Se sprašujete, kako lahko v enem mesecu povečam svojo višino? To je dokaj univerzalna želja, da spremenite svoj fizični videz, tako da ustreza temu, kar družba meni za lepo, še posebej, ko smo mladi. Naša višina je ena od vseh naših fizičnih lastnosti, ki lahko sprožijo tesnobo in zaskrbljenost. Najstniki, ki gredo skozi puberteto, so še bolj zaskrbljeni, kakšna bo njihova odrasla višina in kako hitreje zrasti. Skozi zgodovino in še zdaj so zdravniki, podjetja in izumitelji zagotavljali zdravljenje, ki naj bi dvignilo višino osebe. Ali torej obstajajo načini za povečanje višine v enem mesecu? Če želite izvedeti več, preberite to objavo.

Kako povečati višino v enem mesecu

Kako lahko v enem mesecu povečam svojo višino?

Medtem ko so nekateri v nekaterih delih vašega telesa nadarjeni od Boga, se morajo drugi za to zelo potruditi. Medtem ko se nekateri rodijo z naravno zagorelo kožo, bodo za druge morda morali teči v salon vsakič, ko se porjavelost odlepi. Podobno kot je to višina, s katero se nekateri rodijo, drugi pa se morajo za to potruditi. Vemo, da ste vedno želeli hitreje rasti, zato je tukaj vodnik, kako lahko v enem mesecu povečam svojo višino. Tu so načini za povečanje višine v enem mesecu.

Posvetujte se z znano osebo:

Kako lahko v enem mesecu povečam svojo višino s pomočjo treningov? Današnja generacija si prizadeva za hitre in optimistične rezultate, zato zahteva precej grob in težji pristop. Tako se pogosto, če želite v enem mesecu narediti telesne spremembe, posvetujte s strokovnjakom ali strokovnjakom za prehrano glede metode, prehrane, ki jo boste uporabili, ali vadbe, ki ste jo pripravljeni začeti. Za vaje se s trenerjem pogovorite o močnih delovnih sklopih, ki jih lahko sprejme vaše telo. Ne potiskajte se čez največjo mejo.

Vadite pravo držo:

Torej, kako povečati višino po 18 v 1 mesecu z dobro držo? Bistveno je, da se zavedate, kako stojite, sedite in spite. Pogovorite se s svojim zdravnikom o tem, kako lahko ergonomijo vključite v vašo dnevno rutino. Vse, kar potrebujete, je večinoma stoječa miza ali vzglavnik iz spominske pene, da popravite svojo držo, odvisno od vaših zahtev. Zaradi slabe drže lahko izgledate krajše, kot ste, in sčasoma lahko na vašo resnično višino vpliva tudi spuščanje ali pogrbljenost.

Jejte pravilno:

kako povečati višino v enem mesecu? Ko načrtujete in razmišljate o tem, kako v enem mesecu povečati višino, morate upoštevati posebno strogo rutino, tudi ko gre za hrano. Znane so nekatere vrste hrane, ki vam pomagajo pri rasti višine. Ta živila so specializirana za bogate hranilne snovi in ​​vitamine, pri čemer ne pozabite na beljakovine, ki bi vam pomagale povečati višino v enem mesecu. Tukaj je pregled prehrane, ki ga morate upoštevati vsak dan naslednji mesec.

Zajtrk:

Če razmišljate, kako povečati višino v enem mesecu doma, ni nič dobrega kot dober zajtrk! Z dvema rezinama kruha dajte kuhano jajce in kozarec mleka. Takoj zatem si pripravite beljakovinski napitek z dvema surovimi jajci, mlekom in dvema bananama. Zmešajte in popijte.

Brunch:

Pripravite si težko solato s sladkim ali kislim jogurtom kot mešanico solate in uporabite zeleno za oblikovanje telesa vaše solate. To bodo brokoli, špinača, solata, Bok Choy in fižol. To je dober odgovor za razmišljanje o tem, kako povečati višino v enem mesecu?

Kosilo:

Kosilo je zelo pomembno, če želite odgovoriti, kako povečati višino v 30 dneh. Za kosilo zavremo in začinimo nekaj piščančjih prsi ali kril. Odločite se lahko celo za ribe. Če ste vegetarijanec, morate svoje kosilo napolniti s še eno solato in tokrat s tofujem.

Večerni prigrizek:

Sojina zrna naj bodo pri roki in si privoščite prigrizek iz soje. Po tem sledi beljakovinski napitek od jutra. Na ta način lahko v enem mesecu preprosto povečate višino 2 palcev.

Večerja:

Večerjo ponovite kot kosilo, vendar tokrat s polnozrnat kruh ali ovseno kašo, jogurt pa lahko vedno uporabite kot pozno nočno sladico.

