zdravila, ki bi neposredno prispevalo k rasti. Nekatera ajurvedska zdravila vsebujejo zelišča, kot sta Ashwagandha in Shilajit, ki krepijo telo in ponujajo potrebno vzdržljivost za vadbo in vadbo..

3. Kako najlažje izgledate po 30 letih??

Če iščete takojšnjo rešitev, da se prikažete višje, so najboljši čevlji za dvigala ali sandale z visokimi petami. Prihajajo z dvignjeno ploščadjo, ki nekaj centimetrov poveča vašo višino. To so tudi udobni, varni in enostavni načini, kako izgledati visoko. Vedno jih lahko nosite tako, da se odločite za kakovostne oblazinjene čevlje.