Dizajn vitrin je najboljše mesto za prikaz drugih majhnih predmetov, ki so zanimali vas in vašo družino. Lahko so okvirji za družine ali pa medalje, spominki itd. Vsaka vitrina, ki jo ima družina, je napolnjena s spomini in to je tisto, kar se gostom pokaže, ko pridejo. Obstajajo police, kjer lahko shranite predmete za razstavo. Prav tako imate lahko različne ravni in velikosti polic. Ker so nekateri predmeti lahko višji in večji od ostalih, imajo številne vitrine različne ravni polic za namestitev vseh vrst predmetov.

Modeli vitrin za risalno sobo

Kako izbrati modele vitrine za risalno sobo?

Če iščete popolno vitrino, ste na pravem mestu. Imamo slike vitrine, ki jih lahko pregledate in ugotovite, kaj vam je všeč.

  • Prostor: Torej, ko nameravate kupiti vitrino za svojo dnevno sobo, boste morali ugotoviti velikost vitrine, ki jo lahko imate v svoji sobi. Upoštevati je treba višino in širino vitrine.
  • Oblika: Drugi dejavnik je regala: koliko polic je in iz katerega materiala je izdelano.
  • Proračun: Proračun ima tudi pomembno vlogo, zato preverite kakovost postavke glede na njen znesek. Tudi v majhnem proračunu lahko dobite dober izdelek.

Pomen vitrin v risalni sobi:

Vitrina za dnevno sobo je pomembna, saj družini daje priložnost, da ohrani svoje spomine pri življenju. Slike ljubljenih in prijateljev lahko hranite na enem mestu. Medalje, ki so jih osvojili otroci, je mogoče razstaviti vsem, da jih vidijo in cenijo. Spominke z vseh potovanj lahko hranite tudi kot spomin na zabavne čase, ki so jih imeli. Tako da je prostor, kjer lahko hranite in občudujete vse pomembne predmete, res odličen. Ker je dnevna soba edini prostor, kjer se družina in gostje zberejo za pogovor, se zdi vitrina na tem mestu prava stvar.

Najboljši modeli vitrin za risalne sobe v Indiji:

Tu smo vključili 10 preprostih in sodobnih modelov vitrin za risbe s slikami. Oglejmo si jih.

1. Vitrina plavajoče risalnice:

Najnovejši modeli vitrin za risalne sobe

Oglejte si to kul plavajočo stensko vitrino, ki je narejena iz materiala MDF in ima elegantno sijajno črno barvo. Zasnova ima veliko polic, ki so postavljene na križ, tako da dobite več enojnih polic, da ohranite vse svoje drobnarije. To je eden najboljših modelov vitrin v Indiji. Izberite to vitrino za svojo dnevno sobo, če želite prihraniti prostor na tleh. To vam pomaga ohraniti predmete in imeti še vedno prostor v sobi. Zato pojdite in kupite to čudovito enoto.

2. Vitrina risalnice velike police:

Sodobni modeli vitrin za risalne sobe

Če imate radi knjige in hranite spominke, potem je ta kul lesena vitrina samo za vas. V današnjih majhnih sobnih prostorih je to idealen predmet pohištva. Lesena vitrina za dnevno sobo je elegantna in visoka. Širina je tanka, zato ne zaseda preveč prostora in tudi prostor izgleda prostorno. V enoti je veliko polic, kar vam daje dovolj prostora za shranjevanje veliko stvari. Naj bo vaša dnevna soba odličen kraj za sedenje in uživanje v branju knjige s tem čudovitim delom.

3. Knjižna polica za risalno sobo:

Najboljši modeli vitrin za risalno sobo

Tu je še ena lesena vitrina za dnevno sobo, ki je kompaktna in majhna. Gre za navpično vitrino, ki je prostostoječa. Majhen kotiček za branje vaših knjig je vedno dobrodošel znak. Lahko ga postavite kamor koli v dnevno sobo in shranite predmete do 7 kg teže. Lahko je tudi kul komplement za vaše obstoječe pohištvo. Priročnik v priročniku vam omogoča, da sestavite tudi ta kos. S tem čudovitim kosom lahko v svojem domu ustvarite čudovit sodoben dekor.

4. Stenska vitrina za risalno sobo:

Preprosti modeli vitrin za risalno sobo

Tu je tradicionalna stenska enota, ki jo vidimo v mnogih domovih. Ta osupljiva stisnjena plošča je laminirana s PVC, tako da je trpežen kos. Ta zasnova TV vitrine v dnevni sobi lahko sprejme veliko predmetov, razen velikega televizorja. Ima veliko predelkov in vključuje tudi predale. Orehov zaključek te vitrine je privlačen. Za to enoto boste potrebovali en stenski prostor, zato preverite dimenzije vaše sobe, preden se odločite za to. Ta velika enota vam bo pomagala obdržati vse zvijače na mestu in brez neredov.

