Videti seksi in vroče je nov trend. Ker vedno več zahodnih oblačil postaja vse bolj priljubljeno na trgu, imajo ženske med oblačili več možnosti. Majice brez hrbta so tudi v modi in z veliko paleto barv in modelov. Spodaj smo uvrstili najboljše vrhove brez hrbta.

vrhovi brez hrbta

Elegantni modeli odprtih topov za ženske s slikami:

Tu je seznam 15 najboljših topov brez hrbta, med katerimi lahko izbirajo ženske.

1. Dekleta s črno oblečeno majico brez hrbta:

Črni čipkasti vrh brez hrbta

Črna odprta zadnja stran, oblikovana s številnimi čipkami zadaj, povezane med seboj na križ, je modna izbira. Poleg zavezanih čipk je navpična oblika, zapleteno narejena tudi s črnimi cvetovi. Vrh ima seksi videz in mora biti vaša izbira za eno od zabav vaših prijateljev.

2. Dizajnerska siva barva ohlapen vrh brez hrbta:

Sijoč siv vrh brez hrbta

Edinstven vrh brez hrbta s sijočo sivo barvo je tisti, ki bi zagotovo moral biti v vaši garderobi. Oblikovan brez hrbta s črno prozorno dolgo čipko zadaj, daje popoln videz. Dovolj ohlapno, da ustreza vsaki ukrivljenosti telesa; ta vrh bi bil dar za vsako žensko. Zato mora biti na seznamu vsake ženske.

3. Ženska majica brez hrbta s športnim videzom:

Športni vrh brez hrbta

Ta vrh je eden tistih, ki so primerni za športni videz. Visoka vezana punđa, robustne kavbojke spodaj s čevlji, bi ta vrh odlično dopolnil obleko. Navadna groba rožnata barva ustreza značilnostim vrha. Ta spet z ohlapno obleko bi bila dobra izbira, da jo nosite na enem izmed fakultetnih dni ali ob priložnostnih izletih.

4. Ovalno oblikovan hrbet brez hrbta v temno rjavi barvi:

Maroon Top brez hrbta

Eleganten vrh za nošenje z obliko brez hrbta. Barva je privlačna in dizajn brez hrbta v obliki ovalnega kroja daje trezen videz in ne seksi. V kombinaciji s črnimi jeggings in visokimi petami bi bila to popolna obleka za vsako zabavo ali zmenek. To mora biti na vašem seznamu!

5. Top za hrbet dekleta v slogu Frock:

Vrh brez hrbta v slogu Frock

Svetlo roza obarvan vrh bi pritegnil poglede vsakogar. Vrh je oblikovan kot kratka obleka s plastmi ravnih občutkov in elegantnim dizajnom brez hrbta. Vrh bi zagotovil srčkan videz in bi bil dobra izbira za eno od vaših dekliških zabav.

6. Vrh brez hrbta v obliki belega srca:

Vrh brez hrbta v obliki belega srca

Beli vrh z obliko hrbta v obliki srca vas bo zagotovo pritegnil s svojo zasnovo in lepoto. Vrh z ravno podlogo brez ukrivljenih rokavov ali kakršne koli ukrivljenosti pri rezanju je to edinstven vrh. Eden od tistih vrhov, ki bi vam omogočil, da med nošenjem izstopate v množici. V-izrez bi dodal lepoto vrha. Kupite ga za eno izmed elitnih zabav, ki bi se jih udeležili.

7. Dekliška majica v slogu brez hrbta:

Majica v slogu brez hrbta

Roza in bela črtasta srajca s funkcijo brez hrbta spet nosi svoje značilnosti v ležernem ali športnem videzu. V kombinaciji s oprijetimi kavbojkami in ohlapno vezanim vozlom na zadnji strani vam bo omogočil ležeren videz. Barvna kombinacija črt je prav tako primerna za katero od teh deklet ali žensk.

8. Roza zgornji del brez hrbta:

Roza majica brez hrbta z alter vratom

Roza barva vrha je pogosta, a vendar trezna. Ima nadomestni vrat s srebrnim pramenom, ki ga drži. Zelo primeren za vsak priložnostni pogled, vedno ga lahko raje kupite.

9. Ženske kratke majice brez hrbta v roza barvi:

Kratek roza vrh brez hrbta

Ta kratek roza top daje eno od tistih modelov, ko ga nosite. Primerno za dekleta s popolnimi oblinami telesa, zadaj pa ima le tanko čipko z gumbom. Na vrhu je srebrna podloga, celo na vratu. Dekleta, ki si želijo modelnega videza, imajo globok izrez in se prilegajo oprsju.

10. Natisnjeno Odprto Nazaj Vrh:

Modra potiskana majica brez hrbta

Odtisi nikoli ne gredo iz mode. Ta vrh z modro barvo in belimi potiski daje lep videz. V kombinaciji z vročimi hlačami, kot je vidno na sliki ali katerem koli od vaših jeggings, bi ta vrh dal lep videz. To mora biti v vaši garderobi, da je eden izmed tistih vrhov z odtisi.

11. Ženski zgornji del z žensko plažo:

Top brez hrbta v slogu plaže

Ta vrh z vpadljivimi več barvami in edinstveno oblikovanimi vozli na zadnji strani daje čudovit videz. Kot že ime pove, bi bil ta vrh popoln za nošenje na plaži. V kombinaciji s kratkimi hlačami ali krilom boste zagotovo videti bolj vroče. Zato ga kupite za enega od svojih počitnic na Goi!

12. Kratek krop brez hrbta:

Crop Top brez hrbta

Temno vijolično obarvan vrh s tradicionalnimi potiski in brez rokavov daje lep videz. Dekleta, ki iščejo vse funkcije, tj. Obrezovanje, hrbet itd. Oblikovanje v enem samem vrhu, bi bilo to zanje v veselje. Vrh bi dal eleganten videz le v kombinaciji s črnimi jeggings in ga tako kupil za eno od svojih treznih zabav.

13. Rjavi odprt hrbet za dekleta:

Rjavi vrh brez hrbta

To je zgornji del z gumbom na vrhu na zadnji strani in puščenim po zapenjanju, ki daje popoln videz brez hrbta. Sijajna rjava barva prispeva k lepoti oblikovanja. To bi bila najboljša možnost za vaše vrhunske zabave.

14. Svetlo modra majica brez hrbta:

Svetlo modra majica brez hrbta

Ta vrh s tanko črto zadaj in ohlapnim delom zgoraj levo navzven daje lep videz brez hrbta. Zgornji del prikazuje sprednji videz priložnostnega videza in je zato primeren za vsak vaš priložnostni videz.

15. Navaden bel vrh brez hrbta:

Navaden bel vrh brez hrbta

To bi pritegnilo pozornost vsake dame, ki si želi vročega videza. Navaden bel vrh s tankimi vozli zadaj, povezan s tiskanimi jeggings, bi prinesel privlačen videz. Zato ga kupite, da bo videti bolj vroče z neprevidno vezanimi lasmi in ravnimi nogami na nogah.

Ko se bliža konec, bi zgornji seznam zagotovo zagotovil rešitev za zmedene izbire mnogih žensk. Postanite seksi in čudoviti z enim od teh vrhov brez hrbta!