Čar bleščic ni samo dinamično bleščeč, ampak očarljiv videz le ujame čas. Zvezdani videz vrhov z bleščicami je kot nalašč, da vašemu videzu prinese iskrico. Šumeči videz bleščic na vrhovih utripa tudi pri dnevni svetlobi, tako kot se blešči ponoči. Rožnate sijoče bleščeče zvezde na vrhovih laskajo vaši osebnosti.

Majice z bleščicami za dekleta

Za popolno izbiro vrhov bleščic je treba izbrati pravilno. Ustrezno krilo z bleščicami ali navadna spodnja dela sta videti odlično, vendar je v veliki meri odvisno od osebe, ki jo nosi, in zabave, ki se je udeleži. Nedvomno je tako glamurozen videz videti na zabavah.

Lepi in osupljivi modeli topikov z bleščicami za ženske:

Tukaj je 9 najnovejših bleščic v ženski modi z različnimi slogi vratu.

1. Hrustljavi vrh z bleščicami s kapuco:

Hrustljavi vrh z bleščicami s kapuco

Vrhovi z bleščicami niso preprosto delo, ki ga lahko nosite kjer koli in v paru. Pomembno je najti popolno ujemanje s hrustljavim vrhom z bleščicami. Shinny srebrn hrustljav top z bleščicami lahko izgleda odlično na belem kratkem krilu.

2. Vrh z raztegljivimi rokavi z okrašenimi bleščicami:

bleščice topS

Vrh z raztegnjenimi rokavi z bleščicami je eden izmed glamuroznih topov, ki jih lahko izberete za nočni izhod. Ženske s postavo plus size so lahko videti super tudi v ohlapnem ženskem tonu z bleščicami. Za razliko od disko krogle jo lahko združite z navadnimi svetlimi hlačami z vrhom.

3. Sequin Crop Top:

Sequin Crop Top

Barve v bleščicah so prav tako pomembne. Kovinsko siva bleščica z bleščicami je ravno tisto, kar si dama želi pretresati. Razširjeno kratko krilo in sijoči čevlji z visokimi petami so odlična izbira za zabavo.

4. Designer Butterfly Sequin Top:

Top z metuljem z bleščicami

Ženski topi z bleščicami s podobo na vrhu je eden najbolj očarljivih oblikovalskih topov. Metulj ima v sebi številne čudovite barve. Netopirjev krilati vrh je videti kot krila metulja, metulj z bleščicami na vrhu pa je le dama, s katero želi glamuriti.

5. Mrežasti vrh z bleščicami:

Mrežasti vrh z bleščicami

Mrežasti top z bleščicami, okrašenimi s tančico, je nežnega videza in bogatega dizajna. Ženska majica z bleščicami z dolgimi rokavi je kot nalašč za zmenek z vašim ljubimcem. Popolnoma se ujema z navadnimi hlačami in zagotovo ne potrebuje nakita z oblikovalskim vrhom.

6. Crop Top z bleščicami brez ramen:

Vrh z bleščicami brez ramen

Črno -zlati top z bleščicami izgleda privlačno na svetli koži. Majica brez ramen s črnimi okraski z bleščicami izgleda očarljivo. Ozko krilo s črnimi bleščicami na ramenih bo čez ramo neverjetno.

7. Okrašen vrh slonovine in bleščic:

Vrh s slonovino in bleščicami

Slonokoščena in bleščice izgledajo neverjetno, če so okrašene na vrhu iz bele mreže. Ohlapni ženski top z bleščicami izgleda bleščeče, če ga nosite na dolgih krilih z bleščečimi dolgimi uhani.

8: Barvni vrh z želvjim vratom:

Barvni želvji vrat z bleščicami Top 8

Barvni bleščice so nov in dinamičen dizajn, ki je danes v modi mnogih žensk. Barvni bleščice z želvjim vratom izgledajo preprosto elegantno in bogato tudi v delovnem življenju.

9. Klasičen vrh z okroglim izrezom z rokavi z bleščicami:

Klasičen vrh z okroglim vratom z bleščicami

Pristojen bogat videz lahko prinesete tudi z manšeto z bleščicami. Zlata manšeta na zelo dolgih rokavih. Privlačen učinek okrašene manšete bo fantastičen.

Vrhovi z bleščicami niso videti neverjetno le v nočnih lunah. Dame pa lahko med uradnimi urami nosijo tudi bleščice. Dolg top z bleščicami na jeansu je lahko popoln pri dnevni svetlobi. Blazer ali jakna na vrhu je videti čudovito.

Kratke hlače ali hlače so prav tako fantastične. Z vrhovi z bleščicami ne potrebujete ličila na obrazu, svetleč vrh naredi vse namesto vas. Superge ali pete so lahko popoln par obutve z vrhovi z bleščicami. Prepričajte se z dodatki, saj je videz lahko popoln, ko je videz enako osupljiv s popolnim ravnovesjem vsega oblečenega.