Popestritev garderobe je vedno misel vseh žensk !! Kar pa z branjem zgornje izjave ni tako šokantna novica za fante in dekleta !! Dekleta vedno radi preizkusijo nova oblikovalska oblačila in jih kombinirajo s kavbojkami in čevljem, kar je eden od preprostih pogledov na beg s popolno eleganco in lepim damam doda tono slave. Na tem seznamu enostavnih oblačil so zagotovo natisnjeni vrhovi na vrhu lestvice.

Simpatični in najnovejši modeli tiskanih topov za ženske:

Tu je top 15 natisnjenih topov z različnimi oblikami in izrezi glede na preprosto barvno tkanino, ki bo žensko oko pritegnila v obleko, napolnjeno z oblačili!!!

1. Cvetlični potiskani vrhovi:

tiskani vrhovi

Cvetlični tisk je najpogostejši in večinoma prodajan ženski tisk na vrhu v katerem koli delu sveta. Cvetlični vzorci so značilni ženski vzorci. Kateri oblikovalci so to izkoristili pri oblikovanju čudovitega tiskanega vrha. Tovrstni vrh lahko preprosto nosite čez glavo z vzorcem s polnimi rokavi in ​​s pritrditvijo na gumb, ki je vidna tik pod izrezom.

2. Zgornji del s cik-cak natisnjenimi rokavi iz rame:

Zgornji del s cik-cak natisnjenimi rokavi z izrezom na ramena

Ta oblika z natisnjenimi vrhovi se imenuje tudi natisnjen vrh s hladnimi rameni. Cik-cak vzorec je viden na sprednji in zadnji strani vrha, z odrezanim rokavom okoli ramena. Na vrhu je zajemalni izrez z debelim trakom tkanine, ki teče okoli ramena.

3. Geometrijsko natisnjeni vrhovi iz ramenskega pasu Bandeau:

Bandeau elastičen zgornji del z geometrijskim tiskom na ramenih

Zgornji del bandeauja običajno navdihuje vrh cevi in ​​tudi zgornji del kopalk. To je zgornji del brez naramnic z elastičnim izrezom, zaradi česar tkanina ostane trda na telesu. Rokavi se imenujejo spuščeni rokavi, ki padajo do komolcev.

4. Ciganski boho natisnjeni 3/4 rokavi:

Cigan Boho natisnjen vrh s 4 rokavi

Na tem moderniziranem črnem vrhu so odtisi sonca, lune, metuljev, ki so značilno umetniško oblikovanje, ki spada v boemski slog oblačil, ki prinaša modele, ki so jih navdihnili hipiji v šestdesetih in sedemdesetih letih.

5. Majice s pol rokavi s tiskom žirafe:

Žarafov vrh s pol rokavom

Ta žival z dolgim ​​vratom je priljubljena za vse. Ko se uporablja kot dekorativni tisk na vrhovih, naredi bolj privlačen. Dekleta nosijo ta natisnjeni top skupaj s kavbojkami ozkega kroja. Dame nosijo tudi te natisnjene majice in se počutijo 10 let mlajše!

6. Vrhovi pridelkov, natisnjenih s sloni:

Slon natisnjen Crop Top

Sloni so najbolj priljubljene živali, ki imajo drugačno obliko v primerjavi z drugimi živalmi, kar je presenetljiva značilnost, ki je prikazana v preprostih vrhovih. Velikost tiska se lahko razlikuje, manjši odtis je viden na obeh straneh, v nasprotju s tem je večji povečan tisk na enem mestu na obeh straneh.

7. Diamantno natisnjene plošče:

Vrh z diamantnim tiskom

Oblika diamanta se ne uporablja samo pri izdelavi piškotov, ampak tudi pri ustvarjanju novega vzorca ženskega blaga. Tukaj uporabljena oblika romba je daljša, zaradi česar je videti bolj izrazita s kontrastno barvno obrobo okoli oblike diamanta.

