Ali veste, da lahko samo s pogledom na nos ugibate o svoji osebnosti? Ja, prav ste slišali! Za vsako osebo obstajajo različne vrste oblik nosu in že vemo, da nima vsaka oseba podobne strukture. Ne samo enega ali dva ali tri, ampak namesto tega več različnih vrst in oblik. Zanimivo je, da je mogoče uganiti in razumeti vrsto osebnosti in značilnosti posameznika – samo s pogledom na obliko nosu!

Čeprav se sliši impresivno, nam sporočite vse o vrstah oblik nosu in o tem, kako lahko opisovanje oblik nosu oceni individualnost ali osebnost osebe in druge značilnosti.

14 popolnih in najboljših oblik nosu slavnih s slikami:

Glede na različne vrste in oblike vašega nosu je mogoče predvideti osebnost in lastnosti osebe. Tu so najrazličnejše oblike nosu za ženske, ženske in moške.

1. Nubijski nos:

Če je spodnji del nosu usmerjen navzdol in je usmerjen skoraj blizu ustnic, se imenuje nubijski nos. Tu je nosni most na videz zelo raven, vendar je vsa pozornost pritegnjena proti robu. Tisti z nubijskim nosom naj bi bili po naravi radovedni in radovedni. So tudi izrazni, vedno se preizkušajo nove stvari in spoznavajo nove perspektive. Prizemljeni so in so znani po svoji ponižnosti.

Znane zvezdnice, ki imajo nubijski nos, so:

Beyonce:

oblike nosu

Barack Obama:

popolna oblika nosu

2. Grški nos:

Izraz in ime grškega nosu navdihujeta starogrška umetnost in skulpture. Tu je nos naravnost naprej in koničast, ozke dolžine. Če ima nekdo grški nos, to pomeni, da je preprost, praktičen in realen. So tudi skrivnostni ljudje in ne bi ničesar pustili v javnosti in si nikoli ne razlili ust. Lahko jim zaupate skrivnosti in v naravi, pa tudi zelo zaupanja vredne. Mnogi celo menijo, da je to popolna in najboljša oblika nosu. Kaj misliš?

Jennifer Aniston:

najboljša oblika nosu

Kapetan Arsenala Cesc Fabregas;

najboljša oblika nosu za moške

3. Kljukast nos:

Ta čas nosu pravijo tudi Ptičji kljun. Tu je osnova nosu do konice popolnoma upognjena navzdol. Tisti, ki imajo kljukaste nosove, naj bi bili ljudje z izrazitim mnenjem, ki so zatopljeni v svoje misli in dojemanje. Prav tako tvegajo in vedno verjamejo in zagovarjajo svoje mnenje. Poleg tega so ti posamezniki tudi ustvarjalni, diplomatski in edinstveni.

Princ Philip, vojvoda Edinburški:

lepa oblika nosu

Barbra Streisand, igralka:

ženska popolne oblike nosu

4. Ukrivljen nos:

Zaobljen nos je kot kljukast nos, koničast in ukrivljen iz nosne kosti. Je pa bolj koničast na konici nosu. Tisti, ki imajo ukrivljen nos, zelo dobro obvladajo in organizirajo stvari. So učinkoviti, praktični, strastni in usmerjeni k svojim motivom ter znani kot voditelji. V svojem življenju so močno navezani na poklice.

Meryl Streep, igralka:

najlepša oblika nosu

Julia Louis Dreyfus, igralka:

popolna oblika nosu

5. Nos gumba:

Imenujejo ga tudi nebesni nos. Ta vrsta nosu je jedrnata, kratka in nežna in je med najpogostejšimi. Znano je, da so določeni tisti, ki imajo nebesni ali gumbni nos. So močni, voljni ljudje. So več nadarjeni, spontani in se vedno držijo učinkovitih načrtov in dejanj. Prav tako so vedno odločeni, da vedno dobijo tisto, kar si želijo.

Wayne Rooney, nogometaš:

redke oblike nosu

Carey Mulligan, igralka:

najbolj privlačna vrsta nosu

6. Ravni nos:

Ravni nos ima raven ton in je preprost s širokimi nosnicami in okroglo konico. Tisti, ki imajo raven in raven nos, naj bi bili na čustveni podlagi in se prijazno povezujejo z drugimi. So potrpežljivi, mirni in vedno obvladajo duševna čustva. Čustveno se lahko zelo dobro povežejo z ljudmi. Vendar pa ne prenašajo slabe volje tistih, ki jih imajo radi.

