Lesena vitrina najnovejšega dizajna je bila že od nekdaj uporabljena v domovih, pa naj bo to v spalnici ali dnevni sobi ali celo v jedilnici. Te vitrine zlahka zadržijo veliko zvijač. Večinoma ljudje radi obdržijo televizorje na vitrinah, skupaj z različnimi lepimi spominki. Včasih vidimo tudi različne zbirke knjig, revij, glasbenih zgoščenk in vinila itd. Zato je vse odvisno od zasnove sodobne lesene vitrine. Lahko so bodisi stenske vitrine ali celo sodobni slogi. Vsaka oblika bo imela svoje prednosti in slabosti.

Lesene vitrine

Kako izbrati lesene vitrine?

Pri izbiri preprostih lesenih vitrin za dom je treba upoštevati naslednje pomembne stvari:

  • Oblika: Prvič, oblika ali oblika vitrine. Vsak ima svoj okus glede modelov, zato je od kupca odvisno, da skrbno izbere obliko in obliko, tako da se dobro prilega okolici.
  • Prostor: Druga pomembna stvar je prostor. Vaša vitrina je lahko velika ali majhna. Odvisno od prostora v vašem domu morate izbrati najboljšo možno možnost.
  • Proračun: Končno proračun ali cena, ki ste jo pripravljeni porabiti za predstavitev-naj bo to nizka cena ali premija.

Pomen lesenih vitrin:

Spodaj je nekaj večjih pomembnosti, da so slike lesenih vitrin v vašem domu:

  • Lesene vitrine so zelo močne in trpežne ter so tudi vgrajene na ta način. Zato imajo lesene vitrine najboljšo življenjsko dobo in zlahka zdržijo več let. To je kot dolgoročna naložba.
  • Ti leseni modeli vitrin obogatijo videz vašega doma z odličnim videzom in izvrstnim občutkom. Zagotavljajo dodaten učinek v vašem domu s fantastičnimi in edinstvenimi oblikami.
  • Leseni katalog modelov vitrin pomaga tudi pri nameščanju različnih vaših izdelkov, brez težav in s tem tudi prihrani prostor.

Sodobni leseni vitrini v Indiji:

Tu smo našteli 10 preprostih in najboljših lesenih vitrin za slike s podobami. Oglejmo si jih.

1. Modularna lesena vitrina:

Najnovejši modeli lesenih vitrin

To je eden najboljših in najbolj iskanih modelov lesenega vitrina, saj bo pokrival glavne enote v dvorani. Predstavitev ne bo samo televizor, ampak tudi njen glasbeni sistem. Prav tako lahko svoje knjige hranite na policah. Prav tako lahko postavite katero koli barvo staromodnih idolov, kar bo lesenim vitrinam v dvorani dalo tudi zelo kul videz. Ta vitrina pokriva celotno steno in je tudi zelo preprosta po videzu. Zelo priporočljivo za tiste ljudi, ki si brez dvoma želijo nekaj preprostega, a hkrati tudi zelo funkcionalnega.

2. Sodobna lesena vitrina:

Najboljši modeli lesenih vitrin

Slog te lesene vitrine je videti zelo preprost, a tudi eleganten. Oblika izgleda zelo elegantno s plavajočimi policami, te police pa so postavljene tudi na steno. Na dnu je tudi dolga miza, kot je vitrina, na kateri lahko obdržite televizor in vse ostale elektronske pripomočke, kot so igralne konzole, glasbeni sistemi itd. Minimalizem doda popolnoma novo plast dotika in elegance v celoten videz vitrine. Brez dvoma je ta lesena vitrina na steni res videti tudi zelo kompaktna in majhna. Torej, če imate majhno sobo, lahko poskusite to.

3. Moderna lesena vitrina:

Enostavne lesene vitrine

Eden najbolj edinstvenih in funky videti lesenih vitrin modelov fotografij dnevne sobe, ki jih lahko dobite na trgu zdaj. Ta zasnova vitrine je v svojo proizvodnjo vključila različne inovativne ideje. Lesene stenske vitrine imajo dve omari na obeh straneh vitrine, omare pa so tudi na spodnji polovici vitrine. To vitrino lahko obarvate glede na barvo stene, vendar večinoma črno -bele kombinacije izgledajo najbolje tukaj. Osrednji del vitrine se uporablja za namestitev televizorja, poznejše police pa za druge elektronske predmete po vaši izbiri.

4. Eleganten model lesene vitrine:

Sodobne lesene vitrine

Ta lesena vitrina za oblikovanje dnevne sobe izgleda zelo moderno in se bo zlila s katero koli sodobno okolico ali domom. Glavna oblika vitrine je sestavljena iz treh ravni, kjer je vsaka stopnja vmes vmes, kar ji daje zelo eleganten videz. Obstaja samo ena omara, ki je tudi zaprta. V svoji omari lahko hranite svoje pomembne stvari. Z lahkoto lahko uporabite nekaj umetnega cvetličnega lonca, da celotno zasnovo dobite zelo naraven in eleganten videz. Ker je sodobna lesena stenska vitrina zgrajena iz masivnega lesa, se ne smete bati, da bi se zlomili, če na vrhu držite težje predmete.

