Krzneni plašči so modna in razkošna obleka, kajne? Za ljubitelje živali je to eden najboljših izbir v njihovi garderobi, ki ga je treba imeti. Krzneni plašč lahko zadovolji vse vaše potrebe v zimskem času, kasneje pa ga lahko v resnici oblečete čez kateri koli vrh in izgledate modno, tudi to brez napora.

Najboljša in najnovejša zbirka krznenih topov za ženske:

Poleg toplega so krzneni vrhovi bogato modni, obsežni in puhasti, kajne? No, za vas imamo 9 najboljših takšnih krznenih vrhov.

1. Crop Top brez krzna brez rokavov:

Crop Top brez krzna brez rokavov

Ta mehki bel krzneni vrh je nekaj, kar bi morali imeti v svoji garderobi. Ta krop lahko kombinirate s krili ali jeansom in izgledate osupljivo lepo. Skratka, to je popoln krzneni top, s katerim se lahko prilegnete in dobite pohvale.

2. Nenavadna majica s krznom Cat:

Ležerna majica s krznom Cat

Ta majica iz črnega krzna bo udobna in kot nalašč za vas, ko se v zraku ohladi. Lahko ga združite s srčkanimi kratkimi hlačami in kavbojkami. Ta črni krzneni vrh je res čudovit, poleg tega pa bo dopolnil vaš zimski videz. Lahko ga nosite tudi vse leto.

3. Modni krzneni topi:

Trendi krzneni top

Ta beli krzneni top je kot nalašč za vas to zimo, ki vam daje dovolj topline in sloga hkrati. Je brez rokavov in eleganten, lahko ga kombinirate s svetlo obarvanimi denim krili ali kratkimi hlačami. Seveda bo to dopolnilo vašo zimsko podobo.

4. Majica s krznom iz umetnega leoparda:

Majica iz krzna iz umetnega leoparda

Ta majica iz umetnega krzna je popoln kos puha. Lahko ga nosite tudi za vsakodnevno uporabo, poleg tega, da ga kombinirate s črnim jeansom ali kratkimi hlačami. Vsekakor go-look možnost za drzen videz, zaradi česar boste videti elegantni in prefinjeni.

5. Ležerni krzneni topi brez rokavov:

krzneni vrhovi

Popoln in puhast top vas bo ogrel in izgledal boste bolj srčkani. Ta bledo obarvan rožnati krzneni vrh je neverjetno prijeten in lep. Oblecite jo s krilom ali kavbojkami, da boste videti bolj ženstveno. To bo zagotovo dodalo vašo lepoto.

6. Vrhovi iz umetnega krzna:

Funky umetno krzno Top-6

Ta elegantni zeleni krzneni vrh je super mehak in topel krzneni vrh, ki bi si ga dame zagotovo želele. Tako boste zagotovo videti čudovito. Združite ga s temno modrim jeansom ali kavbojkami temne barve in dobro je, da stopite ven na mraz.

7. Večbarvni zgornji del krzna:

Večbarvni krzneni zgornji del

Ta precej srčkan top iz krzna je popolna obleka za svetlejši dan, kajne? V njej boste zagotovo videti neverjetno, poleg tega pa bi se odlično podala tudi vašemu najljubšemu krilu. Na splošno je to funky, obrezan večbarvni krzneni vrh, ki vam bo zagotovil določeno toplino in slog hkrati.

8. Oblačila iz krzna rakuna:

Oblikovalec Top Raccoon Fur Top

Spustite se v to udobno oranžno krzno, narejeno iz krzna rakuna. Je super funky, topel in eleganten, tako da dobite zahtevani slog in toplino hkrati. Preden stopite na mraz, jih lahko povežete s kavbojkami in kratkimi hlačami.

9. Preprost vrh iz umetnega krzna:

Preprost vrh iz umetnega krzna

Ta čudovit vrh z morskim zelenim krznom je preprost, a vseeno bi dobili komplimente. Popolna zima za ljubitelje živali, saj je tako mehka in prijetna. Lahko ga kombinirate s kavbojkami ali krilom.

Na izbiro je veliko vrst krzna. Od lahkih in prijetnih krzna iz minkovega krzna do lisičjih kožuhov, ki zagotovo pritegnejo pozornost, lahko vedno izbirate med ogromnimi sortami, odvisno od vašega sloga in preferenc, ki ustrezajo vašemu proračunu. Nekateri so zelo dragi, vendar vsi posojajo formalno in priložnostno obleko.