Trdo delajte in ostanite aktivni:

Morda boste morali v enem mesecu slediti vadbi in vadbi za povečanje višine. Kot so vaje za krepitev moči, kot so skleci ali trebušnjaki, in vaje za prilagodljivost, kot je joga. Če želite povečati svojo višino, morate naslednji mesec slediti določenim vajam.

Tek:

Začnite z vsakodnevnim tekom vsaj 40 minut z veliko hitrostjo.

Joga pomaga:

Vrnite se s teka in z preprogo na tleh začnite s svojo jogo. To bodo predvsem sončni pozdravi. To naj bi trajalo naslednjih pol ure.

Doma:

Ko se vrnete z dela, začnite z vajo, ki bi jo v glavnem sestavljali raztezanje nog, na primer tetive za mišice. Po potrebi uporabite uteži in uteži, da olajšate postopek.

Počakaj:

V svojo sobo namestite ustrezno visečo palico. Medtem ko se prepričate, imate od tal vsaj eno stopinjo ali dve. Zdaj, ko visite, raztegnite prste in se poskušajte dotakniti tal.

Kolesarjenje:

Med vikendi se s kolesom odpravite na dolge pohode. Kolesarjenje je preizkušena metoda za povečanje višine. Če nimate poldneva, se lahko odločite tudi za kolesarjenje.

Plavanje:

Za vikend hobije vpišite svoje ime v tečaj plavanja ali pa se kopajte v bližnjem jezeru. To bi moralo biti nujno za vikende. Lahko vam pomaga povečati 2-palčno višino v 1 mesecu.

Dokončajte brez stresa:

Zadnji način, kako v enem mesecu odrasti, je duševni mir. Vedno poskrbite, da boste dovolj spali. Neustrezen spanec ali nespečnost povzroča stres, ki dokazano zavira rast. Poskusite se z lahkim spanjem otresti dnevnega stresa.

Upajmo, da je bila ta objava koristna o tem, kako povečati višino v enem mesecu? Preden se lotite katere koli dejavnosti ali sledite dieti, upoštevajte zdravnikova navodila. Preprosto, vendar bodite potrpežljivi, saj Rim ni bil zgrajen v enem dnevu! Napišite, če želite deliti svoje izkušnje, kako lahko v enem mesecu enostavno povečam svojo vsebino glede na to, kaj spremljate ali kaj podobnega.

Pogosta vprašanja

Vprašanje 1: Prosimo, dajte nekaj napotkov za povečanje višine 4 palcev v enem mesecu?

Odgovor 1: Preprost seznam stvari za povečanje višine-

  • Vir vitamina D – sončna svetloba
  • Ustrezen spanec
  • Vaje za držo telesa in raztezanje
  • Joga
  • Zdrava hrana.

Vprašanje 2: Kakšne so medicinske prakse za spodbujanje rasti?

Odgovor 2: Kirurški poseg, imenovan distrakcijska osteogeneza, lahko poveča bolnike tudi v odrasli dobi. Prvotni namen te operacije je bil zdravljenje pritlikavosti ali nepravilnih nog. Zdravniki med posegom kirurško zlomijo kosti v nogah. Konci zlomljenih kosti se nato razdelijo. To dosežemo z uporabo naprave, imenovane Ilizarov, ki stabilizira roko. Ločitev med kostmi se poveča za približno en milimeter. Med obema komponentama kosti nastane kalus, saj enota ohrani ločitev. Ta kalus se nato nadomesti s kostnim tkivom in kolagenom. Za vsak centimeter rasti postopek zahteva vsaj en mesec zdravljenja in običajno povzroči le nekaj centimetrov povečane višine.

Vprašanje 3: Ali lahko povečate raven HGH za višino?

Odgovor 3: Obstaja naraven način, kako povečati svojo višino s povečanjem koncentracije človeškega rastnega hormona (HGH) v telesu. S starostjo se proizvodnja hormonov upočasni. Ko se približujemo odrasli dobi, je hormon manj učinkovit. Pogovorite se s svojim zdravstvenim delavcem o alternativah, ki vam lahko pomagajo dvigniti višino, HGH, razen naravnih.

Vprašanje 4: Ali dvigovanje teže ali odhod na telovadbo pri mladostnikih raste?

Odgovor 4: Če ste najstnik, ki ima rad trebušne mišice in mišično tkivo, ni priporočljivo hoditi v telovadnico, vendar to ne dokazujejo nobene raziskave, ki bi pokazale, da lahko dvigovanje bremen ovira otrokov razvoj.

Vprašanje 5: Koliko višine bomo izgubili v življenju?

Odgovor 5: Izgubimo 1 palec med 30. in 70. letom starosti in še en centimeter od 70 do 80 v povprečju. Zdrav način življenja lahko znatno zmanjša to krčenje.