8. Paisley natisnjeni vrhovi:

Paisley Top natisnjen

Paisley tisk je najpogosteje uporabljen dizajn Mehndi. Ista oblika, zakaj je ne bi uporabili za izdelavo tiskanega vrha? Ob tem vprašanju so oblikovalci ustvarili motiv pava skupaj s preprostim krožnim tiskom na sintetični površini. Sintetična majica s potiskanim paisleyjem je bolj privlačna kot natisnjena bombažna majica.

9. Vrhnji rokavi z odtisom listov:

Zgornji del rokavov s potiskom iz listov

Ta skromno natisnjen vrh, narejen s kombinacijo oblikovanja listov, ki teče le okoli zgornjega dela vrha in pusti spodnji del zgornjega dela ravnine. Roke dobijo bleščeč videz. Barvna kombinacija belega tiska listov s črnim ozadjem je osupljiva dvobarvna kombinacija.

10. Polka Dot Print Tops:

Polka Dot Print Top

Odtise s polka pikami običajno nosijo vsa mlada dekleta kot priložnostno ali zabavno obleko. Polka pike dobijo kontrastno barvo od zgornje barve. Zasnova vratu je v obliki čevlja s sredinskim izrezom na sprednji in zadnji strani vratu.

11. Zebra Print Tops:

Zebra Print Top

Linije Zebra so dvobarvne, najpogostejša barvna kombinacija pa je črno-bela. Da bi ga spremenili, se v teh dneh običajno prodajajo bež in črne ali smetano -črne barvne kombinacije z natisnjenimi ženskimi rokavi. Črne črte tečejo okoli bež ozadja. Vrh iz satenastega zebra z kavbojkami ali krilom je lahko dobra obleka za zabavo.

12. Tiskanje gepardov:

Cheetah Print Top

Da bi se izognili raztrganju živalske kože in oblikovanju v različne obleke, kar vsekakor ni biološko prijazen način. Za spremembo so oblikovalci pripravili repliciranje živalskega tiska na tkanino, zaradi česar so bili natisnjeni živalski top. Oblikovanje geparda je navdušujoča in besna oblika dimljenega živalskega tiska, zaradi katere je dekle videti vroče in lepo.

13. Vrhovi dolgih rokavov s prstnimi odtisi:

Vrh z dolgimi rokavi in ​​prstnimi odtisi

Črte, ki tečejo okoli našega prsta, lahko uporabimo za oblikovanje tako, da ga povečamo na vrhu. Te črte potekajo po vrhu s kontrastnimi barvami. To je ohlapen top z vrečastimi rokami. Črte nimajo enakomernega krožnega vzorca.

14. Ptičji tisk brez rokavov:

Vrh brez rokavov s potiskanjem ptic

Miniaturna različica ptic, ki smo jo v otroštvu risali na papirju, je natisnjena na srajcah. Tiskana ptica ima dve elegantni krili s celotnim telesom, ki sta natisnjeni v črno -beli barvi v kontrastnem barvnem ozadju.

15. Tunirke s potiskanjem zvezdic:

Tunika s starinskim tiskom

Tunika ni top, ki objema telo, temveč ima ohlapno oblečeno telo po celem telesu z zvonasto roko, ki pada tik pod komolcem. Zvezdna oblika daje kontrastno barvo, da je videti bolj vidna in privlačna. Kotiček rokavov in izrez sta poudarjena s svetlo barvno krpo.

Pred nakupom je najbolje, da tiskani vrh preizkusite in preverite, ali se tisk dobro ujema z vašo poltjo, postavo in najpomembneje je, ali je kakovost tiska dobra. Velikost tiska ima tudi pomembno vlogo pri izbiri vrha. Običajno povečani cvetlični odtisi ali živalski odtisi dobro ustrezajo tanki do srednji postavi telesa. Majhni odtisi so primerni za vse vrste postave, za dame, katerih velikost je pod velikimi in majhnimi potiski, ki prikrivajo obliko telesa, kar je res velika prednost. Izbira pravega tiska in oblike je ključni dejavnik!