5. Matte Finish vitrina dnevne sobe:

vitrina dnevne sobe

Iščete TV omarico? Potem je ta osupljiva TV -vitrina dnevne sobe najboljša, saj ne zavzame veliko prostora. Eleganten dizajn je zelo sodoben in klasičen. Namesti lahko 40 -palčni LED -televizor. Na policah pod njim so stereo, modem, zvočniki in druge malenkosti, ki jih želite prikazati. Mat zaključek te vitrine je zelo spektakularen in se prilega večini stilov oblikovanja pohištva za dom. Zato si oglejte ta odličen kos in če se prilega vašemu domu, potem je to najboljši nakup za vas.

6. Predstavitev risalnice TV enote:

slike vitrine

To je čudovita televizijska vitrina, ki jo lahko postavite v svojo dnevno sobo. Televizor lahko hranite v tem pohištvu za dnevne sobe, ki ima tudi police. Celotna vitrina ima dve stranski plošči ter zgornjo in spodnjo ploščo. Spodnja plošča ima predale, kjer lahko varno hranite svoje predmete. Dve stranski plošči imata police, kjer lahko prikažete predmete. Središče je votlo in tu lahko shranite televizor. V tem prostoru lahko hranite televizorje vseh velikosti, zato je odličen za večino domov.

7. Dizajnerska vitrina:

izložbene slike dnevne sobe

Želite nekaj izjemnega kot vitrino vaše dnevne sobe? Nato izberite to stensko vitrino v dnevni sobi, ki ima dve svetli barvi, ki se pojavljata. Zasnova je precej moderna, zato bo videti v sodobnem slogu doma. Kombinacija rumene in rjave barve je edinstvena in izstopa. Na policah lahko predstavite veliko predmetov, stereo sistem pa postavite v omare. Izdelan iz kakovostnega lesa, vam bo ta vitrina trajala dlje časa. Če vam je všeč moderna barva in slog, potem izberite to za svojo dnevno sobo.

8. Zigzag vitrina za risalno sobo:

vitrina za dnevno sobo

Tukaj je odlična vitrina, ki prihrani prostor in ima cikcak obliko. Plavajoča kotna vitrina za dnevno sobo je sestavljena iz več polic, ki imajo ukrivljene robove. Vitrina je sodobnega dizajna z minimalističnim slogom. Odličen je za sodoben dom, kjer je prostor vrhunski, zato lahko še vedno prikažete svoje spominke, ne da bi pri tem ogrozili prostor. Izdelan iz trpežnega materiala, se odlično prilega vsakemu kotu sobe. Sodoben slog te vitrine pritegne pozornost in je tudi odličen začetnik pogovorov. Zato poskusite to za svoj dom.

9. Kotna vitrina za risalno sobo:

oblikovanje vitrine za dnevno sobo

Še ena kul vogalna vitrina dnevne sobe je ta talna vitrina, ki jo lahko hranite v katerem koli kotu. Na vsaki polici ima ukrivljene robove s elegantnim zaključkom iz lesa. Ta čudovita vitrina se odlično prilega tudi majhnim hišam, saj ne zavzame preveč prostora. Za predstavo boste lahko hranili majhne predmete. Ta vitrina ne bo mogla prikazati televizijske enote. Kljub majhnosti ga lahko še vedno maksimalno izkoristite. To vam lahko pomaga ohraniti majhne predmete, ki sicer ne najdejo mesta.

10. Zasnova vitrine police za leseno sobo:

modeli stenskih vitrin za dnevne sobe

Izberite to kul plavajočo stensko vitrino dnevne sobe, ki ima črno-bele police za lestve za vašo sobo. To bo popestrilo vašo sobo in vašemu domu dalo sodoben videz. Material, uporabljen za to vitrino, je trpežen in močan. Na voljo so štiri police z dovolj prostora, da se obdržite. Popolno enoto, ki prihrani prostor, lahko obesite na katero koli steno dnevne sobe. To je zagotovo odličen nakup po dostopni ceni in enostavni namestitvi. Oglejte si spletno mesto za to vitrino in jo izberite danes.

Preprosti modeli vitrin za dnevne sobe so najboljši med najboljšimi in s tem tudi najbolj priljubljeni. Lahko so visoki ali kratki, lahko jih hranite v kotu ali pa jih obesite na steno. Kakorkoli, vitrine so namenjene razstavljanju artefaktov in drugih spominkov družine. Steklo in les sta najpogostejša materiala za ustvarjanje teh lepot. Sodobni in sodobni modeli so najbolje prodajani. Zato izberite obliko svoje vitrine glede na zahteve vašega doma in vašo slogovno temo.