Osupljiv videz topov z volančki je osvojil srca-kadarkoli so jih nosili. Lutkovasti sežgani vrhovi z naboji so pri ženskah kerubinski. Angelski videz z nabora je bil priljubljen mladim dekletom. S številom nabora na vrhu se bolj zdi, da je videz očarljiv. Večplastni vrhovi s sprednjimi naboji ali stranicami izgledajo preprosto, čeprav privlačno. Za izjemen edinstven videz so izbrane tudi volančke na rokavih. Na obeh straneh so lahko vrhovi z nabori, ki na vrhu segajo. Zgornji del vratu daje tudi dostojen videz s pridihom puhalosti vaši podobi.

Modni modeli ženskih topov z različnimi vratovi in ​​rokavi:

Tukaj delimo nekaj novih stilov v topovih z volančki v modni ženski Indiji.

1. Enostavna zgornja plast preprostega tanka:

vrhovi z volančki

Vrh z naborom je eden najbolj izbranih modelov pri ženskah. Nabori od zgoraj navzdol, ki naredijo več plasti, dajo oblikovalski lutki podoben videz. Preprost, a privlačen nabor z volančki lahko nosite na vseh barvnih hlačah ali kavbojkah.

2. Zgornji del cevi iz čipke:

Čipkaste zgornje meje cevi

Vrh z naramnicami brez naramnic je lahko lepši iz čipkanega materiala. Vrh brez naramnic, enkrat naguban od prsi, izgleda seksi. Dame lahko nosijo tak top s kratkimi hlačami in tudi s krili.

3. Vrh brez rokavov v beli barvi:

Vrh brez rokavov

Ženske obleke brez rokavov izgledajo serafično. Sprednji verižni vrh z naborki na sredini od izreza do sredine vrha je tisti, ki ga potrebujete za zabavo v poklicu. Neposreden videz takšne zasnove je privlačen in privlačen.

4. Dizajnerski satenski zgornji del vratu:

Top iz vratu iz satenastega nabora

Satenski volančki izgledajo naravno in mehko. Ženski zgornji del z volanom na vratu je lahko osupljiv s satenastimi naramnicami brez rokavov in mehurčki na pasu izgledajo neverjetno. Vrtnica iz istega materiala med volančki na ramenski strani izstopa super.

5. Črn zgornji del z dolgimi rokavi:

Črna zgornja rokava z dolgimi rokavi

Črni top z dolgimi rokavi in ​​globokim izrezom na vratu izgleda čudovito. Črni top z volančki, ki je vpet v hlače, daje dami seksi in privlačen videz.

6. Vrh z rokavi:

Vrh z rokavi

Ruffles na ramenih so edinstven izjemen dizajn. Ženski topiči z volančki so lahko oblikovani s presenetljivo zasnovo z eno stranjo brez rokavov, na drugi strani pa z rokavi z rame. Z vrvjo, opasano z vrvjo, izgleda spektakularno.

7. Rdečasto oblikovan rdeč vrh z osupljivim vratom:

Ruffled Designed Red Top

Vrhovi nabora s posebnim videzom na sprednji strani se lahko ločijo z dodatnim naborom, ki izstopa od rame. Crop top brez rokavov z zaprtim vzorcem vratu in naborom na rami izgleda fantastično z krilom iste barve za spodnji del.

8. Sodoben zgornji vrh z volančki:

Spredaj zgornji nabor

Ženske majice z volančki so lahko oblikovane tudi na ohlapnem vrhu z naborom od ramen in rokavov do pasu. Zaprta majica z rokavi in ​​sprednjimi rokavi bo kot nalašč za en dan.

9. Zgornja stran z oblikovanim naborom:

Zgornji del z zadrgo

Vrhovi z zadrgo na hrbtu izgledajo neverjetno na edinstven način. Vrh iz šifona z zadnjico v sredini je lahko privlačen na vrhovih brez hrbta. Norost vrhov naborkov je neustavljiva.

Trend ruffles je bil tudi prej. Lutkam podoben videz nabora je primerno narejen za žensko obleko. Ko želite videz lebdenja z laskavimi volančki in naborki, lahko z nabrano plastjo izgledate enako. Nenavadna izbira, ki izgleda malce otročje. Najboljši način, da izberete naboran vrh, ki ustreza vaši osebnosti, je, da lahko izberete nabrani vrh glede na njegov dramatičen in strukturiran slog. Slog, ki se ujema z vašo osebnostjo. Ruffles lahko naredijo vaš videz drugačen in pustijo edinstven vtis v vašem slogu in osebnosti; zato izbira pravega nagubanega vrha ni lahka naloga.