5. Preprosta lesena vitrina:

Leseni modeli vitrin

Če želite leseno TV vitrino, ki izgleda zelo preprosto, a hkrati tudi osupljivo, potem bi to morala biti vaša izbira. Televizor je pritrjen na steno, dolga miza na spodnji strani televizorja pa bo vsebovala vse vaše glasbene sisteme in druge elektronske predmete, vključno z vsemi izložbami. To je res zelo proračunska TV zasnova lesene vitrine, zato izgleda tudi veliko golih kosti. Lesena vitrina LCD TV izgleda s svojimi čistimi linijami in je resnično sestavljena iz lesa. Tudi dodelava lesa je narejena na sodoben način.

6. LED lesena vitrina:

lesene vitrine za dom

Ta LED vitrina ni le moderna, ampak tudi prefinjena. Police v leseni TV -vitrini so elegantne, lebdeče in tudi elegantne. Police se zelo lepo zlijejo z ozadjem. Uporabljena barva zaključne obdelave je zelo preprosta in tudi umirjena, zaradi česar je tudi dizajn vitrine iz vezanega lesa videti presenetljivo dobro. To vitrino lahko prilagodite svojim potrebam in jo brez težav uporabljate, kot želite. Police lahko vsebujejo tudi druge elektronske predmete ali knjige, saj je višina polic kot nalašč za to.

7. Leseni model vitrine Wall Space:

katalog modelov lesenih vitrin

Če imate radi oblikovalske lesene TV vitrine in želite uporabiti ves svoj stenski prostor, potem je to popolna izbira za vaše potrebe. Ta vitrina se razteza po celotni dolžini stene, zato potrebujete veliko prostora za namestitev tega masivnega pohištva. Lesene vitrine za dvorano imajo tudi okvir iz lesa, na steno pa so postavljene tudi omare in police. Pomembne stvari in predmete lahko hranite na policah ali v drsnih omarah. Barva lesenih modelov vitrin za dvorano je zelo preprosta, zaključna obdelava pa v svetlo in črni barvi.

8. Tradicionalna lesena vitrina:

lesene vitrine za dnevno sobo

V zgodnjih 90. letih so bile te vrste lesenih vitrin v Indiji zelo znane po stanovanjskih eksponatih in tudi televiziji. Te lesene stenske vitrine so bile odlične tudi za tradicionalne dvorane. Celotna zasnova je sestavljena iz lesa, s središčnim zaključkom. Police na vitrini imajo zaprte police na spodnjem delu in odprte na obeh straneh vitrine. Televizor lahko preprosto postavite v sredino lesene vitrine za steno, svoje vitrine pa lahko postavite tudi na obe strani polic. Vitrina je velika, zato poskrbite, da bo v vaši sobi ostalo dovolj prostora.

9. Najnovejša lesena vitrina:

lesene vitrine za predsobo

Če želite barvo celotne stenske površine spremeniti v leseno vitrino za oblikovanje dnevne sobe, bo to za vas odličen nakup. Police lesenih vitrin za jedilnico so med seboj povezane, zato vam nudijo več prostora za shranjevanje stvari, pa naj gre za knjige in punčke. Zasnova te vitrine ima zelo brezhiben občutek in je odlična tudi za mlade. Trendovski in sodoben videz vam bo omogočil hvalisanje pred gosti. Če imate v svojem domu manj prostora, tovrstna vitrina sploh ni priporočljiva.

10. Oblikovalska lesena vitrina:

lesene vitrine za spalnico

Ta vrsta lesenih vitrin za spalnico je kot nalašč za majhne prostore. Torej, če imate v svoji sobi ali hiši utesnjen prostor, je to lahko tudi lepa možnost. Vitrina ima približno devet polic, v katere lahko shranite vse svoje potrebe in stvari. Višina vsake police ni velika, zato ne morete pričakovati, da boste vanje zadrževali eksponate visoke višine. Zato lahko pričakujete, da boste na police hranili igrače in majhne eksponate. Na žalost televizor ni velik, nameščen pa je tudi na steno. Barva in končna obdelava slik iz vezanega lesa sta zelo standardni in normalni.

Čeprav ni enostavno izbrati najboljšega dizajna iz tikovega lesa za vaše posebne potrebe, vam bo ta članek v pomoč pri tem. Z lahkoto lahko vidimo, da lahko izbirate med številnimi možnostmi, zato ne bi smelo biti težav pri nakupu najboljše možnosti. Lesene vogalne vitrine za dom so različnih velikosti in oblik, vključno s proračunom, zato jih morate kupiti glede na vaše potrebe in okuse. Vedno iščite izdelke najboljše kakovosti in nikoli ne boste razočarani. Upajmo, da boste našli prave lesene steklene vitrine za vaš dom.