Predhodno so bile jedilnice zasnovane zgolj z jedilno mizo in stoli. Zdaj pa je koncept dobil oblikovalski videz z novim konceptom postavitve modelov jedilnic.

Ali razmišljate o prenovi stare in dolgočasne jedilnice z nečim novim in vznemirljivim? Kaj pa dodajanje jedilnice vitrini v notranjost? Vitrina v jedilnici se je izkazala kot odličen okrasni kos, pomagala pa je tudi pri shranjevanju različnih potrebnih stvari, ki jih je mogoče hitro doseči, ko je to potrebno med obroki. S široko paleto velikosti, modelov in materialov, ki jih prihajajo, popolnoma spremenijo videz vaše jedilnice.

Dizajn jedilnice

Kako izbrati modele vitrine za jedilnico?

Ste zmedeni, kateri kos vitrine bi ustrezal vaši jedilnici? Tukaj je nekaj korakov, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju prave vitrine za vašo jedilnico.

  • Uporabite merilni trak in ustrezno izmerite steno in druga območja, da izberete ustrezno velikost vitrine, ki ne bo motila potrebnega prostora.
  • Preden se odločite za obliko vitrine, naštejte svoje zahteve.
  • Izberite pravi material glede na vašo hišo in člane, ki v njej živijo.
  • Pred dokončanjem oblikovanja vitrine jedilnice poglejte 2 do 3 različne trgovine in primerjajte cene in razpoložljive popuste za predviden nakup.

Pomen modelov jedilnic:

Jedilnica je prostor, kjer družina z mirom obeduje. Spet med obroki lahko ljudje iščejo različne posode, za katere morajo vstati in hoditi v kuhinjo. Tukaj je nekaj točk, ki bi vam pomagale pri pomenu vitrine v jedilnici.

  • Za postavitev slastnih posod in kipov na vitrino.
  • Za shranjevanje predmetov, kot so žlice, vilice, noži, kozarci itd.
  • Jedilnici damo oblikovalski videz.
  • Posoda iz kozarcev, alkohola in drugih oblikovalskih predmetov naj bo na višini ali zaklenjena, da se zaščiti pred poškodbami.

Sodobni modeli jedilnic v Indiji:

Tu smo vključili 10 preprostih in najnovejših modelov izložb jedilnic s slikami. Oglejmo si jih.

1. Enostavno oblikovanje vitrine v jedilnici:

Najnovejši modeli vitrin v jedilnici

Želite svoji jedilnici dati preprost dotik? Lesene vitrine za jedilnico vključujejo tudi preprosto kategorijo modelov. Vitrina dobi temen in svetel odtenek z notranjo obliko. S spodnjimi predali ima vitrina tudi steklene omarice na zgornji strani, ki dajejo pregleden videz za norčije. Vitrina dobi tudi bar pogled na vinske kozarce. Izdelana iz finega lesa, vitrina daje jedilnici preprost, a razkošen videz, poleg tega pa bo spremljala tudi vsako jedilno mizo s podobnim ali kontrastnim dizajnom ali videzom.

2. Stenska vitrina za jedilnico:

Najboljši modeli jedilnic

Ne želite dodatnega pohištva, ki bi pridobilo prostor v vaši jedilnici? Rešitev vaše zmede je zasnova stenskih vitrin za jedilnico, ki so osvojile srca sodobnih družin. Vitrina je opremljena z mešanico stekla in lesenega materiala, ki tvori majhne predale ali omare v steni. Z različnimi oblikami so vitrine na voljo v oblikah, kot so krog, kvadrat, trikotnik in kaj ne. Z ustreznimi meritvami ima vitrina tudi poudarjena območja za edinstven videz. Takšne zasnove so na splošno raje v hišah z omejenim prostorom v jedilnicah.

3. Steklena vitrina za jedilnico:

Sodobni modeli jedilnic

Modeli steklenih vitrin za jedilnico so danes v trendu. Izdelane v celoti iz stekla, so takšne vitrine priljubljene zaradi preglednosti, zaradi katere prihajajo zaradi čudovitega videza. Steklena vitrina ima zgornji in spodnji okvir iz trdega lesa, ki ustrezno podpira vitrino. Z močnimi kovinskimi stojali vitrina trdno stoji v jedilnici. Steklena vitrina je vsekakor najboljša za shranjevanje srebrnih posod na zaslonu skupaj z drugimi stvarmi. Vitrina je vsekakor najboljša za svetel videz vaše jedilnice.

4. Sodobna vitrina za jedilnico:

Preprosti modeli jedilnic za vitrine

Sodobni modeli vitrin za jedilnico so danes zelo priljubljeni v sodobnem življenju. Jedilnica, okrašena s takšnimi vitrinami, daje celo preprosti jedilnici boljši videz. Vitrine so izdelane z zasnovo enojnih predalov s kombinacijo stekla, lesa in kovine, ki dajejo vitrini boljši videz. Vitrina ima na spodnjem delu en sam leseni predal, v srednjem delu pa tri predale z vrati iz stekla za pogled skozi prehod. Spet je vitrina pod dizajnerskim kovinskim stojalom spodaj, ki vitrini daje višji videz.