Keira Knightley, igralka:

najlepša oblika nosu na svetu

Nicole Scherzinger:

vrste oblik nosu

7. Vbočen nos:

Če imate na nosu majhno vdolbino ali lok z ostro konico, usmerjeno navzven, potem je to vbočen nos. Čeprav so redko znane oblike nosu, so tisti, ki imajo to obliko, zelo čustveni, občutljivi in ​​globoki. Težko se jih je lotiti in se lahko zlahka in takoj poškodujejo. So introvertirani, a zelo prijazni ljudje. Čeprav nikoli ne izražajo svojih čustev zunanjemu svetu, dobro razumejo občutke drugih in jim na pomoč najprej pomagajo.

Samara Weaving, igralka:

opisuje oblike nosu

Rooney Mara, igralka:

različne oblike nosu

8. Ukrivljen nos:

Je najbolj enostaven od vseh. Ime krivega nosu za to obliko je vzeto po navidezno ali rahlo zlomljenem nosu. Nosni most se v tej obliki nosu razlikuje od drugih. Vendar pa so tisti s to obliko nosu odlični opazovalci in poslušalci. So razumevajoči, velikodušni do ljudi in odnosov. So dobri prijatelji in partnerji!

Owen Wilson, igralec:

Oblika nosu Owen Wilson

Molly Sims, model:

Molly Sims oblika nosu

9. Kratek nos:

To je najkrajši in najmanjši nos, ki ga lahko vidite, celo krajši od vrtnice. Tisti, ki imajo kratek nos, so lahko videti vsi mladostni in veseli, a znano je, da so zelo kratke narave. So zasebniki in znano je, da najbolje držijo zase ter imajo zelo kratek in majhen družabni krog. Ko pa srečajo tujce, so prijazni. To je ena najprivlačnejših in najlepših oblik nosu za ženske.

Angelina jolie:

Oblika nosu Angeline Jolie

Gisele Bundchen:

Oblika nosu Gisele Bundchen

10. Mesnati nos:

Če obstaja trnast konec in ozek koren, potem je to mesnat nos. Je zelo izrazite oblike nosu in je opazen pri opazovanju. Tisti, ki imajo mesnate nosove, naj bi bili agresivni, hitri pri delovanju in odločanju ter zelo pametni. Tudi v svojem poklicu so preveč usmerjeni, strastni in odločni.

Albert Einstein:

Oblika nosu Alberta Einsteina

11. Rimski nos:

Če je nosni most viden od njegove osnove in je rahlo upognjen, se imenuje rimski nos. Nos je podoben starodavnim rimskim skulpturam, od tod tudi ime. Tisti, ki imajo rimske nosove, naj bi bili zelo svojeglavi, a kljub temu zelo ambiciozni v življenju. Imajo dobre spretnosti za praktični svet in imajo nekaj besed, zaradi česar so ljudem zelo pogosto všeč, pogosto! Imenujejo ga tudi akvilinski nos. Je med idealno in najboljšo obliko nosu za moške in moške.

Ryan Gosling:

Oblika nosu Ryana Goslinga

Tom Cruise:

Nos Tom Cruise

12. Grb nos:

Grbast nos je izrazito označen s tankim videzom in koničastim koncem, z zaobljenim in manjšim in navzgor nagnjenim vrhom. Tisti, ki imajo grlast nos, so hitri in precej dobro razumejo stvari prehitro. Odzivajo se nekoliko bolj kot drugi v vseh pogledih in so znani tudi kot hitri odločevalci.

Jennifer Lawrence:

Oblika nosu Jennifer Lawrence

Scarlett Johansson:

Oblika nosu Scarlett Johansson

13. Vzhodnoazijski nos:

Vzhodnoazijski nos je vzet po vidni in slavni obliki nosu, ki jo najpogosteje najdemo pri vzhodnih Azijcih. So tanke narave z ravno obliko in zelo majhnim kratkim vrhom. Na splošno so manjše od drugih lastnosti obraza.

Lucy Liu:

Lucy Liu oblika nosu

14. Gomoljasti nos:

Če je konica nosu obrnjena navzven in je ukrivljena, je to čebulni nos. V bližini nosnega predela ima otečeno nesorazmerno konico, kar daje deformiran učinek. Tisti, ki imajo to obliko nosu, naj bi bili egoistični in so bolj sebični kot drugi. Znano je, da živijo kraljevsko, vendar so zelo blizu tudi svojim družabnim krogom.

Bill Clinton:

Oblika nosu Billa Clintona

Leo McKern, igralec:

Leo mckem oblika nosu

Prav razburljivo in vznemirljivo je videti, kako različne vrste oblik nosu pomenijo posebno osebnost in značilnosti posameznika. Tako kot druge fizične lastnosti tudi oblika nosu veliko pove o osebi. Je zabavno in tudi smiselno. Kaj misliš?