Za idealen spodoben in eleganten videz svileni vrhovi izgledajo kot nalašč za ta dan. Svileni preliv naredi vaš videz neverjetno klasičen. Če želite presenetiti svoj slog z drugačno podobo, lahko svilene vrhove kombinirate z drugimi pari, da vašemu videzu dodate popolno obleko. Ko govorimo o ženski lepoti, je tema o gladkosti in sijaju vedno poudarjena na vrhu. Svila je lahko popolna izbira ali ženska obleka, saj je svilena tkanina zelo gladka, spolzka in sijoča ​​na vse načine.

Svilene tkanine imajo tudi izrazito kakovost zadrževanja vlage in imajo do določene mere toplotno zaščito. Svileni vrhovi izgledajo kul tako v poletnih kot v zimskih dneh. Osebno lahko izberete različne modele svilenih modnih topov. Modeli se v marsičem razlikujejo in izgledajo drugače, kar daje drugačen videz. Preprosti svileni vrhovi do oblikovalskih poročnih svilenih vrhov, fantastični vzorci v svilenem sijaju izgledajo čudovito.

Sodobni in modni svileni top modeli za ženske:

Modni ustvarjalci radi eksperimentirajo s kvačkanjem na svili, bolj ko je umetnine s svilo, bolj obleka dobi razcvet. Tukaj delimo nekaj najboljših modelov svilenih vrhov v ženski modni Indiji.

1. Cvetlični tiskani svileni vrh:

Tiskani svileni top

Tiskani svileni vrhovi so občudovanja vredni pri mladih in srednjih ženskah. Od cvetličnih odtisov do geometrijskih in pikčastih vzorcev na svilenem videzu izgledajo fantastično. Ohlapne svilene majice za ženske imajo drugačno obleko v ženskem videzu.

2. Kvačkan lahek svileni top:

Kvačkani detajli Silk Top

Svila s potiskanim vrhom s podrobnostmi kvačkanih rokavov je briljantna ideja za oblikovanje vašega vrha. Cvetlični tisk z dolgim ​​svilenim zgornjim delom izgleda eksplicitno na denim, kar daje kraljevski videz.

3. Vrh svilenega telovnika v trendu:

Vrh iz svilenega telovnika

Vrhovi svilenih telovnikov so zelo seksi. Otroški rožnati svileni telovnik za ženske z enim pasom, ki drži na vratu, je le zapeljiv dizajn.

4. Svilnati svileni brezrokavnik Soulmate:

Svilena majica SoulMate

Svilene majice za ženske z vezenimi vzorci vratu imajo privlačen učinek. Kratek vrh nad pasom se dobro prilega kavbojkam. Grob videz z gladko svilo daje poseben videz.

5. Bela vezena majica iz svile:

Bela vezena majica iz svile

Svileni topi za ženske z drugačnim videzom so lahko tisti z dolgimi prosojnimi topi z notranjostjo. Svileni dolg vrh je lahko okrašen z belimi debelimi nitmi, vezenimi. Nepravilno oblikovan rob daje edinstven vzorec videzu.

6. Mulberry svilena majica za pisarno:

Majica iz svilene srajce Mulberry

Majice iz svile za ženske z drobnimi pikami so čudovit dizajn, ki izstopa v množici. Srajca z ovratnikom v takšnem potisku iz tkanine je vrhunska po svojem bogastvu.

7. Dizajnerski svileni kaftanski topi za ženske:

Oblikovalec Silk Kaftan Top

Kaftan v svilenem topu je le navdušujoč videz vsakega ljubitelja mode. Črno zlato obarvan kaftan z zlatimi potiski na svili je glamurozen videz. Tako krasen vrh lahko nosite na gamašah z zadrgo do gležnja.

8. Warhol natisnjen ohlapen svileni vrh:

Warhol natisnjen ohlapen svileni vrh

Preprosti, a oblikovalski svileni topi za ženske so zlahka na voljo z Warholovimi odtisi na sprednji strani. Svileni zgornji del z rokavi s črnimi Warhol potiski z zlatim ozadjem je svileni top, ki ga lahko nosite tudi v rednem delovnem času.

9. Svilena dolga srajca z nepravilnim robom:

Svila dolga srajca z nepravilnim robom

Svila srajca z nepravilnim robom z zlatimi gumbi na kraljevsko modri svili je fantastična kombinacija vrhunskega oblikovalca. Gospa lahko zagotovo naredi vpliv s tako čudovitim vrhom v kombinaciji z belimi kavbojkami ozkega kroja.

Dizajnerski svileni vrhovi s puhastimi volančki, večplastnimi volančki ali vezanimi detajli so elegantni, ko jih nosite za vstanek. Svilene obleke so bogate za dostojno eleganten videz. Majice iz svilenih ovratnikov in ovratnik z vratom dobijo sijajen videz s svilenimi tkaninami. Okraski na svilenih tkaninah so draga zbirka in tudi izjemni. Izdelki iz perlic z biseri ali zrcalnim delom le očarajo gladkost svile z bleščicami. Svila se pogosto šteje za drag material, če je bogata s podrobno izdelavo, delo z zlatimi nitmi na takšnih vrhovih poudarja kraljevski videz.