5. Samopostrežne vitrine za jedilnico:

Vitrine za jedilnico

Radi postrežete vroče, medtem ko vaši gostje jedo? Samopostrežna jedilnica z oblikovanjem pohištva je tisto, kar vaša soba zahteva. Izdelana iz visoko kakovostnega lesa, vitrina dobi škatlo v obliki bifeja, kjer lahko postrežejo tople obroke. Poleg glavne osrednje vitrine je v vitrino dodan majhen stranski del za postavitev obrokov ali pijač. V vitrini so tudi steklene vitrine, iz katerih si lahko ogledate razpršeno posodo. Osrednji del ima steklene površine itd. Za pravilno shranjevanje in majhne svetilke za klasičen videz.

6. G – Modeli izložbenih sob za jedilnico:

vitrina za jedilnico

Ali sta vaša kuhinja in jedilnica med seboj povezani? Vitrina jedilnice G-Room bo zagotovo sobi dodala razkošen videz. Vitrina je zasnovana v reži med jedilnico in kuhinjo, od koder je mogoče hrano prenašati iz ene v drugo sobo. V vitrini so spodaj predali, v osrednjem delu pa široko in široko okno. Iz lesa je strop nad vitrino opremljen tudi z lučmi za vintage videz. S podobnim kompletom jedilne mize daje sobi prototipni videz kuhinje in jedilnice.

7. Bela vitrina za jedilnico:

izložbene slike jedilnice

Dajanje jedilnici snežno belega pridiha je trend, ki ga danes spremljajo številni ljudje. Tema dekoriranja prostora z belo vitrino za jedilno mizo je sprejeta za bolj svetel videz prostorov. Izdelana iz masivnega lesa gume je vitrina izdelana s preprosto zasnovo za obogaten videz. Z dvema majhnima predaloma spodaj in ustrezno omarico, kot je vitrina na vrhu, ima vitrina steklena vrata, da so vidne stvari, ki so v njej shranjene. Podobno kot omara, se takšna vitrina uporablja za shranjevanje dodatne steklene posode.

8. Modeli vitrin za jedilnico:

oblikovanje vitrine jedilnice

Živite na majhnem območju, kjer sta vaša kuhinja in jedilnica enaki? Ne skrbite, tukaj je jedilnica, ki bi ustrezala vaši sobi za vsak namen. Zasnova vitrine je v celoti izdelana iz lesenega materiala in ima preprost, a privlačen videz. Z različnimi majhnimi in velikimi predali ima vitrina preveč prostora za shranjevanje. Na stranski strani vitrine je široka ploščad za namestitev pečice ali mikrovalovne pečice in drugih podobnih predmetov. Vitrina ima tudi majhen most kot ohišje za shranjevanje kozarcev in skodelic na njem s steklenimi odprtinami.

9. Modeli vitrin v jedilnici:

vitrina za jedilnico

Starinska vitrina za jedilnico je bila izbira različnih ljudi, ki so radi povezani ali obdani s starodavnimi spomini in predmeti. Izdelan iz sijočega temno rjavega lesa, je vitrina okrašena z različnimi oblikovanimi in ukrivljenimi vzorci, vtisnjenimi na njem. S steklenimi okni in vrati vam vitrina omogoča, da v njej hranite vitrine za dekorativne namene. Takšne vitrine so pogosto na voljo z jedilnimi mizami in stoli, ki vam dajejo celoten komplet za vašo jedilnico. Stranski del vitrine ima tudi poševen polkrožni videz za lepši videz gledalca.

10. Kotna vitrina za jedilnico:

vogalne vitrine za jedilnico

Kotna vitrina za jedilnico je eleganten način oblikovanja jedilnic na edinstven, a čudovit način. Tu je vitrina narejena iz finega lesa, ki ima trikotno obliko, ki se najbolje prilega vogalom. Vitrina v obliki pite je na voljo s številom primerov, ki jih iščete. Začenši z majhnim kotnim predalom v obliki pite na vrhu, se velikost predala na dnu poveča za shranjevanje težkih posod. Takšni modeli so najboljši za majhne hiše ali celo za ljudi, ki svoje hiše radi okrasijo s posodobljenim pridihom.

Naj gre za preprosto zasnovo jedilnice ali elegantno sodobno obliko, so vitrine vedno povečale videz jedilnice. Na splošno so narejeni iz lesenega materiala, zdaj pa so na voljo tudi iz težkih vlaken, stekla in kovinskih materialov, ki ponujajo široko paleto modelov, ki jih lahko izbirate glede na proračun kupca. Imeti eno v skladu z zahtevami je idealen način za shranjevanje dodatnega posodja iz kuhinje in večerjo z družino, ne da bi vsake toliko vstali.

Katero obliko vitrine jedilnice boste torej izbrali za svojo hišo?