Najnovejši modeli stenskih vitrin imajo najboljši videz in so po naravi uporabni. Ustvarjajo prostor za vas, da ohranite svoje spomine na ogled. Imajo tudi dovolj prostora, da televizor, stereo, Wi-Fi itd. Ostanejo tako, da ne izgleda nered in grdo. Žice in kabli so skriti pred očmi. Ti modeli imajo najnovejši trpežen material, ki vam daje tudi dolgotrajen izdelek. Zato izberite najboljši dizajn za vaš dom in poglejte, kako se bo preobrazba zgodila. Stenske vitrine so najbolj zanimive teme za dekoracijo pohištva, ki jih boste uporabili v svojem domu.

stenske vitrine

Kako izbrati modele stenskih vitrin?

Idealno stensko vitrino lahko izberete med številnimi modeli domačih stenskih vitrin. Ti modeli najbolje izkoristijo stenski prostor.

  • Prostor: Preden izberete pravo zasnovo, je treba izračunati prostor na steni. Koliko polic lahko namestite, lahko preverite z dimenzijami.
  • Oblika: Oblika stenske enote temelji na tem, kaj vam je všeč. Lahko je odprta tema s policami povsod. Lahko je tudi pravilno zaprta omara.
  • Proračun: Proračun za vsako zasnovo se razlikuje glede na uporabljeni material. Izberite popoln dizajn v okviru svojega proračuna.

Pomen vitrin za stene:

Zasnova vitrine je zelo pomemben element oblikovanja, zlasti v mestnih domovih. Večina mestnih domov ima omejeno površino, ki jo je treba uporabiti za pomembne predmete. Zato se zdi, da se odrekanju talnega prostora za postavitve ne pametno. Večina nas pa rada prikazuje zanimive in okrasne kose, ki smo jih zbrali skozi leta. Stenska vitrina vam torej daje to priložnost. Ta oblika ne samo prihrani vaš dragoceni tleh, ampak vam tudi daje priložnost, da pokažete svoje lepe predmete. Sodobni domovi bodo imeli le koristi od teh modelov stenskih vitrin.

Najnovejši predstavitveni modeli za stene v Indiji:

Tu smo vključili 10 preprostih in sodobnih modelov vitrin za slike s slikami. Oglejmo si jih.

1. Oblikovalec stenske vitrine:

Najnovejši modeli stenskih vitrin

Tukaj je preprosta zasnova stenske vitrine, ki jo lahko uporabite za prikaz knjig in drugih okrasnih predmetov. Ta oblika je sestavljena iz polic različnih dolžin in širin, ki so razporejene po vsej steni. To samo po sebi ustvarja dramatičen učinek na steni. Na voljo je dovolj prostora za shranjevanje številnih predmetov, kot so stekleni predmeti in okvirji za fotografije. Knjige lahko prikažete v vodoravnem ali navpičnem okvirju. Barva lesa, uporabljena za to stensko vitrino, je globoka in izstopa ob beli steni. Zato izberite ta edinstven dizajn, ki je neskladen in pustite, da se glave obračajo!

2. Oblikovanje kvadratnih sten:

Najboljši modeli stenskih vitrin

To je lep viseči zaslon, izdelan iz treh votlih kvadratov. To je sodobna stenska vitrina, ki ne zavzame veliko prostora in lahko prikaže nekaj predmetov. Trije kvadrati so postavljeni drug proti drugemu, kar vam daje dramatičen učinek. Barva vitrine je svetlo rjava in je dober kontrast steni. Na teh policah lahko hranite knjige ali druge artefakte. Sodoben dizajn je vedno odlična možnost za vaš dom. To ne dodaja le ustvarjalnosti, ampak tudi slog. Z različnimi slogi oblikovanja, ki vam jih pokažemo, se lahko odločite za najboljšega.

3. Zasnova svetlobne vitrine za steno:

Sodobni modeli stenskih vitrin

Ta posebna stenska vitrina je odlična možnost za nove domove. Svetle barve uporabljenega lesa popestrijo prostor in mu dajo prostoren videz. Na stenski vitrini se uporabljajo majhne luči, ki dodajo svetlost in tudi slog. Tri odprte police ponujajo možnost razstavljanja predmetov ali knjig. Zasnova TV stenske vitrine vam omogoča, da televizor z velikim zaslonom namestite tudi na steno. Ta zasnova televizijske vitrine na steni je idealna za majhne domove. Popolna višina polic pomeni, da lahko preprosto pridete do razstavljenih predmetov tukaj.

4. Oblikovanje vitrine Maze za steno:

Preprosti modeli stenskih vitrin

Izberite to lepo in trdno vitrino za vašo jedilnico ali dnevno sobo. Zasnova ima videz labirinta z medsebojno povezanimi kvadrati. Ti vam omogočajo, da elemente zaslona postavite na različne višine. To je odličen model stenske vitrine za domači indijski izdelek. Trajen les, uporabljen v tem modelu, je kot nalašč za vreme v Indiji. Tej vitrini dodajte sijajno ali mat površino in si oglejte razliko v svoji sobi. Izbirate lahko tudi med postavitvijo predmetov na vrh te vitrine. Tako dobite dodaten prostor, ki je zelo pomemben.

