Nege za dojenje so oblikovane tako, da služijo namenu in hranijo otroka. Običajno imajo ti vrhovi običajno odprtino z zadrgo ali izrezom ali včasih celo gumbi. Nekateri imajo vodoravno odprtino pod doprsnim kipom. Nekateri vrhovi imajo možnost spustnega menija, kjer se lahko preprosto odpnete na ramenih in tako spustite do skrite plasti posode za pridelke. Obstaja res veliko različic z vrstami odprtin in vsaka od njih je oblikovana ob upoštevanju tkanine in sloga vrha.

Udobni dodatki za dojenje za doječe matere

Začnimo s tem, kako uporabljati dojenček za dojenje.

  • Za začetek zagotovo potrebujete nedrček za nego. Izberite dvignjen navzgor ali povlecite na stran navaden modrc. Modrčki za dojenje imajo posebne kljuke in zaponke. Preprosto povlecite od zgoraj navzdol, glede na slog vrha, od vodoravnih rezov do gumbov.
  • Dojenčka postavite na ustrezno višino, da se bo lahko hranil z bradavico v pravem položaju. Poskrbite, da se bo vaš dojenček počutil prijetno, če tkanina ne bo padla na obraz ali kjerkoli, kar bo otroku povzročilo nelagodje.
  • Pokrijte otroka od zgoraj, da se ne počutite neprijetno. Iskreno, menimo, da ni razloga, da bi se počutili nerodno.

Prijazni in udobni topi za doječe matere:

Če ste mislili, da elegantni topi niso več namenjeni vam, je tu nekaj dobrih novic. Imamo celo paleto elegantnih majic, namenjenih udobnemu dojenju mam, z dodatnimi napori oblikovalcev, da se tudi otrok počuti udobno. Poglej.

1. Vrhunske zdravstvene nege:

Vrhunske negovalne majice

Ta ženska negovalna majica je idealna za vse ženske, ki so ukrivljene in imajo velike prsi. So lahki in zasnovani tako, da se popolnoma prilegajo telesu, ne da bi se počutili zadušeno. Imajo sprednjo odprtino, ki olajša dojenje in črpanje. Odstranljive plošče so bolj diskretne in tako lahko brez skrbi nahranite svojega otroka v katerem koli prostoru, ki ga želite. Na voljo so v različnih barvah, z zadrgami ali gumbi v bližini doprsnih kipov, ne da bi bilo videti preveč očitno. Večina jih ima vodilo za velikost ali je drugače na voljo v velikosti 1X ali 2X. Tako boste lažje izbirali.

2. Majica za dojenje:

Majica za dojenje

No, zagotovo lahko med fazo dojenja nosite čudovito majico. Te majice imajo zaponke z gumbi na ramenih, tako da jih lahko odpnete in začnete s hranjenjem. Na voljo so v različnih velikostih, od majhnih do zelo velikih in tudi v številnih lepih in prijetnih barvah. Izbira bombaža bo dobra odločitev, saj vam zagotavlja veliko udobja in ga je mogoče enostavno oprati. Uporabite jih lahko praktično kadar koli, ko se želite odpraviti na izlet. Lahko so vaša dobra izbira na dolgi poti.

3. Telovnik za zdravstveno nego:

Vrh telovnika za nego

Ta zgornji del telovnika je izdelan iz mehkega raztegljivega bombaža in je bele barve, oblikovan z rebri. Ima ustaljeno negovalno ustanovo z dolgimi linijami. To zagotovo mora biti v vaši garderobi. Sprednji poperji so diskretni in se odpirajo za enostavno nego. Odlično se ujemajo s suhim kavbojkam in so udobne za nošenje, zlasti poleti. Te enostavne prsi za dojenje so različnih velikosti, od majhnih do zelo velikih. Bela negovalna majica vam bo dodala poseben videz!

4. Trendi negovalni vrh z dolgimi rokavi:

Trendovska negovalna majica z dolgimi rokavi

Bi se radi ogreli na hladen dan? Tukaj je trendovska negovalna majica, zasnovana tako, da vam bo udobno, udobno in elegantno. Ima V-izrez z notranjo diskretno plastjo, ki jo lahko potegnete na stran za nego. Na voljo so v beli, sivi in ​​črni barvi s približno 95% bombažem in 5% elastanom, v različnih velikostih. To lahko kombinirate s svojo najljubšo hlačo ali suhim in izstopite kot kul mama!

