Moški topi so vrsta oblačil, ki pokrivajo večino prsnega koša, pa tudi zgornji del telesa, zlasti med vratom in hlačami ali kratkimi hlačami. Spodnji del vrha se lahko ustavi na sredini trupa ali pa sega do sredine stegna.

Najboljši in najnovejši priljubljeni topi za moške:

Običajno moški združijo svoje vrhove s hlačami. Za moške obstaja več vrst topov, od kapuc do puloverjev, jopic, majic, telovnikov, brezrokavnikov. Oglejmo si nekaj vrhov, ki jih uporabljajo moški.

1. Sproščeni moški top:

topi za moške

Nekateri moški topi se bolje ujemajo s kavbojkami, drugi pa s hlačami. Moški toaletni topi so najbolj odvisni, saj je moški top individualna izbira, ki jo lahko uporabite v vsaki situaciji.

2. Moška majica za zabave:

Moška obleka za zabave

Oblečenje za zabavo ni tako enostavno, kot se zdi. Obleka mora biti zlitje velikega okusa, udobja in drznosti. Partywear Tops so oblačila, ki nosijo v sebi veliko odnosa.

3. Top za moške z V-izrezom:

Moški top z V-izrezom

Večina moških v vsakodnevni rutini raje nosi vrh z izrezom. Nekaj ​​oblačil izgleda dobro, če jih nosimo z velikim zaupanjem, moški V-izrez je eno takšnih oblačil.

4. Moški bombažni top:

Moški bombažni top

Lahka potiskana srajca bo moškemu, ki se bo odpravil na plažo, bolje videti s prijatelji. Najbolj dovršen in prijazen vrh za moške so bombažni vrhovi, saj so ledeni in udobni, saj so bombažni vrhovi najpreprostejši in najljubši top za moške.

5. Preverjen top za moške:

Preverjen moški top

Če gre posameznik na uradno priložnost, na primer na razgovor, bo moral izbrati vrh, ki ustreza tej priložnosti. Običajno je potrebna majica srajce; majica s kratkimi rokavi je večinoma prednostna, kar se bolje poda s kravato in hlačami.

6. Prevelik moški top:

Prevelik moški top

Prevelika velikost ni toliko oblačilni predmet, ampak je podaljšek našega značaja. Če kupimo prevelik top za moške, moramo preveriti njegovo prijaznost do kože. So različni preveliki moški topi, ki so trendovski, trezni itd.

7. Moški športni vrh:

Moški športni vrh

Kot vsi vemo, se je med športom precej težko obleči na eleganten način, zato se lahko oblečete v moški športni vrh, saj z njegovo uporabo dobite eleganten videz in se lahko igrate svojo naravno igro.

8. Slim Fit Top za moške:

Moški top Slim Fit

Ljudje so hrepeneli po paru ozkega kroja, ki je za moške prijeten. Predstavljam si, da sem v elegantnem, maslenem tonu, združenem z jeansom. Kot moški top se prilega kateri koli temi, ne glede na to, ali ste ljubitelj ceste ali se morate odpraviti na zabavo. slim fit top se poda tudi k uradnim in priložnostnim oblekam, če jih boste uporabili pri svečanih oblekah, bo spremenila definicijo uradnih oblek. Slim fit Tops so v modni industriji zaslužili svojo vrednost, ki bo z generacijo rasla.

9. Moški top z dolgimi rokavi:

Moški top z dolgimi rokavi

Vsak ima v garderobi par majic z dolgimi rokavi. Z dolgimi rokavi, ki žarejo do notranjega zaupanja, saj obleka odraža odnos osebe. Ko boste končno našli vrh z dolgimi rokavi, jih boste morda nosili celo bolj, kot ste mislili. Izkazalo se bo presenetljivo vsestransko, ne glede na vaš slog.

Tako so moški topi v več vrstah in so na voljo za vsako vrsto priložnosti ali okolja. Obstaja več blagovnih znamk topov za moške, med drugim Marks and Spencer, Nike, Adidas, Nike, Lacoste, med številnimi drugimi znanimi in prihajajočimi blagovnimi znamkami. Običajno ime blagovne znamke vpliva na ceno vrhov za moške. Na primer, Marks in Spencerjev vrh za moške bo dražji, kot recimo top House of Fraser za moške. Druga značilnost, ki vpliva na ceno topa za moške, je kakovost vrha.