5. Zasnova okrogle stene:

Zidne vitrine

Ta osupljiv kos pohištva je okrogel stenski vgradni vitrinski izdelek iz Indije. Okvir iz lesa se spremeni v okroglo obliko, nato pa se police pritrdijo na notranjo votlo konstrukcijo. To zelo dramatično vpliva na steno. Lahko je stenska vitrina za dvorano, ki vam omogoča shranjevanje eksponatov ali potrebnih predmetov, odvisno od prostora, v katerem se bo uporabljala. Ta čudovit kos je poliran z rjavo barvo, ki ima kontrastno bel stenski učinek. Popolnoma spremenljiva igra, ta vitrina je nujna za ta elegantni videz.

6. Otroška vitrina za steno:

Najnovejši modeli vitrin za stene

Tu je ustvarjalna slika stenske vitrine, ki jo boste morda želeli vključiti v otroško sobo. Zasnova viseče vitrine je bele barve, zato je prostor videti večji in svetlejši. Abstrakten način postavitve polic je precej inovativen. Otroci bodo imeli radi ta kos v svoji sobi. Lahko prikažejo svoje pokale in druge predmete. Za lažje branje lahko postavijo celo knjige in romane. Ta kompaktna oblika ima osem kvadratnih polic in osem pravokotnih polic, kjer lahko shranite predmete. Odprta tema te vitrine pomeni, da potrebuje redno vzdrževanje, na primer čiščenje in prašenje.

7. Zasnova vitrine za stenske enote:

Najboljši modeli vitrin za stene

Preprosta zasnova lahko naredi veliko razliko v videzu sobe. Ta stenski model vitrine za dom je samo tri police, razdeljene z dvema kosoma navpično. Tako nastane zelo eleganten dizajn tik-tac-toe. Svetlo rjava barva te enote je mat. Lahko je tudi stenska vitrina v kuhinji, kjer v slogu prikažete svoje začimbe. To enoto lahko postavite tudi v dvorano in obdržite malenkosti. Uporablja se lahko tudi kot dodaten kos v spalnici, kjer so na ogled knjige in drugi predmeti. Ta vsestranski kos uporabite kjer koli v svojem domu!

8. Vitrina za shranjevanje na steni:

Imeti veliko omaro za shranjevanje jedilnega pribora in posode je zelo pomembna odločitev. Ta lesena stenska vitrina je kot nalašč za jedilnico. Vitrino lahko postavite nad jedilno omarico. Vse svoje posode pospravite v red v vsako polico te vitrine. Slika na stenski vitrini ima steklena vrata, tako da lahko vidite prikazane predmete. To odlično deluje, še posebej, če imate občutljivo in zapleteno dekorativno posodo, ki se prenaša iz roda v rod! Preprosta zasnova te vitrine je dobra izbira za večino ljudi.

9. Zasnova police za stene:

Iščete nekaj zelo osnovnega in elementarnega? Potem je ta polica za vas. V bistvu gre za pet polic različnih dolžin, ki so vodoravno postavljene na steno. Tako nastane zelo odprt slog, ki ga je mogoče upravljati na kakršen koli način. Ta stenski model vitrine za dvorano je velik hit med številnimi strankami. Zidne vitrine za dnevno sobo v indijskem slogu so kot nalašč za majhne domove, ki potrebujejo dodatno površino. Odprta tema te vitrine je priljubljena, zato jo lahko izberete za svoj dom. To bo zagotovo odlična izbira.

10. Kotna vitrina za steno:

Tukaj je fantastična zasnova stenske vitrine v dnevni sobi, ki uporablja vogalno steno. Dobite razširjeno stensko vitrino, ki vam daje le dodaten prostor za shranjevanje predmetov. Tudi kontrast modre barve proti beli steni ali kateri koli svetli steni je odlična možnost. Steni lahko dodate tudi nekaj barve in ohranite svetlejšo vitrino. Predstavitvene zasnove za stensko montažo dnevne sobe so dobra ideja. Dizajn vogalne stene je odlična izbira, če imate v tej strukturi dve steni. Ohranite odprto temo v celotni sobi in ji dodajte značaj.

Stenska vitrina je odlična ideja, ki jo je mogoče vgraditi v vsak dom. Zasnova, ki prihrani prostor, se v sodobnih domovih pogosto uporablja za ustvarjanje sloga in razreda v domovih. Zasnova stenskega pohištva naredi vaš dom elegantnim in vam daje popolnoma brezplačno površino. To je najboljša uporaba stenske vitrine. Stenske vitrine za spalnico, stenske vitrine za jedilnico so lahko zanimive in imajo tudi barvno barvo. Modeli lahko popestrijo vašo sobo in jo naredijo prefinjeno, ne da bi jo obremenjevali. Preizkusite najnovejše modele v stenski vitrini in si oglejte, kako preoblikuje vaš dom.