5. Zgornji del za nego:

Vrh za nego za nego

Obloge za nego nege so še ena elegantna oblačila, ki jih lahko izberete. Vrh je posebej zasnovan tako, da se udobno prilega, z dodatno mehkobo in močjo. Zasnova je ravnega kroja, prečno čez in z dolgimi rokavi. Na voljo so v različnih barvah in drugih velikostih. Zdravstvena oskrba v slogu pull up je enostavna za nego dojenčka, notranja krpa pa bo zagotovila maksimalno varnost pred prahom in onesnaženjem.

6. Tunike:

Tunike

tunike za doječe matere je še ena udobna možnost za vključitev v voziček. To vam daje možnost, da otroka diskretno hranite in ima dolge rokave. Idealen je tudi za hladno vreme in ga lahko preprosto nosite čez gamaše ali hlače in kavbojke. Prihajajo v različnih velikostih in barvah. Sprednja odprtina je idealna za dojenčka, z mehko krpo pa se boste počutili dobro. Poskusite na poseben dan, ne da bi morali skrbeti, kako boste nahranili svojega otroka.

7. Negovalna bluza:

Negovalna bluza

Tu je še ena dobra izbira za doječe matere. Ta bluza z nizkim krojem je v cvetličnem tisku z dostopom za nego v notranji kamizoli. Prihajajo v številnih drugih barvnih kombinacijah, v različnih velikostih in barvah. Nekateri od teh vrhov so z zadrgo, drugi pa z odprtino, ki bo imela pod oprsnicami tuniko. So idealna oblačila na prostem in bodo olajšala nego.

8. Kapuca za nego:

Nega s kapuco za nego

Vemo, kako težko vam je v hladni zimski noči nahraniti otroka. Tukaj je kapuca za reševanje! Ta nosečniška obleka ima navpičen dostop za dojenje vašega otroka in ima vse velikosti, od majhnih do zelo velikih. Zasnovani so tako, da vas ogrejejo in prihajajo v barvah, kot so siva, črna, modra in siva.

9. Nočna obleka za nego:

Nočna obleka za nego

Ta je absolutno udobje, preoblečeno v krpo. Spalna nočna spalnica je najboljša za spanje in je dolga do kolen. Na voljo so v številnih tkaninah, barvah in velikostih. Ohlapna obleka je enostaven način za hranjenje vašega otroka sredi noči.

10. Črna negovalna obleka:

Črna zdravstvena obleka

To je kratek rokav z U-izrezom, ki ima dvostranski gumb, ki je najbolj primeren za nego. Večina teh je iz bombaža in jih lahko operete ročno ali v stroju. Obleka se lahko prilega tudi med nosečnostjo in v obdobju po nosečnosti, kjer se lahko stranice odpnejo, da vlečejo in dojijo otroka.

Kako izbrati vrh za nego?

Če želite izbrati negovalni vrh, potrebujete nekaj časa in pozornosti. Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati, preden se odločite za eno.

  1. Nosite nedrček za nego: Modrček za nego je obvezen za pravilno nego. Izbirajte med napihljivim ali navadnim nedrčkom. Modrčki za dojenje imajo zaponke, ki držijo tkanino navzdol, ne da bi se v resnici vmešale v nosilne strukture modrca.
  2. Majice brez rokavov: Nošenje brezrokavnikov s široko odprtimi rokami ali spodnjim izrezom bo pomagalo potisniti brezrokavnik na stran, da boste lahko otroka nahranili učinkovito.
  3. Majice s kratkimi rokavi: Če želite nositi majico, izberite majico z V-izrezom velike velikosti. Tako boste zagotovili, da ga lahko potegnete navzdol, da nahranite otroka.

Dojenje ne pomeni, da ne morete nositi nobenih trendovskih oblačil. Oblikovalci so zdaj pripravili številne modne obleke, ki ustrezajo potrebam doječih mater. To je mnogim materam omogočilo, da so se odpravile v slogu ali bolje, da nosijo oblačila, ki so jim všeč. Izstopite in preizkusite paleto tunik. Preprosto v slogu in samozavesti!